Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Merhaba kızlar... Benim bebiş babasından gelen baskın genlere karşı koyamadı ve canavara dönüştü, değil siteye girmek bilgisayarın kapağını kaldırmak bile zor geliyor :KK50:
Umarım hepiniz iyisinizdir :KK16:

Merhaba kızlar... Benim bebiş babasından gelen baskın genlere karşı koyamadı ve canavara dönüştü, değil siteye girmek bilgisayarın kapağını kaldırmak bile zor geliyor :KK50:
Umarım hepiniz iyisinizdir :KK16:

merhaba ablacım bır bılsen neler oldu gorusemıyoruz uzun zamandır
:KK43:

azerın dun bı saatlıgıne gıttın gelmek bılemedın dunden berı

ne oldu kiz:18::18:sakin bana cocuga tokat attim deme cok gulerim:KK9:

dun hat cıkarttırmıstı yenıden acmadım aksama kdr eve gdınce actım bıraz fırcalıyım hırsımı alayım dedım...gece mesajlasıyoruz tabı ben buna bıttı dıyorum bn bde dun gece o kıza mesaj attım bmz salak ufukta mesaj atmıs bde ona gondercegne bna gondermıs :KK9:allah ınsana akıl versın azerıncım yoksa cok zor:KK9:

dun hat cıkarttırmıstı yenıden acmadım aksama kdr eve gdınce actım bıraz fırcalıyım hırsımı alayım dedım...gece mesajlasıyoruz tabı ben buna bıttı dıyorum bn bde dun gece o kıza mesaj attım bmz salak ufukta mesaj atmıs bde ona gondercegne bna gondermıs :KK9:allah ınsana akıl versın azerıncım yoksa cok zor:KK9:

kiz ne msjlasiyon birak en iyi cevap susmaktir bazen
bana bak ne yazmiski kiza merak ettim simdi:KK17:

kiz ne msjlasiyon birak en iyi cevap susmaktir bazen
bana bak ne yazmiski kiza merak ettim simdi:KK17:
bebegım ben sustum zaten yeterınce dun eve gttım hattı actım baktım bana bıtanem napıyorsun yazmıs yuzsuz yuzsuz sankı hıcbırsey olmamıs adamdakı rahata bak... kıza ne yazdıgını ben bılmıyorum bana gelen mesajda SEVIL KUSURA BAKMA YAZAMADIM SENINLE GORUSMEM LAZIM DIYE YAZIYORDU ...
bende zaten ıcımde kalan lafları soyledım rahatladım

bebegım ben sustum zaten yeterınce dun eve gttım hattı actım baktım bana bıtanem napıyorsun yazmıs yuzsuz yuzsuz sankı hıcbırsey olmamıs adamdakı rahata bak... kıza ne yazdıgını ben bılmıyorum bana gelen mesajda SEVIL KUSURA BAKMA YAZAMADIM SENINLE GORUSMEM LAZIM DIYE YAZIYORDU ...
bende zaten ıcımde kalan lafları soyledım rahatladım

he he he cocuk arayi duzeltmek isterken kendini batirmis desene:KK1:
patsy nerde yahu:44:

hayır tabıkı ne goruscem kızında bı dedıgı dıgerını tutmuyo be bosversene gerek yok...
ben sana bırsey sorcam kız smdı bızım fotograflarımız varya beraber
bn bu aksam gelmesnı soylıycem ufuga telefonunu alcam
bna bzm resımlerı gondercem deyıp resımlerı ondan sılcem nasılım ama

X