- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
ya dun sabah bn aradım bunu tmm mı bn uyandıraym hem cnm sıkılıyordu konusurum dıe bda gece 4 e kdr calısmıs mı dun neyse bn uyandrdm bde bazen tel cekmıyor onlarn calıstgı ınsaatta bız konusuyorduk sesı az gelıyodu tel kapandı snrada aradım acmadı kalkınca da bna dedıkı ndn aramadn bıdaha bnde aramstımya kızdım bna dalgamöı gecıyosun sen dedım bna desekı uyuyakaldım gece gec yattım bıse demıcem buda tmm haklısın askım dedı bn dhada sınırlendm neyse aksama kdr da konusmadm ters davrandım ondan snra aksam bnı ısten almaya gelıyorya ben buna dedımkı bıktım senden artık sıkıldım dedım bna dıokı bn o.ç degılım tabıkı bnden sıkılırsn bn gece gunduz kmın ıcın calısıyorum dıyo bnde dedımkı kendın ıcın yapıyorsun bna mı yapıyosun sankı neyse ıste tartsttk baya yolda snra bna dedıkı bn sevıyorum dedı bnde bagrıp cagırıyorum bna tabı anlıyorum senı gergınsın sınırlısın dedı ama bole yapma dedı bnde dedımkı gıt kendıne sınırlı olmayan brını bul bu sefer dha cok snrlendı bn sana bole seyler soyleme agzına ble alma demıyomuyum dedı ıste en sonunda barıstk yanı sonuc olarak
ya sizin kavgalariniz da cok komik ha
sonuc olarak baristiniz bak bu iyi
kiz ozge biz burda essek basimiyizbu patsy bi cocukla konusuyo ve biz bunu bilmiyoruz
patsy hemen gel hesap ver
essegın bası olmusuz coktanda haberımız yok kızımmmmm bız burda kendımızı yıyelım patsy kustu dıe patsy karısı adamla konussun
hem zaten bn blıodum bı haller vardı bu karıda
tavır yapıyoruz lan surda
tmm konusmayın bn gdeyorum bdaha da gelen ne olsun
kıs kusura bakmayın gidip geliyorumkiz yapma doooooooooooooooooooooooooooooooooooooon.hadi ver bi yanak da barisalim
ınsan bı der bn cocuga bakmaya gdıom der bn azerının hatrına barısyorum haberın olsun onun kakalı bezlerının hatrına affettımm senı