- 3 Kasım 2010
- 1.256
- 28
kacak o kacak
burdayım ihi ihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kacak o kacak
kacak o kacak
Ayyy kahvaltı gününüde ilk defa duyuyorum...
Niye sevmiyosun ki tatlım bak sende de değilmiş günn ohhhhh
kahvaltı gunu dha kolay olur dıye ole yaptık sadece kahvaltılıkları daya gıtsın tekı turlu ıkram gerekcek felan
o da ıyıymıs kız neyse kızlar sohbetınıze doyum olmuyo ama kocam cagırıyo ben kacım artık
sanmıyorum beya ben varım buradaEn yaşlı ben miyim şimdi
ya sen nasıl bi şeysin ya niçün niçün anlamıyorsun beni seeeeeeeeeennnn. şimdi ben gelip senin saçını başını yolucam. kısssııııııııımmmmmmmmmm adama nasıl diyeyim "sevgilin olduğu için seninle artık konuşamam" deyi e erkek milleti çakıcak hemen köfteyi tövbe tövbe ben anlamasın istiyorum sen diyosun böyle de. hem söyle bakem sen niçün kavga ettin ki ercağızınla? ya boşversene bilgisayar alacakmış sanane alsın ya sen keyfine baksana bak bi arkadaşım şöyle der eş dediğin adamı sevgilin gibi görmüyorsan sıkıntılı günler başlamıştır onunla kendi istediğin gibi eğlenicen kedinle kuşunla eğlenir gibi. bilgisayar alıcakmış alsınBu Patsy yedi bitirdi beni, bu kız var ya, biz ne dersek diyelim bildiğini okuyacak... Laftan anladığı yok yahu. En ahlaklı ve en taktikçi aklı verdim beğenmiyo
selam ne olsun iyiyiz topiğin kıdemlileri uyudukları için katılamıyorlar ben ilgileneyim sizinleSelam kizlar nasilsiniz ?
ya bi yürü git zaten daral daral basıyor tövbe tövbe napayım kardeşim bizi ne daraltıyor sıksın kocasının boğazınıPATSY bi okutmadin konuyu.kadina da ayip oldu
ya bi yürü git zaten daral daral basıyor tövbe tövbe napayım kardeşim bizi ne daraltıyor sıksın kocasının boğazını
ne işin var yani ağzım deymedi dilim deymedi yahugitmiş orada karısını bile bile aldatmış bi adamın derdiyle uğraşıyosun da ben mi battım gözüne cıkscıkscıksanlasilan seninle isimiz var