ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim canımmmmmmmmmmmm sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnn dün moralim çooooook bozuldu oooooooooooooooooof nerdesiniz ya işim olduğunda dökülürsünüz buraya ben varken tın
abbooooooooooooooo
alıştın hep ilgi alaka dimiiiiiiiiiiii
noluyoruz kısımmmmmmmmm sevgilinle yetinmeyi bil accık hep mi seni okşıycaz Allah Allah ya yoğunuz sıkkınız heralde şurda biz napalım
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim canımmmmmmmmmmmm sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnn dün moralim çooooook bozuldu oooooooooooooooooof nerdesiniz ya işim olduğunda dökülürsünüz buraya ben varken tın
noldu kiz kim skti canini de bakalim gidip kiralim kafasini Ozgeyle
benım canımı sıkanlar ne olacak:26:
oyle olsun artık benı sevmıyorsunuz zaten sende patsy de bılmıyomuyum sankı
benımkının ........... dun kavga ettık yne
ya bi dov de su cocugu rahatla.ne bu ya
her zaman dovuyorum dayaktan anlamıyorkı alında dun yanlıs anlasılma yuzunden oldu
patsyyyyyyyyyyyyyyy
ben daha kucucugum bılıyorsun benı sevmen sevkat gostermen lazım
buradayız tatlısım ne oldu bakım anlat hele
aaaaaa patsy gelmis kiz cevap veriiceni bilsem yazmazdim
bu arada bu ozge beni kandirip diger topige goturmek istiyodu ama ben kanmadim tabi ki
noldu kiz kim skti canini de bakalim gidip kiralim kafasini Ozgeyle
benımkının ........... dun kavga ettık yne
yaaaaaaaaa bu benim msn de konuştuğum bi çocuk vardı ya dün delirtti beni kandimi aptal gibi hissettim yani kendimi dövmeme mümkün olsa dövücektim valla
yaaaaaaaaa bu benim msn de konuştuğum bi çocuk vardı ya dün delirtti beni kandimi aptal gibi hissettim yani kendimi dövmeme mümkün olsa dövücektim valla