Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

laftan anlamıyor bazıları delı oluyorum
ılla kendı dedıklerı olacak bır tek onların dedıgı dogru sankı

tamam canım ee ufuk konusunda ne dıyorsun

ben bi sey soyliim mi bence sen bu ihanet olayindan once de pek scak degildin bu olaya.bence seni skan baska bi seyler var.maddiyat falan gibi hani korkuyosun bu acidan bana oyle geldi
nasil soylesem sen cocugu seviyosun ama hani maddi durum aileyle yasamak falan seni dusunduruyo gibime geldi

Son düzenleme:

ya aslında maddıyatta degıl ben kendım kararsızım evlılık konusunda ama maddıyatta onemlı bır etken

bılgısayarm donmmustu ondan yazamadım

ya azerın cocuk ıı tamam yukarda Allah var ama yanı nasıl davranacagını bılmıyor ınsan sevgılısıne yolda evlenme teklıfımı eder ya
daha once guzel planlar yapmstk beraber ama hepsı yalan oldu bıde su huyuna sınır oluyorum tutamayacagn sozler verme degılmı
ne kendını kandır nede hayatındakı ınsanı bı yanım ufuk gıtsın bıdaha yuzunu gormeyeyım dıyo bı yanımda gıtmesın dıyor

ben onu sevdım evet onunda benı gercekten sevdgnı dusundum ben herseye yenıden baslamıstım onunla
o ne yaptı her defasında hayal kırıklıgna ugrattı benı her defasında
guvenımı yok ettı zaten bu gercekte bırde bu yaptıkları
bırsey yapıyorsan en azından dogru duzgun yap degılmı ama

ya ne takiyosun ona.benimki evlenme teklifi bile etmedi romantizm sifir
ama napcan seviyoruz iste
bence uzaklasmaniz iyi oldu

kız ben onun aılesıyle yasamam kı o olay cozuldu ama ılerde erkekler degısıyor bılıyorsun
bugun oyle der yarın aılecı olur basına

kız ben onun aılesıyle yasamam kı o olay cozuldu ama ılerde erkekler degısıyor bılıyorsun
bugun oyle der yarın aılecı olur basına

ustune bastin ayagini cek
bu gun tamam der ama evlendikten sonra olmaz der
bu gun topikte okudum
evlenmek her kizin arzusu ama evlendikten sonra keske arzu olarak kalsaydi diyolar- diye cok guzeldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…