Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

merhaba

kolay gelsin canım
ne anlatalım
hava çok soğuk biyere çıkamıyoruz
haliyle çocukta olunca üşücek diye
anla işte sosyal hayat
sıfır oluyo

valla sosyal hayatı sıfırlamak çocuğa bağlı değil bak ben sabah 7 evden çık akşam 8 dön
aynı durumdayız senin yine sosyalleşebildiğin bi adam var en azından akşamları eve gelen

valla sosyal hayatı sıfırlamak çocuğa bağlı değil bak ben sabah 7 evden çık akşam 8 dön
aynı durumdayız senin yine sosyalleşebildiğin bi adam var en azından akşamları eve gelen

hehehe
amanın o ece gelince çok sosyal oluyoz canım haklısın
canım bi arkadaş bunu paylaşmış
çıkan boşluğa adını yaz ve bekle
benim çok hoşuma gitti
keşke kocişim olsaydı
o adamın yerinde bene şarkı söyleyen
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small

canım çok sıkkın arkadaşlar eşimin soğuk davranişlrı bencil oluşu beni ntüketti artık ne yapayım gülmeyiğ unuttum

ooooooooo tatlim nerelerdesin sen bakiim.kiz sevgilinle baristin mi:18:

evet barıştık canımmm fark etmedin mi cuma gününden itibaren kayıplardayım 3 gün onunlaydımmm sürekli buluştuk çok mutluydum yanında halada mutluyum ama özledimmmmm :KK31: :KK9::KK9::26::KK53::KK53: :KK52::KK52::KK52::KK52: :KK76::KK76::KK76: siz nasılsınız bakalım bebiş nasıl ? :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet barıştık canımmm fark etmedin mi cuma gününden itibaren kayıplardayım 3 gün onunlaydımmm sürekli buluştuk çok mutluydum yanında halada mutluyum ama özledimmmmm :KK31: :KK9::KK9::26::KK53::KK53: :KK52::KK52::KK52::KK52: :KK76::KK76::KK76: siz nasılsınız bakalım bebiş nasıl ? :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

fark etmez olurmuyum bi ben fark ettim galiba sordum umrana falan bilmiyorum dedi.sen girmeyince depresyona falan girdin sandim:KK9::KK9:barismaniza cook sevindim:KK76::KK76::KK76::KK76:
bebis bu gece meni uykusuz birakti simdi uyuyo:KK43:.gecenin 4 de uyanip oynuyo yatakta aldim yanimiza sacimizi fela cekistirdi durdu.ne kendi uyudu ne de bizi uyutdu.sabah 8de zor uyuttum:KK43:

X