Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

beni biraz dağıtalım söyle bakalım sicera ankarada eşinle eğlenecek yerler bulamadınız mı neden bu kadar daraldın ( yani ankara da daralmayacak gibi değil hani haklısın)

valla kesin haklıyım kimsenin dertleşmek sorunu yok herkes güllük gülistanlık çocuğumu yapayım kaynanamı susturayım akşam ki yemeği de ayarladım mı kadın olarak başka ne sıkıntım kalıyor ki:)

tek başıma da olsam yazmaya devam edeceğim belki başlığı görenler gelir kimbilir

bu arada mesaj sayımı da doldurmuş olurum belki topiğin sahibide bana minnet duyar onu da bilemeyiz:)

Canım ekle beni sayın doluncada yaz özelden :) Ankarada gezecek yer buldum elbet ama hani mesele gezmek değil eşim bana hep destek tabiki ama hani bazen bşr kız arkadaş istersın birlikte gezmek alışveriş yapmak çaya gel demek bi kahve içmek..

Canım ekle beni sayın doluncada yaz özelden :) Ankarada gezecek yer buldum elbet ama hani mesele gezmek değil eşim bana hep destek tabiki ama hani bazen bşr kız arkadaş istersın birlikte gezmek alışveriş yapmak çaya gel demek bi kahve içmek..

işte budur anlıyosun sen beni
bende istanbulda yeniyim benimde burada tanıdığım öyle arkadaş anlamında kimse yok doğrusu akrabaları da istiyorum denemez

valla boş boş ta olsa yazıcam sırf şu sayı dolsun diye 100 de çok be kardeşim daha uygun bir rakam olamaz mıydı acaba

böyle bir başlık ta var biliyormusun mesaj sayısını doldurmak isteyenler için diye yazmışla 82 83 84 diye ne anlamı var yani 100 mesaj böyle doldurulabiliyorsa ne anlamı var ki

şimdi birazdan hoşçakal demek için açar msn nini ne diyicem bilmiyorum güya yemekten gelip akıl vermesini bekliyordum

sen gttin gidelii güneş hiç doğmuyor bak akşam oldu oysa seninle konuşurken gündüzdü neredesin sen..

bak yemek yiyip geliyorum dedi kaçtı resmen bi de yardım edicem dedi

canımm her an her dakıka buraya takılamıyor ınsan sana uyar boşken gırersın bana uymaz ona uymaz sitem etme bak sana yardım etmek için burdayız ev işleri bitmez ki fırsat buldukçada giriyoruz işte.

canımm her an her dakıka buraya takılamıyor ınsan sana uyar boşken gırersın bana uymaz ona uymaz sitem etme bak sana yardım etmek için burdayız ev işleri bitmez ki fırsat buldukçada giriyoruz işte.

benim hatam kırdım bebeğimi gel pişmanım ne olur gel :KK43:(

X