yemeli içmeli tabi ki6 ay mıilginçmiş. Antepteysen gelirim ben arkadaşta olurum. Ama yemeli içmeli olsun
Valla biz yemek yerken masaya oturanlarla bile kaynaşıyoruz işte, sokakta, parkta. Onlarda kaynaşır dert etme
evet6. Ay partisi mi
Oooooo herkes koşa koşa gelir takılma kaynaşmaya. Minnoşun nice sağlıklı güzel uzun ömürleri olsun inşyemeli içmeli tabi kipasta siparişi bile veriyorum
evetpasta da yarım şekilde o yüzden
yemeli içmeli tabi kipasta siparişi bile veriyorum
Ankaradayız gelhangi şehir bacım geleyim ben
neden kaynaşmayacaklarını düşünüyorsunuz?bebeğimin 6.ay partisini yapmak istiyordum ama arkadaş grubum yok. tüm arkadaşlarım birbirinden bağımsız insanlar. 15-20 tane bağımsız insanı bir araya getirip hiç muhabbet dönmeyip absürt bir ortam olmasını göze mi alayım yoksa çekirdek aile olarak anne baba ve bebiş mi kutlayalım?
anı kalsın fotoğrafları olsun istemiştim. çünkü benim çocukken yapmamışlar abim ve kardeşimin var benim yok hep içimde kalmıştı :)
bulunduğumuz şehirde akraba anne baba hiç kimsemiz yok. arkadaşlar var ama onlar da bizim gibi mühendis ve asla sosyal değiller böyle 15-20 gibi gelir ama susarlar çekinirler kimse kaynaşmaya çalışmaz..
üzülüyorum ya niye böyleyiz ki.
Abartmayın kaynaşır bence insanlar. Yeme içme varsa herkesin dili çözülürbebeğimin 6.ay partisini yapmak istiyordum ama arkadaş grubum yok. tüm arkadaşlarım birbirinden bağımsız insanlar. 15-20 tane bağımsız insanı bir araya getirip hiç muhabbet dönmeyip absürt bir ortam olmasını göze mi alayım yoksa çekirdek aile olarak anne baba ve bebiş mi kutlayalım?
anı kalsın fotoğrafları olsun istemiştim. çünkü benim çocukken yapmamışlar abim ve kardeşimin var benim yok hep içimde kalmıştı :)
bulunduğumuz şehirde akraba anne baba hiç kimsemiz yok. arkadaşlar var ama onlar da bizim gibi mühendis ve asla sosyal değiller böyle 15-20 gibi gelir ama susarlar çekinirler kimse kaynaşmaya çalışmaz..
üzülüyorum ya niye böyleyiz ki.
Peki neden ?yemeli içmeli tabi kipasta siparişi bile veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?