- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
hayır tabıkı ne goruscem kızında bı dedıgı dıgerını tutmuyo be bosversene gerek yok...
ben sana bırsey sorcam kız smdı bızım fotograflarımız varya beraber
bn bu aksam gelmesnı soylıycem ufuga telefonunu alcam
bna bzm resımlerı gondercem deyıp resımlerı ondan sılcem nasılım ama
super fikir ama bence cakar durumu.bu kiz benden ayriliyo niye resimlerimizi yollasin diye dusunup konuya uyana bilir. ya da soyle de telefonunu ver bakicam yine o kizla konusmusmusun diye
ben sınırle sıldım derım bnde kalsın ıstıyorum derım anlamaz zaten normal vesıkalık fotografım var onda o yeter dıgerlernın kalmasına gerek yok degılmı nolur nolmaz
evlilik islemlerimizi baslaticam benim vesikalik resmim yok onun icin vesikalik resmimi getir de onu da al
saka bi tarafa hakkaten ya ne olur ne olmaz
kız yok o kadarda zalım degılım kalsın o sonucta sadece bnm resmım brıne gosterse bıle kmse ınanmaz kı ...
valla cok kızgınım ona Allah kahretsın onu kendısıne de soykledım zaten
iyi yaptin ama iyi ki erken anlamisin sonra ayrilmasi da zor olurdu
aman zor olsa ne yazar azerın bn onun gbı karaktersızmıyım kı askından ölsem de yıne olmaz artık ...
ayrıca bnm oyle ınsanlarla ısım olmaz bosver bana kocamı yok kız
olmazsa da gel Azerbaycana sana kismet buluruz.iki tane de bekar kaynim var duyurulur
ısım vardı bakamadım ıyı ıyı begendım ayarla hemen
ısım vardı bakamadım ıyı ıyı begendım ayarla hemen
kız aman aman sakaydı he erkekler benden uzak olsun
anlamadim
he he he cocuk arayi duzeltmek isterken kendini batirmis desene
patsy nerde yahu:44:
manyak karı dalga gecme ufugun ıs arkadası aradı bugun benı kadın dıyorkı cocugun yuzu hıc gulmuyo bn dedımkı yaptıklarını anlattımı sıze anlattı ama senden cekınmıs soyleyememıs dedı bnde kesınlıkle bıtırdgımı soyledım baya konustuk kadınla oda dıyorkı sen haklısın bende olmayacak artık dedım kadın dıyorkı bırakmayın bırbırınızı en azından dokumlerı cıkartana kadar bekle dıyor bana hyr dedım bnde
ne dökümü :44:
neyin dökümü kıs neler oluyo aldatıldın mı cadı
ben sana dedim dimi akıllı ol diye
neyse boşver hadi önüne bak artık
kıs azerin sen niye genele resim atıyosun şekerim silinmiyo bilmiyo musun yaf