Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaa:KK19:
"ne oldu bacı açmadımı seni kaynana muhabbeti
ne anlatalım
sen seç şimdide

Leenn ne hava atmasıı derdimiz var şurda onu halletmeye çalışıyoruz:KK53::KK9:

estağfurullah yemek pişiyor halledilir o önemi yok önemli olan bi kelimede olsa faydalı olmak sen de ne yap annecim ben yiyim ki oğluna sağlıklı çikolata tadında evlatlar vereyim değil mi de ve hiç istifini bozmadan hapur hupur ye

:nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar:

aldım duanı sağolasın
vay be yine gün akşam oldu kararıyor hava burda birazdan kalkıyorum kızlar güzel sohbetti herşey gönlünüzce olsun bu arada akşam kaynanama gidecez :)

benim kayınvalide de temizlik amacıyla y.odamıza giriyordu eşim konuştu anlamadı bu sefer kızgın bi ifade kullandı şükür bana gerek kalmadan olay çözüldü, aramıza da bi soğukluk girmemiş oldu. Sende eşini ileri sürebilirsin
Aamn eşime söyledim annem değil mi ne özelymiş girsin diyor mantığa bakarmısın:KK53:
Leenn ne hava atmasıı derdimiz var şurda onu halletmeye çalışıyoruz:KK53::KK9:

estağfurullah yemek pişiyor halledilir o önemi yok önemli olan bi kelimede olsa faydalı olmak sen de ne yap annecim ben yiyim ki oğluna sağlıklı çikolata tadında evlatlar vereyim değil mi de ve hiç istifini bozmadan hapur hupur ye
Hapur hupur yedim zaten:KK53:
Ay çokk sağolun ya nasıl hafifledim varyua kimsemde yok gurbetteyim bi annem var
onada anlatmak istemiyorum üzülüyor zavallım
Merviş banada yollarmısın duayı biz de talibiz:emir_bebek::emir_bebek:

Tamam canım yollayayım du hazır ol geliyoo:KK4:

emone
canım gönderdim sanada
işallah rabbim
sizlerede nasip eder hayırlı evlat
bana bu duayı
kkdan bi arkadaş göndermişti
onda allah hayırlı evlat nasip etsin
sizlerede

Neyse sağolun arkideşler yardımcı olduğunuz için Allah razı olsun hepinizden derdime ortak olup çözüm ürettiğiniz için
Paylaşmak çok güzel valla.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
ben gideyim mutfağın perdesini makinaya atayım mis gbim olsun:21:
Öpüyorum hepinizi sevgiyle kalın:KK54: mucxx:KK54::KK15::KK16:

kızlar size iyi sohbetler
kociş gelcek
bide
benim oğlanla bıcırığa bi bakayım
hadi baş baş

X