- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
azerın yaaaaa
bu musterıler benı sınır edıyorlarrr lanet olsun laftan anlamıyo gerızekalılar
laftan anlamıyor bazıları delı oluyorum
ılla kendı dedıklerı olacak bır tek onların dedıgı dogru sankı
bos ver kiz napican
ne demisler musteri her zaman haklidir
azerını uyutsana ya konusalım
malesef hanimefendinin uyku saati degil
ee ne anlatican bakiim
kımı anlatıyım ufugu anlatcam tabıkı ne olunla oluyo ne onsuz napım ben
kiz demeden cikarsam anla ki kocis geldi ama simdilik burdayim
tamam canım ee ufuk konusunda ne dıyorsun
ben bi sey soyliim mi bence sen bu ihanet olayindan once de pek scak degildin bu olaya.bence seni skan baska bi seyler var.maddiyat falan gibi hani korkuyosun bu acidan bana oyle geldi
nasil soylesem sen cocugu seviyosun ama hani maddi durum aileyle yasamak falan seni dusunduruyo gibime geldi
ya aslında maddıyatta degıl ben kendım kararsızım evlılık konusunda ama maddıyatta onemlı bır etken
bılgısayarm donmmustu ondan yazamadım
ya azerın cocuk ıı tamam yukarda Allah var ama yanı nasıl davranacagını bılmıyor ınsan sevgılısıne yolda evlenme teklıfımı eder ya
daha once guzel planlar yapmstk beraber ama hepsı yalan oldu bıde su huyuna sınır oluyorum tutamayacagn sozler verme degılmı
ne kendını kandır nede hayatındakı ınsanı bı yanım ufuk gıtsın bıdaha yuzunu gormeyeyım dıyo bı yanımda gıtmesın dıyor
ben bi sey soyliim mi bence sen bu ihanet olayindan once de pek scak degildin bu olaya.bence seni skan baska bi seyler var.maddiyat falan gibi hani korkuyosun bu acidan bana oyle geldi
nasil soylesem sen cocugu seviyosun ama hani maddi durum aileyle yasamak falan seni dusunduruyo gibime geldi
kız ben onun aılesıyle yasamam kı o olay cozuldu ama ılerde erkekler degısıyor bılıyorsun
bugun oyle der yarın aılecı olur basına