Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Tatlişkom sen olanı bilmiyorsun.Gelen selam veriyor, vealeykemselam diyosun, bakmışsın ki yok... La havle vela kuvveteeeee.... Bir değil, üç değil, beş değil...Anlamadım

Hehhhhh...Sen de başla... dost bildik derdimizi açtık... anneyim ya bunalamam di mi, hakkım yok

yok beeee kızım hemen yanlış anlama ... hanı en yakın arkadasın olur söyler yaaa,benımde söyledğim o şekilde yaneeee...yabancı deılsın yanneeee hemen yelkenlerı suya ındırme delüüüü

Tatlişkom sen olanı bilmiyorsun.Gelen selam veriyor, vealeykemselam diyosun, bakmışsın ki yok... La havle vela kuvveteeeee.... Bir değil, üç değil, beş değil...Anlamadım

güzellik sırlarından bahsedelım bakkk, hemen nasıl damlıyorlar :))) yada buçlardan :) veya çok acıklı bi konu olması azım vurdulu kırdılı bla blaaaaaa

Son düzenleme:

Delürdüm evet... Haftada bir gün ünv. yıllarıma gitmek istiyorum... 4. sınıf olsun lütfen Ayyy, bi de kpss seneme

güzellik sırlarından bahsedelım bakkk, hemen nasıl damlıyorlar :))) yada buçlardan :) veya çok acıklı bi konu olması azım vurdulu kırdılı bla blaaaaaa

Neyyyy, güzellik sırrı mı, tam da çıkacaktım.Vazgeçtim...Eeeeeeeeee

Şu durumda en sağlam konu, burçlara göre güzellik sırlarını acıklı bir şekilde konuşmak oluyor

Neyyyy, güzellik sırrı mı, tam da çıkacaktım.Vazgeçtim...Eeeeeeeeee

Şu durumda en sağlam konu, burçlara göre güzellik sırlarını acıklı bir şekilde konuşmak oluyor

söyle bakalım, yüzün için mi istiyorsun, selülit için mi ??? veya ne için bilgi istiyorsun..ben baya seyler denedım de veya saç bakım

Son düzenleme:
acil çıkması gerekmiştir ablasııııı iyi düşünmek lazımmm dimi:))

konu bulalım boşverin güzelliği benim pek bilgim yoktur bu konudaaaa

Birşey farkettim, bir muhabbete katılmak istiyorsan, hiiiç eski yazıları okumaya gerek yok. Bi selam ver, bi de kaçma, gerisi gelir...
Doğru muyum Evacığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…