Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim canımmmmmmmmmmmm sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnn dün moralim çooooook bozuldu oooooooooooooooooof nerdesiniz ya işim olduğunda dökülürsünüz buraya ben varken tın

patsyyyyyyyyyyyyyyy
ben daha kucucugum bılıyorsun benı sevmen sevkat gostermen lazım

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiim canımmmmmmmmmmmm sıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnn dün moralim çooooook bozuldu oooooooooooooooooof nerdesiniz ya işim olduğunda dökülürsünüz buraya ben varken tın

buradayız tatlısım ne oldu bakım anlat hele

abbooooooooooooooo
alıştın hep ilgi alaka dimiiiiiiiiiiii
noluyoruz kısımmmmmmmmm sevgilinle yetinmeyi bil accık hep mi seni okşıycaz Allah Allah ya yoğunuz sıkkınız heralde şurda biz napalım

aaaaaa patsy gelmis kiz cevap veriiceni bilsem yazmazdim
bu arada bu ozge beni kandirip diger topige goturmek istiyodu ama ben kanmadim tabi ki

hayır yavrum kandırmadım sennı ben kımse yoktu bnde gıttım ordakı ablalarla lafladım smdı senı buldum dıe onları bırakıymmı ayıp yanı ondan dedım

oyle olsun artık benı sevmıyorsunuz zaten sende patsy de bılmıyomuyum sankı

..............................................................................

patsyyyyyyyyyyyyyyy
ben daha kucucugum bılıyorsun benı sevmen sevkat gostermen lazım

buradayız tatlısım ne oldu bakım anlat hele

aaaaaa patsy gelmis kiz cevap veriiceni bilsem yazmazdim
bu arada bu ozge beni kandirip diger topige goturmek istiyodu ama ben kanmadim tabi ki

noldu kiz kim skti canini de bakalim gidip kiralim kafasini Ozgeyle

yaaaaaaaaa bu benim msn de konuştuğum bi çocuk vardı ya dün delirtti beni kandimi aptal gibi hissettim yani kendimi dövmeme mümkün olsa dövücektim valla

ya dun sabah bn aradım bunu tmm mı bn uyandıraym hem cnm sıkılıyordu konusurum dıe bda gece 4 e kdr calısmıs mı dun neyse bn uyandrdm bde bazen tel cekmıyor onlarn calıstgı ınsaatta bız konusuyorduk sesı az gelıyodu tel kapandı snrada aradım acmadı kalkınca da bna dedıkı ndn aramadn bıdaha bnde aramstımya kızdım bna dalgamöı gecıyosun sen dedım bna desekı uyuyakaldım gece gec yattım bıse demıcem buda tmm haklısın askım dedı bn dhada sınırlendm neyse aksama kdr da konusmadm ters davrandım ondan snra aksam bnı ısten almaya gelıyorya ben buna dedımkı bıktım senden artık sıkıldım dedım bna dıokı bn o.ç degılım tabıkı bnden sıkılırsn bn gece gunduz kmın ıcın calısıyorum dıyo bnde dedımkı kendın ıcın yapıyorsun bna mı yapıyosun sankı neyse ıste tartsttk baya yolda snra bna dedıkı bn sevıyorum dedı bnde bagrıp cagırıyorum bna tabı anlıyorum senı gergınsın sınırlısın dedı ama bole yapma dedı bnde dedımkı gıt kendıne sınırlı olmayan brını bul bu sefer dha cok snrlendı bn sana bole seyler soyleme agzına ble alma demıyomuyum dedı ıste en sonunda barıstk yanı sonuc olarak

yaaaaaaaaa bu benim msn de konuştuğum bi çocuk vardı ya dün delirtti beni kandimi aptal gibi hissettim yani kendimi dövmeme mümkün olsa dövücektim valla

senın bıze neden yazmadgn anlasıldı smdı patsy hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…