Arkadaş Kaldik

Bu söylediklerin bile çocukluktan. Tabi ki zamanı gelince evleneceksin. Biz şimdi ne dersek diyelim sen hayır düşünmüyorum diyeceksin ama zamanı gelecek kendini bir masada imza atarken bulacaksın. O zaman geldiğinde doğru karar vermiş olursun umarım.

Dershaneye gidiyorum ogle arasi ordan. 18 bitti 19 dan gun aldim yani 18 bitti diyorun o yuzden. Calisma da meslek lisesi okuyordum onceden 2 sene boyunca staj yapmistim sonra calis bizimle dediler sinava hazirlanmak icin biraktim da. Evet ben ne istedigimi bilemiyorum sanirim akisina birakip sinavima gelecegime odaklanmam gerek. Her ne kadar ders calissam da bunlar benim motivasyonumu dusuruyor galiba. Sizlerin yorumlari benim icin cok onemli tesekkur ederim hepinize :)

Hayirlisini diliyorum ne desem bos. Neler gorecegim belli olamaz. Net bir tavirla asla desem de sonunu bilemem cok istiyorum olsun desem de. Akisina birakmak gerek cok erken zaten. Tesekkur ederim yorumlariniz icin

Sevgilinin çok değişik tripleri var. katlanılır değil.
Daha yaşınız 18 akışına bırak ama ailesi de iyi izlenim vermedi, falcıya gidip bişeyler baktırmak felan. bu tür insanlardan her şey beklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…