arkadaş grubum yok (beybime parti yapacaktım)

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
597
860
33
bebeğimin 6.ay partisini yapmak istiyordum ama arkadaş grubum yok. tüm arkadaşlarım birbirinden bağımsız insanlar. 15-20 tane bağımsız insanı bir araya getirip hiç muhabbet dönmeyip absürt bir ortam olmasını göze mi alayım yoksa çekirdek aile olarak anne baba ve bebiş mi kutlayalım?

anı kalsın fotoğrafları olsun istemiştim. çünkü benim çocukken yapmamışlar abim ve kardeşimin var benim yok hep içimde kalmıştı :)

bulunduğumuz şehirde akraba anne baba hiç kimsemiz yok. arkadaşlar var ama onlar da bizim gibi mühendis ve asla sosyal değiller böyle 15-20 gibi gelir ama susarlar çekinirler kimse kaynaşmaya çalışmaz..

üzülüyorum ya niye böyleyiz ki.

16172568181-600x600.jpeg

Son düzenleme:
Bence çağırın, kaynaşırlar. Zaten 2-3 saatlik bir etkinlik. Cehennem azabı olmaz kimseye. Belki yeni arkadaşlıklara da vesile olur.

Bu yaştan sonra lise dostluğunu beklemeyin. Çoğu iş arkadaşınız muhtemelen. Siz partinizi yapın, içinizde kalmasın.

Ben de mühendisim yahuu asosyal da değilim hem gelirdim hem de çeyrek takardım sdhfdgfgdf

Konuya gelirsem , ben olsam etkinlik türü bir şey yapardım konseptli parti, misal oyun oynamalı. Böylelikle herkes konuşup kaynaşırdı. Oyun olarak da her şey olur twister olabilir mesela herkes eğlenir , gruplarla sessiz sinema veya tabu olabilir ... oyundan sonra da ikramları yapardım.

Yapın gitsin istiyorsanız , gelirler neden gelmesinler, ben olsam giderim yani.
Pasta çok güzel ama mum çirkin, onu değiştirin sadece kremlin sarayının tepesi gibi.

Bence kendi çekirdek ailenizle yapın yada eve 4-5 kisi çağırın en fazla havalar bütün ülkede aşırı derecede soğuk, virüsler kol gibi geziyor geldimi gitmiyor ben dahil çevremde ki herkes aylardır hasta iyileşip tekrar başa sariyor bebeğiniz küçük henüz o yüzden eve 15-20 kişiyi doldurmayın.

bebeğimin 6.ay partisini yapmak istiyordum ama arkadaş grubum yok. tüm arkadaşlarım birbirinden bağımsız insanlar. 15-20 tane bağımsız insanı bir araya getirip hiç muhabbet dönmeyip absürt bir ortam olmasını göze mi alayım yoksa çekirdek aile olarak anne baba ve bebiş mi kutlayalım?

anı kalsın fotoğrafları olsun istemiştim. çünkü benim çocukken yapmamışlar abim ve kardeşimin var benim yok hep içimde kalmıştı :)

bulunduğumuz şehirde akraba anne baba hiç kimsemiz yok. arkadaşlar var ama onlar da bizim gibi mühendis ve asla sosyal değiller böyle 15-20 gibi gelir ama susarlar çekinirler kimse kaynaşmaya çalışmaz..

neden kaynaşmayacaklarını düşünüyorsunuz?

ben alakasız herkesle kaynaşabilirim mesela,

daha önce düğün, cenzae, parti bişeylere gittiniz mi bu insanlarla kimse kimseyle konuşmadı mı?

(bu kişiler alakasız kimi sizin arkadaşınız kimi eşinizin arkadaşı kimi komşu filan sanırım) ama yani kimsenin mi bi ortamına gitmediniz?

siz kimsenin bişeyine gitmiyorsaız (nişan, d.günü, mevlüt, hacı karşılaması, bekarlığa veda, çeyiz serme, artık meşrebe göre) oranın yerleşik oturanı da değilseniz anca böyle siz çağıracaksınız çağırana gideceksiniz 1-3-5 derken ortamınız olup gider.

çok tatlı bir şey olur ya 😻 benim bebeğim olsa bebeğimin artan her gramında bir kutlama yapmamak için eşimin önlem alması gerekebilir 😬

bknz. bebeğimin bıngıldağına elveda partisi, ilk tırnak kesiş töreni, bu hafta yeni bir şey yok ama şunun yanaklarına bakın etkinliği.... keşke ankara'da olsaydım koşa koşa gelirdim 😖 bebeğinizin nice sağlıklı geçirdiği altı ayları olsun efendim, musmutlu kalın 🥳

16172568181-600x600.jpeg
Abartmayın kaynaşır bence insanlar. Yeme içme varsa herkesin dili çözülür😄😄

Back