• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas edinemiyorum. Kendimi cok yalniz hissediyorum

cnm bende çok yalnızm ama allah yeter ben 20 yaşında evlendim okadar gelenim vardıki gittiğim insan çoktu sonra benim kendi problemlerm oldu insanların işine yaramadm kimsenin çocuğuna bakamadım pastasını yapamadım anladım ki gerçek dost değillermiş şimdi onlar benden tepki gelmeyince beni aramaya çalısıyorlar şimdi ben pas vermiyorum sıkıtılı günlermde yanımda yoktunuz diyorm ve böylelikle arkadaşsız kaldım ama içim rahat en azından kullanılmıyorum

Tabiikii süper olur...:34:
Ama arada bir de topiğine gir bak be canım nasıl kaynaşıcaz sonra diimiii amaa...??:78:
Ben senden çook giriyorum vallaa..:52:

cnm bende çok yalnızm ama allah yeter ben 20 yaşında evlendim okadar gelenim vardıki gittiğim insan çoktu sonra benim kendi problemlerm oldu insanların işine yaramadm kimsenin çocuğuna bakamadım pastasını yapamadım anladım ki gerçek dost değillermiş şimdi onlar benden tepki gelmeyince beni aramaya çalısıyorlar şimdi ben pas vermiyorum sıkıtılı günlermde yanımda yoktunuz diyorm ve böylelikle arkadaşsız kaldım ama içim rahat en azından kullanılmıyorum

En doğrusunu yapıyorsun canım.. :46: Kullandırma kendini...
Nekadar erken evlenmişsin öyle..:53:

sanki ben yazmısım bu kadar olur bende ark edinemiom

ne yapacaz böyle bilmiyorum valla

aynen benimde.. valla bazen telefonumda dakika kalıyo kimi arasam diye rehberde gezinip duruyorum ama bulamıyorum. hatta bir kaç kere aramışsam o beni hiç aramamışsa siliyorum ararsa eklerim diyorum ama aramıyor.. ( kendi kendime doğru yapmışım diyorum)
inşallah benimde kk arkadaşlarım olucak :21: buradaki insanlar çok içten gelio..
ben mesela bu durumu dışarıdan birne açamam zaten kötü olmamı dört gözle bekliyolar kim bilir arkamdan ne söylerler :(

Evet canım bende dışardan kimseye açamıyorum bu konuyu
Bide arkadaşsız olduğumuzu söylesek Allah bilir nasıl birisin de arkadaşın yok diye düşünürler
Ben mi anlayamıyorum kimseyi ,millet mi anormal anlayamıyorum
Millet yalaka yalaka saçma sapan konular konuşarak bile arkadaş kalıyorlar
Bi de üstüne birbirlerine günlük hayatta dahi hakaret ediyorlar
Ama yine de yakınlar
Ben konuşmalarıma o kadar dikkat ediyorum aman diyorum ağzımdan çıkanı kulağım duysun
Aman bi arkadaş bulmuşken kaybetmemeyim diyorum yooook yok

Kızlarrr... Sizde sorun yookkk, sadece fesat insanlarla karşılaşmışsınız hepsi buu.. Takmayın kafanızaa..:34:
Bu sitede çookk kaynaşıp da dışarda buluşanlar var vee görüşmeye de devam ediyorlar... Hiç olmadı bir gün böyle bir etkinliğe katılırsınız...:61: Benim arkadaş sorunum yok sayılır ama beni de aranıza alırsanız buluşurken memnun olurum...:1:

Canım keşke öyle bi gün olsa da seni de alsak ne güzel olurdu

Onemli olan senin kendini iyi hissetmen. Bende bosverdim arayan arar aramayan aramaz.
Cikar dunyasi. Biri senden faydalanabilecekse nasil pesine dusuyor.
Milletin derdi kararikikiri onuda yapmayinca hic ugramazlar. İyi gun dostu oluverirler..

Tabiikii süper olur...:34:
Ama arada bir de topiğine gir bak be canım nasıl kaynaşıcaz sonra diimiii amaa...??:78:
Ben senden çook giriyorum vallaa..:52:

Benim evde bilgisayarim yok. Telefondan giriyorum nete. Lanet olasica dun girmedi nete. Bugunde iftara misafirim vardi simdi oturabildim. Esimin akrabalarini cagordik baya kalabalikti. Sirtim belim agriyo:((

Algida ayni benim dusunduklerimi yaziyorsun.
Bende lafimi tartiyorum aman incinmesin kirmayayim diye. Ama valla mitlet oyle degiil patpat lafini sakinmadan soyluyo. Bende kirilinca kolay kolay affedemiyorum.

Seni cok iyi anliyorum cunku ben de ayni durumdayim suan,hic ummazdim.Yurtdisinda yasiyorum,oradayken o kadar cok arkadasim vardi,gercek dostlarim da...Tabii buraya gelince sadece msnle falan sinirli kaldi,azaldi konusmalarimiz dogal olarak.Burada da sansim yaver gitmiyor,duzgun biri cikmadi karsima,ustelik burda arkadas kavrami biraz degisik,icten degil gibi.Duzgun insanlar var tabiki ama cikmiyor iste.1 tane olsun raziyim...Bikac aktiviteye falan katilabilirsen iyi olabilir.

Ruh sağlık bölümüne niye açtın ?bence bu hayatta bazı insanlar şanslı doğmuştur ben mesela 7 defa göçtüm 1memleket,2şehir,4 şehir içi bu durumda arkadaş komşu olayları zor bende bir yerde doğup,büyüyüp hep aynı yerde kalanları kıskanmışımdır herkes herkesi tanır dedikodu yapar beraber yaşlanır ben bunu yaşamayanlardanım hep sil baştan,yeni tanışmalar son zamanlar kimseyle tanışmak istemiyor başka şehirlerde ve başka ülkede arkadaşım var pek yenisi tatlı olmuyor burda kk mutluyum kadınlarıda seviyorum bende beni anlattım kıyas yap diyeen bunu yaşamayanlardanım hep sil baştan,yeni tanışmalar son zamanlar kimseyle tanışmak istemiyor başka şehirlerde ve başka ülkede arkadaşım var pek yenisi tatlı olmuyor burda kk mutluyum kadınlarıda seviyorum bende beni anlattım kıyas yap diye

Ruh sağlık bölümüne niye açtın ?bence bu hayatta bazı insanlar şanslı doğmuştur ben mesela 7 defa göçtüm 1memleket,2şehir,4 şehir içi bu durumda arkadaş komşu olayları zor bende bir yerde doğup,büyüyüp hep aynı yerde kalanları kıskanmışımdır herkes herkesi tanır dedikodu yapar beraber yaşlanır ben bunu yaşamayanlardanım hep sil baştan,yeni tanışmalar son zamanlar kimseyle tanışmak istemiyor başka şehirlerde ve başka ülkede arkadaşım var pek yenisi tatlı olmuyor burda kk mutluyum kadınlarıda seviyorum bende beni anlattım kıyas yap diyeen bunu yaşamayanlardanım hep sil baştan,yeni tanışmalar son zamanlar kimseyle tanışmak istemiyor başka şehirlerde ve başka ülkede arkadaşım var pek yenisi tatlı olmuyor burda kk mutluyum kadınlarıda seviyorum bende beni anlattım kıyas yap diye
Öncelikle bunun bir rahatsızlık olduğunu düşündüm ama buradaki kişilerde bende aynı durumdayım diyince konu farklı boyutlara geçti ;)
bende çok kere taşındım. Memleketten şehire şehirden başka bir şehire sonra 3kerede semt içi taşınmalar. o kadar heveslenmişim ki bebeklik çocukluk gençkızlık arkadaşları olanlara.. :(
takılmıyorum artık yapacak bişey yok...

Selaamm kızlarr.... Hafta sonları yoğun geçiyor bende giremedim 2 gündür.. Hele mübarek ramazan ayı nasıl yoğun geçiyor anlatamam.. Belelek dediğin gibi benimde her yerim ağırıyor vallaa bide ben daha misafir ağırlamaya başlamadım düşün halimi artık...:59::59:
Amannn herşekilde güzel hayat evinin içinde mutluysan,huzurluysan herşey vız gelip tırıs gidiyor...:52:
Yarın Anneciğime gidicem 2 gün kalıcam.. Bana kalayı çektin kendin yoksun deme diye yazıyorum canım.. Sorumluluk sahibi hatunuzdur evelallah..:40:
Öpüldünüzzz venüss...:79:

Selaamm kızlarr.... Hafta sonları yoğun geçiyor bende giremedim 2 gündür.. Hele mübarek ramazan ayı nasıl yoğun geçiyor anlatamam.. Belelek dediğin gibi benimde her yerim ağırıyor vallaa bide ben daha misafir ağırlamaya başlamadım düşün halimi artık...:59::59:
Amannn herşekilde güzel hayat evinin içinde mutluysan,huzurluysan herşey vız gelip tırıs gidiyor...:52:
Yarın Anneciğime gidicem 2 gün kalıcam.. Bana kalayı çektin kendin yoksun deme diye yazıyorum canım.. Sorumluluk sahibi hatunuzdur evelallah..:40:
Öpüldünüzzz venüss...:79:

Cok sukur esimle mutluyum ailesi ustume titriyo. Bu yonden sansliyim.
Ramazan birlik beraberlik ayi muslumanlik cok kutsal bi din insan iliskilerini guclendiriyo. Adetlerimiz ne guzel. Ben valla misafirleri toplu cagirdim 4 aileyi. Bi kere yoruldum ama hepsi cikti aradan :))
Yarinda kendi ailem geliyo.

Yazmasaydin nerelerdesin diyecektim:)

Merhabalar,

Liseden sonra samimi hi. Arkadasim olmadi. İnsanlari surekli ben aramaktan cok yoruldum. Samimiyet kurmaya calisiyorum ama kimsenin beni umursadigi yok.
Bazi kisilerle samimi oluyoruz onlarida cikarci buluyorum. Hep benim evime gelmek istiyorlar hic beni davet etmiyorlar. Yanlis mi dusunuyorum, bilmiyorum.
Disaridan bakilinca ukala oldugumu dusunuyorlar. Bu iznenimi nasil silebilirim?
Moralim bozuluncq arayacak yakinim yok. Neden sogutuyorum insanlari anlamiyorum.

aynen canım ünv. bitti herkesi ben aradım 1 kere değil kaç kere arayan soran yok sosyal paylaşım sitesinde dolu arkadaşım var sohbetimi açıyorum saatlerce günlerce açık dursa biri de dönüp nasılsın demez nasıl bi iş anlamıyorum ama bazen kendime diyorum ki boşveeeeeeer hiç önemli değil dost istersen Allah yeter ! gerçekten de böyle düşününce rahatlıyorum...

Selaaamm kızlarrr ben geldimm ne yapıyorsunuz bakimm.. :21:
Buluşma haberleri aktiviteler bölümü varya orda avrupa yaakasında oturanlar topiği var onu takip edin ramazandan sonra bir buluşma olabilir..
Yada isterseniz biz ayrı bir buluşma topiği açalımm hee..?? :52:

Algida ayni benim dusunduklerimi yaziyorsun.
Bende lafimi tartiyorum aman incinmesin kirmayayim diye. Ama valla mitlet oyle degiil patpat lafini sakinmadan soyluyo. Bende kirilinca kolay kolay affedemiyorum.

Canım sanırım biz böyle olduğumuz için yalnızız
Tartıyoz da ne oluyor bu seferde soğuk olduğumuzu iddia ediyorlar
Biz onları kırmamak için elimizden geleni yapalım gördüğümüz muameleye bak
Valla eşime yalvarmaya başladım arkadaşlarınla dışarda görüşelim diye
Çünkü benim hiç yok en azından o iş yerinde yakınlık kursa fena olmaz diye
Ama eşimde öyle ortamlara giremiyor yani çok konuşkan değil
Benim onlarla paylaşacak bişeyim yok diyor

Canım sanırım biz böyle olduğumuz için yalnızız
Tartıyoz da ne oluyor bu seferde soğuk olduğumuzu iddia ediyorlar
Biz onları kırmamak için elimizden geleni yapalım gördüğümüz muameleye bak
Valla eşime yalvarmaya başladım arkadaşlarınla dışarda görüşelim diye
Çünkü benim hiç yok en azından o iş yerinde yakınlık kursa fena olmaz diye
Ama eşimde öyle ortamlara giremiyor yani çok konuşkan değil
Benim onlarla paylaşacak bişeyim yok diyor

İki buralarda sohbet edip gonlumuz olsun. Ben acikcasi bu siteye uye olunca mutlu oldum. Ne guzel insanlar umursayip yazdiklariniza cevap veriyor diye.
Esinde napsin kafa yapilari uymuyorsa zorlamayla arkadaslik kurulmuyo maalesef :(
Esim bana yeter diyorum bende bazen ama insan istiyo soyle candan arkadasi olsun diye.

Selaaamm kızlarrr ben geldimm ne yapıyorsunuz bakimm.. :21:
Buluşma haberleri aktiviteler bölümü varya orda avrupa yaakasında oturanlar topiği var onu takip edin ramazandan sonra bir buluşma olabilir..
Yada isterseniz biz ayrı bir buluşma topiği açalımm hee..?? :52:

Almiracim topigi acalim mi?
Bende avrupa yakasinda oturuyorum. Ben sisli sen hangi semt?

Amannnn bir derdin olmasinda
arkadaşinin olup olmamasi çokta mühim birşey değil
hem evliymişssn hayat arkadaşin yeter sanaa !! ki zaten şip deince olan bir arkdaşatanda hayir gelmez 3 senelik arkadaşim var
hatta 4 tür belki bilmiyorum
derdimi ona anlatiyorumda noluyor güvennnn yok güveen yalnizlik çoğu zaman daha iyiii kendi kendine herşeyin üstesinden gelebilmek kadar güzel birşey yokk :16:

Almiracim topigi acalim mi?
Bende avrupa yakasinda oturuyorum. Ben sisli sen hangi semt?
Bende k.çekmece cennette oturuyorum canımm şişli çok karışık gelmiştir bana hep oraya gidince tersim dönüyorr..:52:
Amannnn bir derdin olmasinda
arkadaşinin olup olmamasi çokta mühim birşey değil
hem evliymişssn hayat arkadaşin yeter sanaa !! ki zaten şip deince olan bir arkdaşatanda hayir gelmez 3 senelik arkadaşim var
hatta 4 tür belki bilmiyorum
derdimi ona anlatiyorumda noluyor güvennnn yok güveen yalnizlik çoğu zaman daha iyiii kendi kendine herşeyin üstesinden gelebilmek kadar güzel birşey yokk :16:
Bir arkadaşı olsun hatta birkaç arkadaşı olsun ister insan bu hayatta.. Hatta belli dönemlerimiz olmuştur...
İnsansız olmaz...
Anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var canım...
Bence sen o 3 senelik arkadaşını seçerken bir yerlerde yanlış yaptın yada paylaşımlarınızda bir eksiklik var.. İnsanın 3 senedir paylaşımları olan arkadaşına üstelikte derdini anlattığı arkadaşına azda olsa güveni olmaz mı?? Önyargılıysam uyar beni arkadaşım..:40:

Şu mübarek ayda, birbirinize hayırlı olabileceğiniz, iyi, kötü, sıradan, durağan günlerde de kendinizi yalnız hissettirmeyecek, ne zaman olursa olsun aramaktan çekinmeyeceğiniz ve yanınızda olmayı isteyecek, hayırlısıyla candan, samimi ve daimi bir arkadaşınız olur İnşaallah. Amin.

Ben de en yakın zamanda hayırlısıyla, hayırlı bir komşu istiyorum yaa:( Burada çoğu kişi çocukları, eşleri vasıtasıyla falan tanışıyor ve bildiğim kadarıyla hepsi de aileler ama bende şimdilik o da yok. Bunun da çekingenliği var sanırım. Bir de herkese güvenemiyorum, bazen bunda da vardır bir hayır inş. diyorum ama yine de tereddüt etmeden kapısını çalabileceğim bir komşum olsun istiyorum işte. Komşusuz pek güzel olmuyor. Şöyle yanımda, karşımda, çaprazımda, olmadı üst katımda, alt katımda ama bu binada iyi bir komşum olsa güzel olurdu inş. Bana da dua eder misiniz:)

Back