- 13 Ocak 2012
- 28
- 0
bartin bursaya yakin mi benim erkek kardesim orda okuyo onun yanina gele bilirim
yakın diil malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bartin bursaya yakin mi benim erkek kardesim orda okuyo onun yanina gele bilirim
yakın diil malesef
yakın diil malesef
ben de google dan baktim baya uzakmis
kizlar simdi cikiyorum benim kiza banyo yaptiricam 1 saat sonra gorusuuz bye bye
Merhaba kızlar... Benim bebiş babasından gelen baskın genlere karşı koyamadı ve canavara dönüştü, değil siteye girmek bilgisayarın kapağını kaldırmak bile zor geliyor
Umarım hepiniz iyisinizdir
ben de google dan baktim baya uzakmis
kizlar simdi cikiyorum benim kiza banyo yaptiricam 1 saat sonra gorusuuz bye bye
yemekteydım yenı bakabıldım beklıyorum senı cnm
azerın dun bı saatlıgıne gıttın gelmek bılemedın dunden berı
ben senin beklediyini bilmiyodum msj ini okumadan cikmisim.kiz ne yapiim onu yap bunu yap derken kocis geldi.sonrasi da malum
bu arada gunaydin
gunaydın hayatım nasılsın
bi ev kadini nasil olursa oyleyim iste
sen nasilsin senin ismi lazim eks sevgilin napiyo gelip gidiyo mu yine
evet ya gelıyo hala dun gece asıl olan oldu
ne oldu kiz:18::18:sakin bana cocuga tokat attim deme cok gulerim
dun hat cıkarttırmıstı yenıden acmadım aksama kdr eve gdınce actım bıraz fırcalıyım hırsımı alayım dedım...gece mesajlasıyoruz tabı ben buna bıttı dıyorum bn bde dun gece o kıza mesaj attım bmz salak ufukta mesaj atmıs bde ona gondercegne bna gondermıs allah ınsana akıl versın azerıncım yoksa cok zor
bebegım ben sustum zaten yeterınce dun eve gttım hattı actım baktım bana bıtanem napıyorsun yazmıs yuzsuz yuzsuz sankı hıcbırsey olmamıs adamdakı rahata bak... kıza ne yazdıgını ben bılmıyorum bana gelen mesajda SEVIL KUSURA BAKMA YAZAMADIM SENINLE GORUSMEM LAZIM DIYE YAZIYORDU ...kiz ne msjlasiyon birak en iyi cevap susmaktir bazen
bana bak ne yazmiski kiza merak ettim simdi
bebegım ben sustum zaten yeterınce dun eve gttım hattı actım baktım bana bıtanem napıyorsun yazmıs yuzsuz yuzsuz sankı hıcbırsey olmamıs adamdakı rahata bak... kıza ne yazdıgını ben bılmıyorum bana gelen mesajda SEVIL KUSURA BAKMA YAZAMADIM SENINLE GORUSMEM LAZIM DIYE YAZIYORDU ...
bende zaten ıcımde kalan lafları soyledım rahatladım
he he he cocuk arayi duzeltmek isterken kendini batirmis desene
patsy nerde yahu:44:
bana dedıkı senı o ınsanla gorusturcem herseyı acıga cıkartıcam fılan bılmıyorum ıste ona atarken bana attı