Hehhhhh...Sen de başla... dost bildik derdimizi açtık... anneyim ya bunalamam di mi, hakkım yok
Tatlişkom sen olanı bilmiyorsun.Gelen selam veriyor, vealeykemselam diyosun, bakmışsın ki yok... La havle vela kuvveteeeee.... Bir değil, üç değil, beş değil...Anlamadım
yok beeee kızım hemen yanlış anlama ...hanı en yakın arkadasın olur söyler yaaa,benımde söyledğim o şekilde yaneeee...yabancı deılsın yanneeee hemen yelkenlerı suya ındırme delüüüü
Delürdüm evet... Haftada bir gün ünv. yıllarıma gitmek istiyorum... 4. sınıf olsun lütfenAyyy, bi de kpss seneme
güzellik sırlarından bahsedelım bakkk, hemen nasıl damlıyorlar :))) yada buçlardan :) veya çok acıklı bi konu olması azımvurdulu kırdılı bla blaaaaaa
bunun zaten bi yolu varanlat bakalım 4. snıfın nasldı ?? bıraz eskılere gıdelım
Neyyyy, güzellik sırrı mı, tam da çıkacaktım.Vazgeçtim...Eeeeeeeeee
Şu durumda en sağlam konu, burçlara göre güzellik sırlarını acıklı bir şekilde konuşmak oluyor
söyle bakalım, yüzün için mi istiyorsun, selülit için mi ??? veya ne için bilgi istiyorsun..ben baya seyler denedım de veya saç bakım
acil çıkması gerekmiştir ablasııııı iyi düşünmek lazımmm dimi:))Tatlişkom sen olanı bilmiyorsun.Gelen selam veriyor, vealeykemselam diyosun, bakmışsın ki yok... La havle vela kuvveteeeee.... Bir değil, üç değil, beş değil...Anlamadım
güzellik sırlarından bahsedelım bakkk, hemen nasıl damlıyorlar :))) yada buçlardan :) veya çok acıklı bi konu olması azımvurdulu kırdılı bla blaaaaaa
Gidemeeeem.Evli, 2 çocuklu, o yıllara gidemem... Yasak...
acil çıkması gerekmiştir ablasııııı iyi düşünmek lazımmm dimi:))
konu bulalım boşverin güzelliği benim pek bilgim yoktur bu konudaaaa
kız tatlişoğlum konussana
Birşey farkettim, bir muhabbete katılmak istiyorsan, hiiiç eski yazıları okumaya gerek yok. Bi selam ver, bi de kaçma, gerisi gelir...
Doğru muyum Evacığım...
konuşcam cicim ama benim sıpalar daha uyuması ikiside ayakta onlarıda kontrol etmem lazımmmmm her yere yetişiyorum ....
en azından anılarını tazeleyebılırsın beaaa
Anılarımın masum olduklarını da nerden çıkardınTazeleyemem...
acil çıkması gerekmiştir ablasııııı iyi düşünmek lazımmm dimi:))
konu bulalım boşverin güzelliği benim pek bilgim yoktur bu konudaaaa