Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

napalım çalışıorum.sabahın köründe kar kış işe geldim.serwşse kadar yürüdüm ewden ölünm yani :)bide ince giyinmişim
bugün bende hastalıım 2nci günü.karnım çok fena.:KK43:(( kramplar giriyor.we aşırı oluyor benm:KK43:

ay harıbom bna hastalık deme hele adet hıc deeme olamıyorumda delıye dondum buralarda kac gundur bnde calısıyorum ve donuyo ayaklarım suan cok soguk

gelır umarım ozledım kız onu ama bnı gecen gun uzdu o

ay harıbom bna hastalık deme hele adet hıc deeme olamıyorumda delıye dondum buralarda kac gundur bnde calısıyorum ve donuyo ayaklarım suan cok soguk

ayy bilirim.agresiflik ,şişkinlik, ödem herşeyi yapar o haller:KK43:
biran önce olman lazmmmmmm........
ilaçtan dolayımı ?

sesımı duyan topıge gelsın arkadas arayanlar derdı olanlar gelın anam :KK23:

azerın o zmn baska kadınlarla konusuyordu bnde yazıodum sureklı ndn cvp vermıon dıe fılan dedımkı bnı sevmıyosanız gdıorum bna dedıkı kendını adamn kollarına atmak ıcın bahane arıyon sen :KK9:
neyse sevıorum patsıyı o bnden buyuk gelsınde barısak operım onu bn :KK54:

harıbom ınsalllah canım ya...bn patsye kırıldım oda bna kusmus sanırım neyse gelsın barıscaz onemlı bıse yok ıslerımız yogun ya gorusemedık bu aralar

azerın o zmn baska kadınlarla konusuyordu bnde yazıodum sureklı ndn cvp vermıon dıe fılan dedımkı bnı sevmıyosanız gdıorum bna dedıkı kendını adamn kollarına atmak ıcın bahane arıyon sen :KK9:
neyse sevıorum patsıyı o bnden buyuk gelsınde barısak operım onu bn :KK54:

ha soyle barisin da tadimiz yerine gelsin:118:

herkes barışsın kimse küsmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
bende işi gücü bıraktım buraya daldım yahu.:)

X