Yapıyorlar ve yapsınlar da garipsemiyorum ben. Şatafata kaçmadığı, yarış halini almadığı sürece insanların çeşitli şeyleri bahane ederek bir araya gelip kutlamalar yapmasına, eğlenmesine, anı biriktirmesine hiçbir eleştirim olmaz. :)6 aylık kutlamasına ben baya alıştım artık isim açıklama partisi memedrn kesme partisi falan cıktıama 6 ay kınasını hala kabul edemedim komik geliyor
Herhalde canım yapana neden yaptın denmez hepsi hatıra sonuçta. Yapacak enerjiye,çevreye,paraya sahip olan istediği herşeyi kutlasın kimsenin kimseye zararı yok sonuçtaYapıyorlar ve yapsınlar da garipsemiyorum ben. Gösteriş ve şatafata kaçmadığı, yarış halini almadığı sürece insanların çeşitli şeyleri bahane ederek bir araya gelip kutlamalar yapmasına, eğlenmesine, anı biriktirmesine hiçbir eleştirim olmaz. :)
Yok ya o kadar da değil.. Çocuklar pastayı takmıyorlar bile. Oğluma 1 yaş doğum gününü yaptık. O pastanın üzerindeki krema, oyuncaklar, mum ve balonlarla ilgilenmişti.Karı koca pasta yemek istiyorlarsa yesinler. Ancak 6.ay kınası, yarım yaş doğum günü kutlaması çok mantıksız ve kavram kargaşası yaratmaya acık bence.
Yok ya o kadar da değil.. Çocuklar pastayı takmıyorlar bile. Oğluma 1 yaş doğum gününü yaptık. O pastanın üzerindeki krema, oyuncaklar, mum ve balonlarla ilgilenmişti.Karı koca pasta yemek istiyorlarsa yesinler. Ancak 6.ay kınası, yarım yaş doğum günü kutlaması çok mantıksız ve kavram kargaşası yaratmaya acık bence.
Trakyalıyım, 6 ay kınası vb yapmıyoruz; yakınlarındaki köylerde de yapan yoktu.Turkiyede Trakya tarafta ben de hiç yaşamadim pek baglantim da yok. Belki ondan.Ben hep Turkiyede insanlarin adeti saniyordum
güle güle büyütün evladınızıBeni evine davet etti oğluma un sürdü surerken de saçların sakallarin agarsin ömrün uzun olsun gibi şeyler söyledi , ekmeği başının üstünde ikiye ayırdı eve dönerken de yumurta verdisoğan olaya hiç dahil olmadı
Çok iyi bir teyze Allah razı olsun ondanakşam akşam sayende andım, yarın telefon edeyim
Trakyalıyım, 6 ay kınası vb yapmıyoruz; yakınlarındaki köylerde de yapan yoktu.
Muhtemelen bizim de öyle olur. O yüzden galiba çekirdek ailede kalmak en iyisi.tuhaf olur mu olur .arkadasin dogum gunu partisine gittik herkes kendi tanidiklariyla sohbet muhabbet etti .kimse kimseyle kaynasmiyor yani boyle ortamlarda
Bilmem ki benim meslektaşlarım hep öyle ya. Hiç çok sosyal mühendis görmedimUleym gkulata peki bunun mühendislikle ne ilgisi var, sizinkiler andavallıysa diğer müh. fakültesi mezunlarının suçu ne
Benim abime neden icat edilmiş olsun :) var ki yapmışlar işte. Ayrıca sadece Türkçe bilmek yeterli, keşke gelseniz ve kaynaştırsanız.half birthdayi sizin abinize mi icat etmişler nerde yaşıyorsunuz siz
Ben ankaradayım gelirim sen partine, kaynaşırım muhabbet çevirebilirim, İtalyan Lisesi ve Yeditepe Hukuk mezunu, stajını Cooper Law Firm'de yapmış. İngilizce, İtalyanca, Almanca bilen iyi biriyim.
Karı koca pasta yemek istiyorlarsa yesinler. Ancak 6.ay kınası, yarım yaş doğum günü kutlaması çok mantıksız ve kavram kargaşası yaratmaya acık bence.
tartışmaya açıklık getireyimegeliyiz ve nerden türedi bilmiyorum ama kuzenlerim abim kardeşim filan herkesin 6 aylıkken pasta kesilmeli fotoğrafları var. Bir de stüdyoya gidip çekim yaptırmışlar. 35 sene önce tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?