Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

tamam söle küsmemmmmmm :KK4:

Yok sen değil, ben küserim, "Bunu mu düşünüyon " dersen...

Neyse birazdan eşimle dışarı çıkacağız.Çıkmak isteyen bendim, lakin enerjim sıfır...
Pizza yemeye mi gitsek, ocakbaşına mı gitse, yoksa restorana mı gitsek diye düşünüyorum. Aslında şık bir yer istiyorum ama makyaj falan halim de yok...Hangisi olsa diye düşünüp duruyorum...

Neyse birazdan eşimle dışarı çıkacağız.Çıkmak isteyen bendim, lakin enerjim sıfır...
Pizza yemeye mi gitsek, ocakbaşına mı gitse, yoksa restorana mı gitsek diye düşünüyorum. Aslında şık bir yer istiyorum ama makyaj falan halim de yok...Hangisi olsa diye düşünüp duruyorum...

giyin süslen püslen güzel bi restona gidin :KK53: altı üstü bi makyaj yapıcan kızım 5 dakıkanı alır..hadı bakalım işe koyul :KK53:

seni şarj edip gönderelim beyaz ev miydi beyaz ..... neydi hatırlamıyorum orda iskender yemiş idikkk güzeldiiiiigidersen beni haturlaa:2:

Sohbet ortasında kaybolursam bilin ki bağlantıdan, geri gelmezsem de bilin ki Vınn la uğraşacak takatim kalmadı.

Yaa ben ancak gelebildim herkes gitmiş..:KK43::KK43: Bu arada o smileyler sanırım kontrol panelinden ayarlanıyordu hesabım kısmında seçenekleri düzenleden olması lazım.. öyle tek tek uğraşmayın yahu :KK53:

Yaa ben ancak gelebildim herkes gitmiş..:KK43::KK43: Bu arada o smileyler sanırım kontrol panelinden ayarlanıyordu hesabım kısmında seçenekleri düzenleden olması lazım.. öyle tek tek uğraşmayın yahu :KK53:

valla ben de iki dakikalığına buradayım oh olsun kaynatamamışlar ahım tutmuş:KK9:

cnm ayarlanması farklı bişi :KK37: msn deki gibi secenek sunmuyor, kodlarını bılmen gerekıyor..ben bi yerde göremedim hiç.. :KK37:

X