tabı ki , elfıda davallla bımıom kzım, ne tür muhabbet arıyorlar bizde herseye verılecek bi cvp var....güzelik, bakım, saç- baş,kaş-bıyık, ağda zayıflama yöntemlerı...piskolojık destek blaaaa blaaaa blaaa
Saydıkların bile fazla bana
Ben boşunamı bırakmıyom seni, ışığı gördüm...[/QUO
ışığı gören giriyor, gözlerine fazla vuruyor galıba ısık, hemen gıdiyorlar :))) kapasite meselesi
kızz yoksa öle değilmisinkişilik analizim uymadı mı yoksammmm
Ben boşunamı bırakmıyom seni, ışığı gördüm...[/QUO
ışığı gören giriyor, gözlerine fazla vuruyor galıba ısık, hemen gıdiyorlar :))) kapasite meselesi
Kapasite ha, sen böööle ukala konuşur muydun Eva cığımYoksa ben sana yetmiom mu? Arayışta mısın yoğsam...
Aslında doğru ama şu an, ev, eş, çocuklar, yakında iş.... Sinir stresteyim.Buraya da kafam dağılsın diye giriyorum. Bu ortamda bizim eve gel, geyik muhabbetini bul bulabilirsen...
stres kötü şey...bi derdin mi var can cazım
Kapasite ha, sen böööle ukala konuşur muydun Eva cığımYoksa ben sana yetmiom mu? Arayışta mısın yoğsam...
kzım sen neler dedın ben bı kapaste demıstım çoooohhhhhhmuuuu arayış deil uyanış
Yazdım ya işte... Kafama göre takılmayı istiyorum bazen, olmuyooooo
slm kızlar
iyi aksamlar kızlar kocaelinden katılıyorum aranıza nasılsınız diyerek baslamak isterim
herkese merhaba:)
selam sizede kızlar...slm kızlar
Tööööbe Yarabbiii.... Allah ım aklımdan geçenler için sen günah yazma
kzım sen neler dedın ben bı kapaste demıstım çoooohhhhhhmuuuu arayış deil uyanış
Bebek yanımda uyuyor, kahkaha da atamıyorum ya
Tööööbe Yarabbiii.... Allah ım aklımdan geçenler için sen günah yazma
Bebek yanımda uyuyor, kahkaha da atamıyorum ya
.....................
selam sizede kızlar...
aklından geçeni söylersen yazmazmışşşşşşş dermişimmmmm.....
hayat bu şekilde kuzum, evlenmeseydın sendegülü seven dikenine katlanır