Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saygıdan dolayı tatlım ne yaparsın mecburenya işte tüm meselede bu anne anne diye peşinde dolanmak unutma kimse kimsenin annesi babası olamaz herkesin 1 annesi vardır
kayınpeder varmı ?
benım kaynana sana burdan seslenıyorum benden cekecegın var ha haaaa
Saygıdan dolayı tatlım ne yaparsın mecburen
Evet canım var
Yok canım ben öyle biri değilimki
Yani kadın burası benim evim diyo kuruluyor baş köşeye çok rahat olduğu için
gider benim yatağıma uzanır ama özel mahrem denen bir şey var
biraz karakter meselesi galiba ya
sen de bu defa geldiğinde ona karşı tavrını koy bura bizim evimiz ben de bu evin kadınıyım bu evin belli kuralları vardır misafirimsin başım üstüne ama fazlası olursa kalbini kırarım de açıkça hiçte korkma konuşarak anlaşırsınız kadın daha çok gençmiş baktın anlamıyo sen de benim evime bu şekilde gelirsen gel yoksa gelme sen geliyosun diye psikolojimi bozaman ben de hatta bunu eşinle paylaş beraber konuşun kırmadan incitmeden belki de bi dahaki sefere sen kendin davet edersin
efendimkiz kocis 5 10 dakka sonra gelicek bi girip kizlara bakiim dedim
kiz emosssss sen hakketen izliyosun galiba beni
hosgeldın cnmmm
musaıt degıl de ve surat yap karıstırılmasını sevmıyorum deYa kızlar mesela yatak odama girdiği zaman ben onu kırmadan nasıl diyeceğim
Belli etmeliyim hoşuma gitmediğini
evet bekarım ama kaynanam varKız bekar mısın sen?
ben başka bi yerde yazışmıyom zaten o yüzden sık sık buraya uğradığımdan pek bi karşılaşıyoz
hoşbulduk şekerim
sen de bu defa geldiğinde ona karşı tavrını koy bura bizim evimiz ben de bu evin kadınıyım bu evin belli kuralları vardır misafirimsin başım üstüne ama fazlası olursa kalbini kırarım de açıkça hiçte korkma konuşarak anlaşırsınız kadın daha çok gençmiş baktın anlamıyo sen de benim evime bu şekilde gelirsen gel yoksa gelme sen geliyosun diye psikolojimi bozaman ben de hatta bunu eşinle paylaş beraber konuşun kırmadan incitmeden belki de bi dahaki sefere sen kendin davet edersin
aynen yası daha gencmıs yanı anlayıslı olsun bıraz sende tavrını koy
Ya kızlar mesela yatak odama girdiği zaman ben onu kırmadan nasıl diyeceğim
Evet ya haklısın açık açık söyleyeceğim valla
içimde kaldıkça patlayacak gibi oluyorum
kendimi üzüyorum yıprstıyorum değmeyecek bir konu için hemde
Bir şey daha soracağım ya
şimdi oğluyla fazla samimi bu bende hoşlanmıyorum
el ele tutuşurlar işte boğuşurlar şapur şupurdurlar vıcık vıcık
bende hiç hoşlanmam bundan ve kıskanırım birazcıkta kocamı
zaafım var ne yapayım saçma ama bu konuda ne diyebilirim kayınvalideme
Bir öneri
direk diyeceksin kıvırmadan kırılırsa kırılır bura benim yatak odam ben sana yatacağın bir oda tahsis ettim değil mi git orda yat de ben yeni evliyim ilk tavrım bu oldu benım yatak odama kımse giremez dedım misafirler gelecektı malum evı gezerler ya o yüzden kımse odama giremedı açıklamam da ben kımsenın yatak odasına bakmam benımkıne de bakılmasın demiştim buna aile bireyleri de dahil benım anamda olsa onunki de olsa değişmez
buyur canım hoşgeldinslm hanımlar beni de alın aranıza
canlı norno seyretcek
Ay yok ya benim annem çok mülayim yaa
beni savunmaz damadını savunur hep
Heheheh he belkide korkuyordur
Özelimiz zaten yok yatak odasına pat diye dalıyor
O işi yaparken gel izle desek izler
çekmecelerimi karıştırıyo
ha
amanın karu azmış kız kaynatanda gelcekmi
azarsa karu kocasına koşar
heheheh
ama kimine baldöksen olmuyoben bi hikaye dinlemiştim kadın kaynanasından nefret ediyo gidiyo tılsımcıya bana ölümcül ilaç yap diyo kaynanamı öldürecem tmm diyo adam buna iksiri veriyo ama diyo ki kaynananın yemeklerıne kat fakat senden bılmesınler dıye ölene kadar ona iyi davran tmm diyo kadın gidiyo hem yemeklere iksiri katıyo hem de çok iyi davranıyo bi zaman sonra koşarak geliyo tılsımcıya boz bunu kaynanam ölmesin diyo ben onu çok seviyorum o da bana karşı çok sevgi dolu diyo adam diyo ki ben sana vitaminli tılsım verdım sır senin sevgiyle bakmanda diyor
aslında bizlerde yüreğimizi kirletmek istemiyoruz ama neden bilmem bu kaynanalar oğullarını olağanüstü varlıkmış gibi bakarlar ve bizim antipatimizi kazanırlar
nilüş abla sana katılıyorum canım bnde yuz vermıycem fazla
benım kaynana sana burdan seslenıyorum benden cekecegın var ha haaaa
Ya kızlar mesela yatak odama girdiği zaman ben onu kırmadan nasıl diyeceğim
bacım yatağın üstüne seksi geceliklerini koy
akşama hazırlık var
anlasın
1_2 tane her eve hercebe condom koy konsolun üstüne
birazda
süsle püsle yatağı
hem sinir olsun
hemde bidaha girmeye cesaret edemesin
direk diyeceksin kıvırmadan kırılırsa kırılır bura benim yatak odam ben sana yatacağın bir oda tahsis ettim değil mi git orda yat de ben yeni evliyim ilk tavrım bu oldu benım yatak odama kımse giremez dedım misafirler gelecektı malum evı gezerler ya o yüzden kımse odama giremedı açıklamam da ben kımsenın yatak odasına bakmam benımkıne de bakılmasın demiştim buna aile bireyleri de dahil benım anamda olsa onunki de olsa değişmez
Evet ya haklısın açık açık söyleyeceğim valla
içimde kaldıkça patlayacak gibi oluyorum
kendimi üzüyorum yıprstıyorum değmeyecek bir konu için hemde
Bir şey daha soracağım ya
şimdi oğluyla fazla samimi bu bende hoşlanmıyorum
el ele tutuşurlar işte boğuşurlar şapur şupurdurlar vıcık vıcık
bende hiç hoşlanmam bundan ve kıskanırım birazcıkta kocamı
zaafım var ne yapayım saçma ama bu konuda ne diyebilirim kayınvalideme
Bir öneri
sanırım anne değilsin ben de değilim ama olaya şöyle bakalım evlat 40 yaşında da olsa evlattır bırak sevişsinler onlar ana oğul bu gerçeği unutma hatta de ki kıskanıyorum ama anne bana hiç böyle içten sarılmıyosun de bakalım tepkisi nasıl olacak her ikisininde
buyur canım hoşgeldin
canlı norno seyretcek
ha
amanın karu azmış kız kaynatanda gelcekmi
azarsa karu kocasına koşar
heheheh
ama kimine baldöksen olmuyo
bacım yatağın üstüne seksi geceliklerini koy
akşama hazırlık var
anlasın
1_2 tane her eve hercebe condom koy konsolun üstüne
birazda
süsle püsle yatağı
hem sinir olsun
hemde bidaha girmeye cesaret edemesin
Ay n,lüüü ya bombasın moralimi düzelttin yemin ederim
Bu karı onları alır üstüne dener valla beğenirse valizine koyar götürür azgın karı
Tebrik ederim canım işte sen başta koymuşsun tavrını
Ahanda keşke bende böyle yapsaydım ya ben yumuşağım işte
İnsanlar kırılmasın diyorum sonra üzülen ben oluyorum
Kararlı olmalıyım bu sefer sen ne kadar sürelik evlisin canım?