Arkadaş olmak, gezmek, dertleşmek isteyenler buyurun

5 yıldır bunu arıyorum, aman Allahım kahrolurum kk de bulamazsam Teşekkürler teyzeciğim, uluslararası global bir firmada CEO olmak da zordur tabi sen de haklısın İşinize bakın ya hadi

Biri size mesaj gönderse gel arkadaş olalım dese kabul eder misiniz? Ayrıca her yoruma höt zöt yapıyorsunuz. Kusura bakmayın sizinle gerçek hayatta da arkadaş olunmaz.
Höt zöt yaptığımı düşünmüyorum ya da en azından farkında değilim, normal hayatta aslında uysal biriyimdir. Özellikle ''birine'' arkadaş olalım demedim, isteyen yazabilir dedim, arasında gerçekten fark var düşünürseniz. Ülkenin geldiği son durum maalesef hak veriyorum aslında buradaki düşüncelere. Ama gereksiz linç çok yıpratıcı.

Benim kızlarıma kesin ve net kural koyduğum bir konu bu. İnternetten sanal alemden arkadaş edinmek kesinlikle yasak. Siz neye göre bunu istiyorsunuz anlamıyorum. Çok tehlikeli bulmuyor musunuz gerçekten?

5 yıldır bunu arıyorum, aman Allahım kahrolurum kk de bulamazsam Teşekkürler teyzeciğim, uluslararası global bir firmada CEO olmak da zordur tabi sen de haklısın İşinize bakın ya hadi
Senin canın ban çekmiş. Instagram da olsan işte ban derdin olmaz sana yol gösteriyoruz gülmekten yol alamıyorsun

Benim kızlarıma kesin ve net kural koyduğum bir konu bu. İnternetten sanal alemden arkadaş edinmek kesinlikle yasak. Siz neye göre bunu istiyorsunuz anlamıyorum. Çok tehlikeli bulmuyor musunuz gerçekten?
Şöyle örnek vereyim, aynı mantık, uygulamadan vs tanışıp evlenenler ya da burada sevgili olanları görüyoruz.. Arkadaş edinmek daha az ya da çok tehlikeli değil bence

Yine sana teyze diyerek gıcık edebileceğini düşünen bir üye.

Şöyle örnek vereyim, aynı mantık, uygulamadan vs tanışıp evlenenler ya da burada sevgili olanları görüyoruz.. Arkadaş edinmek daha az ya da çok tehlikeli değil bence
Şimdi ciddi cevap yazıcam. Güzel kardeşim, herhangi bir şekilde tanışmakla arkadaş arıyorum, sevgili arıyorum diye ilan açmak bir değil. Önce bunu kabullenin.

Bu platformdan tanıştığım arkadaşlarım var. Bazıları hayatımda gerçekten çok büyük yere sahip, çok sevdiğim, asla kaybetmek istemeyeceğim insanlar. Ama bunların hiç biriyle arkadaşlık ilanı üzerinden tanışmadım. Yorumlarımızı beğendik, geyik yaptık, özelden dedikodu falan yaptık sonra bir şekilde birbirimizin hayatına dahil olduk. Diğer türlüsü aşırı yapay, eksik ve mecburiyet ilişkisi olurdu. Arkadaş arıyorum ilanı kadar insanı iten bir şey yok.

Aynı şekilde internetten tanışıp evlenip mutlu olanlar da ilan üzerinden tanışmıyor. Ortak bir ilgi alanı üzerinden bağ kurup ilerliyorlar.

İlan üzerinden kurulan her ilişki, ister aşk ister arkadaşlık ilişkisi olsun, insan ilişkilerinde sorunlu, iletişim becerileri gelişmemiş, karşısındaki insandan başka şansı olmayan iki insanın mecburiyetten kurulmuş, eninde sonunda bitmeye mahkum, ite kaka götürülen ilişkisidir.

Bacım bana böyle mantıklı gel, canımı ye. İşte ben de ortak ilgi alanlarını birbirimizi tanıdıktan sonra keşfederiz düşüncesi ile böyle bir konu açtım. Şunu çok net anlayabiliyorum, hırlı mı hırsız mı nedir, insanlarda yaşadığımız dönemde tedirginlik çok büyük haklı olarak kimse yanaşmıyor bu tarz ilişkilere. Saygı duyuyorum elbette, yukarıda bir üyenin söylediği gibi herhangi biri bana ' gel arkadaş' olalım dese 2-3 kez düşünür ve yanaşmam. Neyse, görüyorum ki açtığım konu çok gereksiz olmuş. Hak verdim ne diyeyim.

Bu aralar Teyze demekte moda oldu bibi, seninle baya bir nasiplendik hem kel hem kibar kim varsa denk geliyoruz

O üye benim. Maalesef zaman artık o zaman değil. Bırak kızımı kazık kadar adam kocam bile internetten arkadaş bulamaz. KudrAlobar'ın yazdıklarını hepimiz onaylarız. Kimse aksini düşünmez heralde. Parkta çocuğa bile hadi arkadaş olun diyemiyorsun. Ortak bir şeyler lazım. Kafalar fikirler uyuşacak, daha çok vakit geçirilecek, Daha bir özelini derdini sevincini paylaşacaksın. Çok düzgün, dürüst, oturmayı kalkmayı bilen biriyle bile anlaşabilmek garanti değil. Siyasi görüşün farklıdır, inancın farklıdır, alışkanlıkların farklıdır vs. Bir süreç gerekiyor ama siz ortadan dalayım kestirme olsun diyorsunuz. Alt kata yeni taşınmış komşuyla bile belli süre geçmeden arkadaş olunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…