Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

insallah seninde benim yavrum gibi tatli ve de haylaz bi kuzun olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
insan kendiyle ayni problemleri olan insanlar gorunce daha bi umutlaniyo
olsun biz hem bebek yapariz hem de topiklere akariz:KK9::KK9::KK9:

ne cok problem yaşayan varmış walla şaştım:) insallah Rabbim olmayan herkeze nasip etsin, kuzunuda sana ve esine bağışlasın

ne cok problem yaşayan varmış walla şaştım:) insallah Rabbim olmayan herkeze nasip etsin, kuzunuda sana ve esine bağışlasın

hem de ne problemler insan kendini unutup onlarin derdine yaniyo dimi

kiz bana bak hadi topiklere akitiyorum seni gel pesimden.:KK55::KK55::KK55:profilimden nerede oldugumu gore bilirsin

kizlar sizi de bekliyorum

öylemi
önce hoşgeldin o zaman
ne kadar yenisin galiba yepyenisin eğer burada kalırsan azerin sıkı dostlarından biri olabilir tatlım
ben çalıştığım için sürekli yazamıyorum çünkü
eeee anlat bakalım ne var ne yok
öğrenmek istediğin bişey var mı

ben çoook yeniyim daha okuma kısmından cevap yazma kısmına anca geçiş yapabildim :) çalışıorum bende o yüzden arada bakıorum bebiş bekliorum 14+4
selamlaşabileceğim arkadaşlarım olsun dedim forumda kendimi burdaa buldum sanırım doğru yerdeyim:)

ben çoook yeniyim daha okuma kısmından cevap yazma kısmına anca geçiş yapabildim :) çalışıorum bende o yüzden arada bakıorum bebiş bekliorum 14+4
selamlaşabileceğim arkadaşlarım olsun dedim forumda kendimi burdaa buldum sanırım doğru yerdeyim:)

hosgeldin tatlim evet dogru yerdesin.bu arada tebrikler sagsalim bebegini kucagina al insallah

bos ver kiz cok surunur o daha.
geldi mi kirmizilar ay ilk kez birinin hamile olmadigina seviniyorum:KK9::KK9::KK9:

geldı geldı sonunda canım ya cok sagol herkes oyle dıo sevınıyor mıllet hepınızı cok sevıyorum
sen nasılsın bebısın nasıl

pembe eldıven topıgımıze ve forumumuza hosgeldın cnm :KK42:

ay kıyamam ya cok severım bebeklerı ben senınkının fotosunu gormek cok hosuma gdıyo maasallah dıyım :nazar:

oyle mi al sana hem foto hem de popo:KK1::KK1::KK1::KK1:

$Þəkil0529.jpg

bizim kiz elma calarken annesine yakalanir:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
X