Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

yok depresyona girmem ben kolay kolay ya o konuda için rahat olsun esnek bii yapım var takmam pek
oyyyyy bebişler genelde yapıyor onu ya anlamazlar ki ananın babanın halinden ama tatlı şeyler bunlar allahtan çalışmıyorsun :26::26::26: Sizi izlemek güzel ve komik olur sanırımmm..

tabi ne demezsin.cok komigiz
kiz nerelere gittin sevgilinle de bakiim

tabi ne demezsin.cok komigiz
kiz nerelere gittin sevgilinle de bakiim

cuma günü istanbulda aksarayda bi alışveriş merkezindeydik vaktimiz olmadığından sinamaya giremedik yemek yedik eve bıraktı beni sarıldık ayrık evlerimize
c.tesi beyazıttaydık sultanahmete gittik turistlere baktık ona baktırmadım ama
Pazar günü Kardeşiyle buluştuk 1-2 saat kardeşiyle oturduk sonra gönderdi onu eve bizde forum istanbula baktık önce kıyafet güzel bişey bulamadık sonra ikeaya gittik evimizin herşeyine baktık yorulduk tabi yemek yedik baya bi gezdik yani hafta sonum hep ona güzel görünmek için hazırlık yapmakla geçti

oooooooo alisveris felan yaptiniz yani bi de evimizin her seyine baktik diyoyerim evinizi

oooooooo alisveris felan yaptiniz yani bi de evimizin her seyine baktik diyoyerim evinizi

hahahah çalışıyor bizim için çalışıyor ssinir oluyorum çok zor bi erkeğe denk geldim kimse anlaşamıyor onunla ben sevdiğim için anlaşıyorum bakalım ne olcak sonumuz ya

Ben
kuş olup uçmaya karar verirsen
seninle gelmeye hazırım ben
ölüme gitmeye karar verirsen
seninle soğuk suya düşmeye hazırım ben

Son düzenleme:
Yalan söylemeye karar veririsen
cezasını seninle çekmeye hazırım ben eğer başkasına aşık olursan sen
sen mutlu ol diye susmaya hazırım ben..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…