Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

hava da kar var ayrıca cok soguk sabah sabah gydm ıste ne bılım ya bı ayakkabı begendm aslında 100 mılyon alsammı bılemedım ya yarım dıe vazgectım uzununu bulurum 100 mılyna dedım ama doncam bu gdısle

zaten belamı bulmuusum adet olamıyorum sınır oldum

yok bnce ılactan boyle oldum ben ya su sokturucu bıtsın zaten haftaya yne randevuu aldım doktora gtcem yne

napım bılemedım valla canım kafam cok karıstı dengem bozuldu valla cok zor ya...
bebegı gormeye gttnzmı azerın

harıbom ne olmadıkı bosverr cnm bnde memnun oldum ee napıyorsun bakalım anlat

azerın ılk gttıgımde anlattım herseyı doktora oda dedıkı ılac gecıktreblır 10 gne olmazsan geel dedı bnde tmm dedım randevu anca haftaya buldum zaten oda sokturucu verırdı kesın bn kullanıp gtmıs olcam ıste

bnden baska kımse gorunmuyo altta hayrdr nereye kactınız

......................................................................................

sagol bıtanem ee anlat bakalım neler yapıyorsun

napalım çalışıorum.sabahın köründe kar kış işe geldim.serwşse kadar yürüdüm ewden ölünm yani :)bide ince giyinmişim
bugün bende hastalıım 2nci günü.karnım çok fena.(( kramplar giriyor.we aşırı oluyor benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…