• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Ayşe'nin eniştesi sapık Ayşe'ye bile gider yapıyordur.... Ayşe' de ablasıda da o adamın pislik biri olduğunu emin ol biliyorlardır.... Ayşe'ye söylemelisin seni ailesinden uzak tutsun 🙄
Ayşe'nin eniştesini okuyunca, çocuklar duymasindaki o kisa boylu sapikla, kadin duskunu menșhur miteeeahit mali mağaoglu gibi bir tip canlandi gözümde

Zayıf hikaye.

"Uff şuna bak" diye laf atan kaldı mı cidden ? Kahvehane dayıları bile kendini geliştirdi bu konuda, adamlar şiir falan okuyorlar.

Evli adam öyle "kapmış güzel kızı yaa sinir oldum" gibisinden konuşmaz. Sinsi davranır. Zaten kim öyle konuşur ki normal hayatta ? Öyle laf falan atmaz. Avını yalnız yakalamayı bekler ki öncelikle evliliğinin ne kadar kötü olduğunu anlatıp "dertleşme" adı altında ufaktan yanlasın.

Sevgilinin "umarım günün birinde pişman olmam" repliğini, TLC seslendirmesiyle okudum resmen. "Lanet olası evli adamlar!"

Yazarın güzel, çok güzel, uff şuna bak olduğu çok fazla vurgulanmış. Gülseren Budayıcıoğlu kitabı gibi. O da böyle sürekli aralarda kendini över. Cık, olmamış. Bu senenin fake konuları çok daha başarılı bence, yazım hatalarına kadar taklit ediyorlar.

Back
X