Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kesinlikle haklısın canım şimdikiler çok anacı oluyor bende pat die daldım ama

anacı olması ayrı bırsey yanı aılesını sevıp deger versın tabıkı ama benden oyle annesne babasına bakmamı fılan beklemesın yapm degıl

ustune bastin ayagini cek
bu gun tamam der ama evlendikten sonra olmaz der
bu gun topikte okudum
evlenmek her kizin arzusu ama evlendikten sonra keske arzu olarak kalsaydi diyolar- diye cok guzeldi

secımımı guzel yapmak ıstıyorum anlayacagın cocuguda sevıyorum neolcak bılmıyorum
uzaklasmamız ıyı oldu bencede gercek yuzunu gorurum ıste

anammmmmmmmmmmmmmmm Sevgi abla sen misin ben de baskasi zann ettim avatari degisik gorunce kusura bakma

kız bende tam onu yazacaktım sana anlamadgını farkettm :)
azerıntos sen yarın kacta gırcen foruma ?
bak ben yrn acıcam buda olcam hep sende gel tmm mı burda konusalım
ben ıse erken gelıyorum bılıyorsun 7 gbı acıyorum forumu
sen kacta gelrsın

secımımı guzel yapmak ıstıyorum anlayacagın cocuguda sevıyorum neolcak bılmıyorum
uzaklasmamız ıyı oldu bencede gercek yuzunu gorurum ıste
dogru soyluyosun canim evlilik bu sac degil ki yapip sonra bozasin bi kere karar verir insan
azerın yarn sabah kacta foruma gırceksın

yarin sabah 8 gibi giriyorum tatlim

azer,n torunuma bak olsun hayatım

anne ve babalara bakmak gerektiğinde her evladın boynunun borcudur ama bunu eşine yaptırmak istemeleri hoş değil

dogru soyluyosun canim evlilik bu sac degil ki yapip sonra bozasin bi kere karar verir insan

yarin sabah 8 gibi giriyorum tatlim

tamam bebıs yrn sabah 8 de gorusuruz ben bucukta cıkıyorum ıslerı toparlamam lazımda
foruma gelınce bana yaz ozelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…