Kendi başımdan geçen bir dönemi anlatayım sana. Yıllarca hep, popüler kişilerin grubuna girmek istedim. İlkokulda, ortaokulda, lisede... Çok fedakarlıklar yaptım, karakterimden hep ödün verdim. Yinede hakettiğmi düşündüğüm değeri göremedim. Hiç bir zaman aralarına almadılar beni. Yoruldum bu durumdan ve geçen sene üniversiteye başladım. Hiç arkadaş edinmedim, kimseye gitmedim, sadece derslerime önem verdim . Ancak duruma bak ki ne zaman arkadaşsız kalmayı kabul ettim, o zaman pek çok arkadaşlık talebi aldım.Çünkü kaybedeceğim birşey yoktu, bu yüzden sadece kendim oldum. Ben insanlara gitmedim, onlar bana geldi. Sadece kendim oldum. Ve lisede patavatsız olarak adlandırılan ben , üniversitede dobra dürüst olarak anıldım . Diyeceğim o ki , arkadaşının olup olmaması çok ta önemli değil bu hayatta inan. Herkes kendi çıkarı peşinde, herkes kendisinin iyi olmasını ister buna sende dahil. İnsanlara güvenme, onlara gitme, bırak onlar gelsin senin yanına. Sen sadece sen ol. İnan bana, arkadaşın olup kendin olmamandansa, kendin ol yanlız kal. Hem yanlızlık o kadar da kötü birşey değiill. Kendinin değerini bil, karakterini önde tut. Dürüst ol, doğru ol, adaletli ol. Daima doğru olduğuna inandığını yap. Kimseden de korkma yanlız kalırım diye, lafını esirgeme ancak saygısız da olma. İnsanlar önce yabancı karşılar , garip biri der ama sonra olduğun gibi kabul eder işte o zaman hem kendine saygın olur, hemde çevrende sana saygı duyan ve hayran kalan insanlar olur. Sözü çok uzattım galiba ancak döktüm hep içimdekileri , çünkü istemiyorum insanların sırf yanlız kalmamaları için başka birisiymiş gibi davranmalarını... Sevgiyle kal...