Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kızlar kısa özgeçmişimle sizi b ilgilendirdikten sonra kocişim işten geldi ve bir ev hanımı olarakan üzerime düşen yemek hazırlama görevimi yapmak için muıtfağa yol aldım size haber veremedim neyseee geldim..
canım benim oğlum 5 yaşında kızımda 10 aylık:))

kızlar kısa özgeçmişimle sizi b ilgilendirdikten sonra kocişim işten geldi ve bir ev hanımı olarakan üzerime düşen yemek hazırlama görevimi yapmak için muıtfağa yol aldım size haber veremedim neyseee geldim..

ayy tontişleriimmm minnooşşlarıımmm..Allah uzun ömürler versin bebişlere hayırlı evlatlar olsunlr inşallah :) sende resimlerini koysana :)

Ne uğraştım ya :)

Bu büyük kızım

Eklentiler

• $DSC07251.jpg
    $DSC07251.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 41

Maaşallah :nazar:

ben çıkıyorum anneciklerrr :) banyo yapmam lazım vücut temizliği lazım bavulumu hazırlamam lazım yarın istanbula dönüşş varrr =)) Erkek arkadaşımın ailesinin yanına gideceğiz önce temiz olayım aklanayım paklanayım

ben çıkıyorum anneciklerrr :) banyo yapmam lazım vücut temizliği lazım bavulumu hazırlamam lazım yarın istanbula dönüşş varrr =)) Erkek arkadaşımın ailesinin yanına gideceğiz önce temiz olayım aklanayım paklanayım

oooo, kolay gelsin...Vınn ın azizliğine uğranıdım az önce...

İyi yolculuklar, yine bekleriz...

X