Kaçıncı sınıftasın? Memnun musun?
Ben ünv. iken yatmaya giderdim eve, sen bu saatte napıyosun evde? ( Tüh, keşke böyle demeseydim, çıkar gidermiş şimdi)
neden yoksa süper değil mi
Ben ünv. iken yatmaya giderdim eve, sen bu saatte napıyosun evde? ( Tüh, keşke böyle demeseydim, çıkar gidermiş şimdi)[
dersler ne alemdeydiiiben de geziyorum geziyorum sonra bir bakıyorum göçmüşüm:))
ben varım ve senle arkadaş olmak istiyorum
Hpşgeldin... Ama gelen kaçıyo, söylemedi deme
Ben ünv. iken yatmaya giderdim eve, sen bu saatte napıyosun evde? ( Tüh, keşke böyle demeseydim, çıkar gidermiş şimdi)[
dersler ne alemdeydiiiben de geziyorum geziyorum sonra bir bakıyorum göçmüşüm:))
Sen de mezun oldun mu? Cidden mi, aaaaaaaaa ....Yaaaaaaaa..... dediler.Hocalarımdan biri "Nasıl mezun oldun, çok şaşırdım, beklemezdim, tebrik ederim." dedi
kızlar zor durumdayız
ev arkadaşımın facebook adresi çalındı, listedeki arkadaşlarını taciz ediyormuş. ne yaptıysak geri alamadık.
bize yardım eder misiniz?
https://www.facebook.com/#!/dilan.erim
şikayet edip kapattırmaya çalışıyorz, lütfen
Sen de mezun oldun mu? Cidden mi, aaaaaaaaa ....Yaaaaaaaa..... dediler.Hocalarımdan biri "Nasıl mezun oldun, çok şaşırdım, beklemezdim, tebrik ederim." dedi
ben daha 1 i tekrar ediyorumtekrar ede ede yaz kış okuyorum okuma hevesim var napalım
kaçırıyorum desene :)))
:))) Amaan iyi ki de gezdik geziyoruzsonuç itibariyle bu zamanların tadını çıkarmak lazım
ben daha 1 i tekrar ediyorumtekrar ede ede yaz kış okuyorum okuma hevesim var napalım
Helallll... Okuyabildiğin kadar oku.Evlenince senin canına okunacak
Helallll... Okuyabildiğin kadar oku.Evlenince senin canına okunacak
ne derdin var seninnn canına mı okuyorr bebişleeer (=
:))) Amaan iyi ki de gezdik geziyoruzsonuç itibariyle bu zamanların tadını çıkarmak lazım
Kesinlikle, her öğrenciye tavsiyem. Gez, toz, aşık ol, dersi as... Geri gelmeyecek ve sen de yaş ilerledikçe gelse de o heyecanda olmayacaksın...
ne derdin var seninnn canına mı okuyorr bebişleeer (=
Çok şükür, bakma öyle dediğime... Bunaltıyorlar tabi ama tatlı yorgunluk onlar... Ama özgürlük kısıtlanıyor...istediğini istediğin anda yapamıyorsun.Evlenmeden alışmışım lay lay lom