Arkadas grubu

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.828
17.334
498
Merhabalar is yerinde yakin oldugum arkadas grubum vardi.
2 kadin 1 erkek aramiz gayet iyi her yemege beraber gidek ise beraber gelirdik 2 senedir.
Bir de yine samimi oldugumuz baska bir kadin arkadasimiz vardi bizim ortak gorusumuz şöyleydi ki o arkadas yalniz kalinca bize geliyor diger arkadaslari gelince selam bile vermezdi. Ama sohbeti iyi diye arada yemege cikar takilirdik cok umursamazdik acikcasi.
Gun geldi bu arkadas benim diger yakin oldugum arkadasla ayni siteye tasindi.
Normalde is yerine gidisimiz beraberdi hep ya da is cikisi beraber yururduk. Arkadas oraya tasininca bana soylemeden kendileri gidip gelmeye basladi okey dedim.
Zamanla sıklığı artınca dedim bana da haber edin unutuyorsunuz beni. Trip attigimi dusundu sanirim bahane buldu ondan degil oyle yuruduk hastaydim ondan bekleyemedim o gün falan filan.
Her neyse tamam dedim ama rahatsiz oldum 2 yildir oturmus duzenimiz buydu donuste bir yerlere ugrardik falan ordan okula gecerdim ben.
Son 2 haftadir ise ikisi plan yapip beni nezaketen davet bile etmiyorlar, sinemaya gitmisler, yemege gitmisler, hatta diger arkadaslarla toplabip bir yerlere gitmisler. 6 7 defa toplamda bu sekilde davraniyorlar. Zaten cikislarda haber etme de yok.
Sordum bir sey mi oldu yok kanka moralim bozuk bu ara ondan falan dedi ustelemedim bende. Mesafe koydum. Yalniz takiliyorum genelde, yemegi falan odama söylemeyi dusunuyorum. Sinirimi bozuyor bu tavirlari.
Sizce nasıl davranmali nasil bir tavir takinmaliyim ?

Erkek olan arkadasla da iyi gidiyor sohbet muhabbet ama biraz yogun oldugu icin o isten sonra pek takilamiyor bizimle bu sene.

Bence onlar nasil davraniyorsa sende oyle davran gerekirse cikar hayatinda onlara bana haber vermiyorsunuz hayirdir noldu diyip kendini de kucultme bana kalirsa gerekirse yanliz takil emin ol yanlizlik sahte kalabaliktan daha iyidir kafan agrimaz :)
Aynen demi ben de boyle dusunuyorum.
Kendileri bilir artık.

kendi kendinize takılırsanız illaki size dönecektir biri ya da diğeri
o zamanda siz bakmazsınız yüzlerine

çokta umursayıp canınızı sıkmayın, bir süre sonra gelip hayırdır derse çok yoğunum kanka kusura bakma dersiniz

Aynen demi ben de boyle dusunuyorum.
Kendileri bilir artık.
Aynen oyle zamanla anliycaklar farkedicekler kendilerinin yaptiklarinin yanlis oldugunu ben senin yerinde olsam 2 yildir tanidigi insana 2 gunluk insani degisene deger vermem sahsen kalitesi buymus onu gostermis sana resmen hayatima sahte dostlar giricegine kaliteli bi yanlizligim olur.. emin ol benimde basima geldi hepsine yol verdim haketmeyene vaktimi harcamadim hic 1 tane hadi enfazla 2 tanedir cevrem de dostum dedigim kisiler okadar tanidigim insan arkadasim dedigim kisiler hepsini sildim :) onlar bunu hakediyo cunku..

Cok tesekkur ederim yorumlar icin
dün konu açtım bende benzer sıkıntılardan ceylinim.Evet haklısın insan kırılıyor anlamlandıramıyor önceleri neden yaptıklarına.ama bak sen babaanneni tanıştır bunlarla hepsinin hakkından o gelir valla.

Şimdi baktım da hakikaten oyle. Erkeklerle daha komplekssiz daha normal arkadaslik yapiliyor cidden.

Bence en guzeli yalnizlik.ben mesela tek basima yemek yemeyi alisveris yapmayi cok severim.arada konusmaya ihtiyac duyuyor insan ama yalnizlikta fena bisey degil

Bence umursama kendi hallerine bırak sende başka arkadaşlarınla takıl bir zaman snra sana dönüceklerdir.Yada karşına al arkadaşlarını konuş anlat tavırlarını baktın aynılar ilk dediğimi yapın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…