Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

iyim tatlim sagolasin.kizlar ugramiyolar ben de dolaniyorum iste bos bos

Evet kimsecikler yok ben de dün gece uzun uzun düşündükten sonra ilk ciddi konumu açtım içtenliklerle karşılaştım. En azından boş boş da olsa mesaj atabileceğim dert ortakları buldum.

patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kıs n'oldu yine bak zaten derdim başımdan aşmış. ağlama ben de başlarsam kimse durduramaz ona göre
düşündüğün mü olmuş
ufukunumu terkettin
tırnağın mı kırıldı
elbisenin ütüsü mü bozuldu
ne ne ne ne ???????????????????????:44:

aslında şu ana yaptığım tamamen belki zamanım varken birileri görüp gelir yazıları
sadece bu amaçla yazıyorum
ancak görüyorum kimsecikler yooooook

ben daha kimseyi tanımıyorum çok yeniyim

öylemi
önce hoşgeldin o zaman
ne kadar yenisin galiba yepyenisin eğer burada kalırsan azerin sıkı dostlarından biri olabilir tatlım
ben çalıştığım için sürekli yazamıyorum çünkü
eeee anlat bakalım ne var ne yok
öğrenmek istediğin bişey var mı

canım ya sen galiba çok yenisin
sayfa yenilemediğin için cevabı göremiosun anladığım kadarıyla

gunaydin patsy cim
nasilsin bakalim.kimmis su yeni arkidis de bakalim helegelsinde onu da alemlere ay pardon topiklere akitalim

patsy o eskı halınden eser yok sımdı nerde o eskı halden anlayan bzı seven patsy nerde yooookkkkkkkkkk artık patsy anca dalga gecsın

aslında ben baska birseyler oğrenmeye calısırken buldum bu sayfayı ve inanılmaz yakın geldi, butun kadınların pronlemleri aynı vesselam. bende bebiş istiyorum bakalım hayırlısı

insallah seninde benim yavrum gibi tatli ve de haylaz bi kuzun olur
insan kendiyle ayni problemleri olan insanlar gorunce daha bi umutlaniyo
olsun biz hem bebek yapariz hem de topiklere akariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…