- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
aaannnnnnnaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm sana naptım gı hadi elifidi anladık ta sana ne oldu yok yok böyle arkadaşlar kimin başına desem acababenim bi sikayetim var yonetici hanim.patsy den sikayetciyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaannnnnnnaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm sana naptım gı hadi elifidi anladık ta sana ne oldu yok yok böyle arkadaşlar kimin başına desem acababenim bi sikayetim var yonetici hanim.patsy den sikayetciyim
aaannnnnnnaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm sana naptım gı hadi elifidi anladık ta sana ne oldu yok yok böyle arkadaşlar kimin başına desem acaba
yoooooo bakamadım dur bakıp geleyim hemensaka gi saka.naber datlum.napiyon?gec kaldin bu gun.yoneticinin albumune baktin mi?
hayırdır inş. ben kıyamam kimseye sen nasılsın bebişin nasılbenim bi sikayetim var yonetici hanim.patsy den sikayetciyim
yönetici hanım günaydın
baktım ama buna dün bakmıştım yeni bişeyler var sandımdı valla güzel gözler erkek dedik lafı pardon gözü gediğine koydu
aha da böyle oluyo işte gelen gidiyor yazma özürlü kardeşim bu topiğe gelenler
hayırdır inş. ben kıyamam kimseye sen nasılsın bebişin nasıl
hemen bak hemen yeni resim koydummmmyoooooo bakamadım dur bakıp geleyim hemen
yeni resim koydummm taze annesaka gi saka.naber datlum.napiyon?gec kaldin bu gun.yoneticinin albumune baktin mi?
baktım ama buna dün bakmıştım yeni bişeyler var sandımdı valla güzel gözler erkek dedik lafı pardon gözü gediğine koydu
pek iyi degilim bebisim hastalandi öksürüyo
patsy nerdesın?????
niye onu soruyosun beni istemiyor musun
git gi sen.kusum sana:2:
ben geldiiiiiimm
neler oluyor bakiim burda