- 17 Temmuz 2014
- 794
- 544
-
- Konu Sahibi prettiestgirl
İrrite olup sinirlenmedim, dalga geçiyorum yanlız10 yıldır üyesiniz bu konunun yerinin burası olmadığını bilmeniz lazım. Bir de insanların istememesi ve rahatsız olmasından neden irrite oldunuz ve sinirlendiniz? Gelecek tepkiler zaten belli.
Bir de nokta-virgül ayrımına dikkat etsek? Gözlerim kanadı sizin deyiminizle '' yaaaaaa'Bu platformda kim neden seninle özelde görüşsün, aklını peynir ekmekle yiyen birileri varsa başka tabi , hırlı mısın hırsız mısın, sapık mısın nesin nerden bilelim, resmen şaka gibi yaaa
Çok haklısın, hemen atom parçalamaya gidiyorum ben.İrrite olup sinirlenmedim, dalga geçiyorum yanlızsadece olumsuz cevap verenler vakitlerini/ eforlarını buraya harcayacaklarına daha yararlı aktivitelere ayırabilirler :) Tercih meselesi tabi :)
Haklısınız, samimiyetsiz olacağını gelen yorumlarından çok net gördüm :)Ciddi ve iyi niyetli bile olsanız, bu platform üzerinden bir arkadaş ile ortak noktanız olmayacak doğal yoldan değil yapay yoldan tanışmış olacaksınız bu da Samimiyetsiz bi şeye yol açacak büyük ihtimalle
Belli ki oldukça işsizsiniz :) kolaylıklarÇok haklısın, hemen atom parçalamaya gidiyorum ben.
Teşekkürler. Evet işsizim. Hani pazar sabahı ya ondan olabilir mi sizce bu işsizliğim?Belli ki oldukça işsizsiniz :) kolaylıklar
Ben de vallahi. Karaciğer sıkıntılı olabilirBöbrek de ister misiniz? Benimkiler çok sağlamkaraciğer için aynı şeyi söyleyemeyebilirim ama
Tabi, olabilir. Hayatın kime ne sunduğu belli olmuyor tabi :)Teşekkürler. Evet işsizim. Hani pazar sabahı ya ondan olabilir mi sizce bu işsizliğim?
Aynen öyle. Hayat bana bu hafta pazar sabahı mis gibi havada balkonda kahve yudumlamayı sunmuş. Teşekkür ederim hayatTabi, olabilir. Hayatın kime ne sunduğu belli olmuyor tabi :)
Ve sanırım kk'de yorum yapmayıAynen öyle. Hayat bana bu hafta pazar sabahı mis gibi havada balkonda kahve yudumlamayı sunmuş. Teşekkür ederim hayat
Sende olabilseydin burda 5 yıldır arkadaş arıyor olmazdınVe sanırım kk'de yorum yapmayıküçük şeylerle mutlu olmayı öğrenebilmişsiniz, aferin size ne mutlu
Evet insan küçük şeylerle de mutlu olabilmeli. Hayatımdaki büyük mutlulukları da yazayım ister misiniz? Çok merak ettiniz belli ki. Ama depresyona falan girersiniz allah muhafaza.Ve sanırım kk'de yorum yapmayıküçük şeylerle mutlu olmayı öğrenebilmişsiniz, aferin size ne mutlu
Mutluluğu nasıl buna bağlayabildiniz ? Neden arkadaşın olmadığı derkenSende olabilseydin burda 5 yıldır arkadaş arıyor olmazdınneden arkadaşın olmadığı gayet anlaşılıyor ki kk da arkadaş aramaya kadar düşmüşsün yazık üzüldüm sana
Allah mutluluğunuzu daim etsin, güzel bir hayat yaşıyorum teşekkürler. Ama bence pazar sabahı ona buna sataşmak yerine ''BÜYÜK MUTLULUKLARINIZA' odaklanın. İyi günler :)Evet insan küçük şeylerle de mutlu olabilmeli. Hayatımdaki büyük mutlulukları da yazayım ister misiniz? Çok merak ettiniz belli ki. Ama depresyona falan girersiniz allah muhafaza.
Estağfurullah, siz de buraya yazarak mutlu oluyorsunuz :) Bu da bir tatmin biçimi, iyi günler :)Gene teyze diyerek bir kadını yere bileceğini düşünen bir ne desem bilemedim kişilik diyeyim :) sanarsın 18 yaşında 30 yaşinda koca kadın bana teyze diyorburalardan arkadaş aramayacak kadar arkadaşım var insanlar beni seviyor üzgünüm o yüzden aramam gerekmiyor
Tamam bundan sonra pazar sabahları ne yapmam gerektiğini size sorarım her hafta. Aktivite beğendiremedikAllah mutluluğunuzu daim etsin, güzel bir hayat yaşıyorum teşekkürler. Ama bence pazar sabahı ona buna sataşmak yerine ''BÜYÜK MUTLULUKLARINIZA' odaklanın. İyi günler :)
Keyfim ve kahyası istediği için burdayım özellikle birşey aramıyorum senin gibi :) ara ara 5 yılda bulamadığını belki bu pazar günü bulursun malum normalde çok yoğun işi gücü olan birisin bizim gibi değilsin tabiEstağfurullah, siz de buraya yazarak mutlu oluyorsunuz :) Bu da bir tatmin biçimi, iyi günler :)