- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
e madem geyiğe gidicen ne selam verip almadan kaçıyosun
şimdi gel de sinir olma
azerin yaz bu ismi bi kenara
yazdim tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e madem geyiğe gidicen ne selam verip almadan kaçıyosun
şimdi gel de sinir olma
azerin yaz bu ismi bi kenara
gelince uyar beni yok selam sabahyazdim tatlim
gelince uyar beni yok selam sabah
tamam kızım ya bak işine buraya bağlı yaşamıyosun nihayetindetamam tatlim.annemle cepte konusuyorum o yuzden yazamiyorum
Halime gülüyorum... Yakınıyordum ya az önce, üstüne kapı çaldı, annemlerdeki kızımı getirdiler... Bebiş ağlar, kızım "Bana ne sürprizin var" der, ev berbat... Ohhhhhhhh
kizin kardesiyle oynamiyo mu?bu arada ikinci cocugun kiz mi erkek mi?Halime gülüyorum... Yakınıyordum ya az önce, üstüne kapı çaldı, annemlerdeki kızımı getirdiler... Bebiş ağlar, kızım "Bana ne sürprizin var" der, ev berbat... Ohhhhhhhh
tamam kızım ya bak işine buraya bağlı yaşamıyosun nihayetinde
sana bişey söyleyeyim mi
koy bebişi arabaya al kızını bırak evi çık dışarı
oksijen bebişe iyi gelir susar kızına küçük bişey alırsın sürprizi olur
ve en önemlisi sana çok iyi gelecek
hemen hemen yap çabuk
kizin kardesiyle oynamiyo mu?bu arada ikinci cocugun kiz mi erkek mi?
geldim tatlim ee sen napiyosun bakiim.neselen kiz azcik
başımın üstünde herzaman yerin var ama biliyorsun ki şu an rahatlayıp enerji toplamanın en iyi yolu buSen beni başından mı atıyon :84:
başımın üstünde herzaman yerin var ama biliyorsun ki şu an rahatlayıp enerji toplamanın en iyi yolu bu
başımın üstünde herzaman yerin var ama biliyorsun ki şu an rahatlayıp enerji toplamanın en iyi yolu bu
bi yandan işe bakıyorumya tatlim niye hic smiley kullanmadan yaziyosun ki
tamamAzerinn esprilerinden nasiplenemeden gidiyom Benim için bikaç tane sakla olur mu...
bi yandan işe bakıyorum
slm kızlar aranızda bi kaçak buldum sankii