- 17 Temmuz 2014
- 794
- 544
-
- Konu Sahibi prettiestgirl
2019’dan beri düzenli olarak arkadaş arıyorum ilanı açmış. Olur diyecek olan olsa derdi 5 senede benceKim neden bunu istesin ki diyeceğim de konu açıldığına göre belki olur diyen de olacak..İzleyip görelim
Karaciğerini yerim tatlı kız,böbreginle sana talibim kankamsın deyip ikna ettiyse özelde?2019’dan beri düzenli olarak arkadaş arıyorum ilanı açmış. Olur diyecek olan olsa derdi 5 senede bence
Yok anam senin koca var ,kocası olanı istemiyor ,niyeyse artıkEvliyim çocuğum var.Ben bu bahsettiğiniz kategoride olmuyorum galiba.
Ohhh çok şükür, böbreklerim kurtulduYok anam senin koca var ,kocası olanı istemiyor ,niyeyse artık
HahahaBöbrek de ister misiniz? Benimkiler çok sağlamkaraciğer için aynı şeyi söyleyemeyebilirim ama
Hangi sehirde oldugunuzu yazmamissiniz. Belli mi olur belki oylelikle bulabilirsinizHanımlar aslında başlıktan da belli konu.
Fazlaca arkadaşızım özellikle yaşıtlarım ve yakınlarım evli ya da çocuklu. Boşanmış biri olarak artık yanlarına ayak uyduramıyorum.
30 yaş üstü benim gibi bekarlar varsa kahve içmek ya da bir şeyler içmek ya da dertleşmek görüşmek, kanka olmak isterim..
Demek ki 5 senedir d2019’dan beri düzenli olarak arkadaş arıyorum ilanı açmış. Olur diyecek olan olsa derdi 5 senede bence
Aman hiç gerek yok ya herkes kafayı yemiş burada paranoyaklık sınırlarını zorluyor millet sıkıntıdan. Geçmişte açtığım konuların seceresine kadar incelenmiş. Kardeşim seni arkadaşlık etmek sarmıyorsa he de geç yorum da yapmaHangi sehirde oldugunuzu yazmamissiniz. Belli mi olur belki oylelikle bulabilirsiniz
Aynen hanfendi boş vakitlerimde kadınlar kulübü platformunda arkadaş olmak için konu açıp, buradakilerin böbreklerini çalıyorum, dolandırıyorum.Bu platformda kim neden seninle özelde görüşsün, aklını peynir ekmekle yiyen birileri varsa başka tabi , hırlı mısın hırsız mısın, sapık mısın nesin nerden bilelim, resmen şaka gibi yaaa
Bi de trip atıyoBu platformda kim neden seninle özelde görüşsün, aklını peynir ekmekle yiyen birileri varsa başka tabi , hırlı mısın hırsız mısın, sapık mısın nesin nerden bilelim, resmen şaka gibi yaaa
Sizin düzenli olarak arkadaş arıyorum diye konu açmanız saçma değil ama bizim yorumlarımız saçma öyle mi? PekiNolur saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın, ya da sıkılanlar gidin eşinize dostunuza sarın. Gerçekten arkadaşlık düşünen de özelden yazabilir