Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

baktım ama buna dün bakmıştım yeni bişeyler var sandımdı valla güzel gözler erkek dedik lafı pardon gözü:KK9: gediğine koydu:KK9:

baktım ama buna dün bakmıştım yeni bişeyler var sandımdı valla güzel gözler erkek dedik lafı pardon gözü:KK9: gediğine koydu:KK9:

aha da böyle oluyo işte gelen gidiyor yazma özürlü kardeşim bu topiğe gelenler :KK1:

ay ben de yeni ekledi sandimdi:KK9:tarihe felan bakmadan.senin de 1.5 yasinda bebegin oldugu zaman gorceksin ozurluyu:KK9:

yoooooo bakamadım dur bakıp geleyim hemen:KK9:
hemen bak hemen yeni resim koydummmm :KK70: :KK52:
saka gi saka:KK19:.naber datlum.napiyon?gec kaldin bu gun.yoneticinin albumune baktin mi?:21:
yeni resim koydummm taze anne :KK53:

bak ya bak ya yüzümü bile koydummm artık tek gözler yok sadece kız olduğumu bilin diye :26: :KK15::KK15::KK15:

patsy tamam kiz bi daha yapmicam anladim senin kadir kiymetini.döööööööööööööööööööööööööööööööööönnnn

git gi sen.kusum sana:2:

taze anne bak senin için resimler koydum taze taze ama ben onu dert topikleri için dedim sizin için geçerli değilki siz geyik topiğisiniz ben o topikte gözümü açtım 4000 msjı orda yaptımmmm ondan kıyamıyorum orayı ilk göz ağrım ama buranında yeri ayrı ama :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X