Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür, bakma öyle dediğime... Bunaltıyorlar tabi ama tatlı yorgunluk onlar... Ama özgürlük kısıtlanıyor...istediğini istediğin anda yapamıyorsun.Evlenmeden alışmışım lay lay lom
ooohh iyi olmuş sana otur bebişlere bakk..resimleriii yokmu diyooorum takmıyosun yine
ooohh iyi olmuş sana otur bebişlere bakk..resimleriii yokmu diyooorum takmıyosun yine
Var canım... Göstereyim.
Var canım... Göstereyim.
bekliyorum canmmm :)
kızlar kısa özgeçmişimle sizi b ilgilendirdikten sonra kocişim işten geldi ve bir ev hanımı olarakan üzerime düşen yemek hazırlama görevimi yapmak için muıtfağa yol aldım size haber veremedim neyseee geldim..
canım benim oğlum 5 yaşında kızımda 10 aylık:))
ayy tontişleriimmm minnooşşlarıımmm..Allah uzun ömürler versin bebişlere hayırlı evlatlar olsunlr inşallah :) sende resimlerini koysana :)
Ne uğraştım ya :)
Bu büyük kızım
Bu büyük kızım
kızlar kısa özgeçmişimle sizi b ilgilendirdikten sonra kocişim işten geldi ve bir ev hanımı olarakan üzerime düşen yemek hazırlama görevimi yapmak için muıtfağa yol aldım size haber veremedim neyseee geldim..
canım benim oğlum 5 yaşında kızımda 10 aylık:))
Bu büyük kızım
Bu da bebiş... Eki Görüntüle 323627
Bu da bebiş... Eki Görüntüle 323627
ben çıkıyorum anneciklerrr :) banyo yapmam lazım vücut temizliği lazım bavulumu hazırlamam lazım yarın istanbula dönüşş varrr =)) Erkek arkadaşımın ailesinin yanına gideceğiz önce temiz olayım aklanayım paklanayım
çok tatlılar allahım bağışlasın.....:13: