• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas edinemiyorum. Kendimi cok yalniz hissediyorum

Şu mübarek ayda, birbirinize hayırlı olabileceğiniz, iyi, kötü, sıradan, durağan günlerde de kendinizi yalnız hissettirmeyecek, ne zaman olursa olsun aramaktan çekinmeyeceğiniz ve yanınızda olmayı isteyecek, hayırlısıyla candan, samimi ve daimi bir arkadaşınız olur İnşaallah. Amin.

Ben de en yakın zamanda hayırlısıyla, hayırlı bir komşu istiyorum yaa:( Burada çoğu kişi çocukları, eşleri vasıtasıyla falan tanışıyor ve bildiğim kadarıyla hepsi de aileler ama bende şimdilik o da yok. Bunun da çekingenliği var sanırım. Bir de herkese güvenemiyorum, bazen bunda da vardır bir hayır inş. diyorum ama yine de tereddüt etmeden kapısını çalabileceğim bir komşum olsun istiyorum işte. Komşusuz pek güzel olmuyor. Şöyle yanımda, karşımda, çaprazımda, olmadı üst katımda, alt katımda ama bu binada iyi bir komşum olsa güzel olurdu inş. Bana da dua eder misiniz:)

Canım inşaallah rabbim sana da gönlüne göre bir komşu verir.. Ev alma komşu al demişler dimi..?? Sen nerde oturuyorsun canım..?? Yenimi taşındın..?

Amin Amin Amin...:) İnşaallah canım, Allah razı olsun.
Başakşehir'de oturuyorum, yeni de taşınmadım ama...:(

Oturduğun yerde kafana göre birileri yoktur. bende geçen yaz evlendim eşimin ailesiyle karşılıyız. benim cevremdede hep yaşını almış insanlar var. akranım olsa benimde akşam çayları sabah kahvaltılar falan.. Allah gönlümüze göre versin canı gönülden diliyorum. :26:

cnm bende çok yalnızm ama allah yeter ben 20 yaşında evlendim okadar gelenim vardıki gittiğim insan çoktu sonra benim kendi problemlerm oldu insanların işine yaramadm kimsenin çocuğuna bakamadım pastasını yapamadım anladım ki gerçek dost değillermiş şimdi onlar benden tepki gelmeyince beni aramaya çalısıyorlar şimdi ben pas vermiyorum sıkıtılı günlermde yanımda yoktunuz diyorm ve böylelikle arkadaşsız kaldım ama içim rahat en azından kullanılmıyorum

aynı dertten bende muzdaribim zamanında bende herkeze yardım ettim bi gün bi baktımki herkez beni kullanıyor sonra herkezden elimi eteğimi çektim sonuç yanlız kaldım allahtan internet atari falan varda bi şekilde vakit geçiriyorum tabiki insana insan lazın demişler bendede bu şans varken hiç arkadaşım olmaz sanssızım napıyım :43:
:43::43:

Burda yazılanları okuyunca yıllardır bana yoldaş olan canım arkadaşımı nasıl özlediğimi hissettim :58: .İnsanın hayatta bi tane olsun herşeyini paylaşabileceği birlikte maceraya atılabileceği sarılıp ağlayabileceği dostu olmalı.Biz 9-10 yıldır arkadaşız ve yaklaşık 8 ay önce evlenip başka şehire taşındı dostum diyebileceğim tek insan. Burdaki yokluğunu okadar derinden hissediyorumki.. :43: Şuan üniversitedeyim ve bi tane olsun bırakın dostu arkadaşım yok, okadar çıkarcı ve yapmacık geliyo ki insanlar artık tahammül edemiyorum hepsini pataklayasım geliyo, :27: insan belli bi yaştan sonra çok daha zor arkadaşlık kurabiliyo sanırım.Artık iyice kapattım kendimi insanlara karşı önceden arkadaş olmak için bi çabam vardı artık o bile yok. kk ya yazıp dertlenebiliyorum ancak, :59: şöyle çıkıp dışarda gezmek istediğimde eğlenmek istediğimde hep yalnızım, bıktım artık yalnızlıktan ya bu kız milleti bukadar fesat kasıntı ve kıskançlık dolu olmak zorunda mı, şöyle relaks kafayı güzellikle bilmem ne saçmalıklarla bozmamış birilerini arıyorum varsa gelsin :64:

İki buralarda sohbet edip gonlumuz olsun. Ben acikcasi bu siteye uye olunca mutlu oldum. Ne guzel insanlar umursayip yazdiklariniza cevap veriyor diye.
Esinde napsin kafa yapilari uymuyorsa zorlamayla arkadaslik kurulmuyo maalesef :(
Esim bana yeter diyorum bende bazen ama insan istiyo soyle candan arkadasi olsun diye.

Aynen burası olmasa ne yapardım bilmiyorum.Sağolsun arkadaşlar yuardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Eşim de aynı şeyi söylüyor canım zorla arkadaşlık kuramam ki ne konuşayım onlarla diyor.Haklı da...
Eşlerimizde bi yere kadar yetiyor canım ya,insan arıyor valla dertleşecek birilerini.Ne yapalım bizde brdan konuşuruz:))

bende aynı durumdayım kimseyle arkadaş olamıyorum sanki herkez çok kötü çıkarcı gibi geliyo kendim gibi iyi kalpli saf bi arkadaşım olsun istiyorum ama arkadaş edindiklerim bnden çok farklılar bu yüzdende kısa surede arkadaşlıgımız biityo

lise yada universite biterken herkes birbirine söz verir okul bittikten sonra gorusucez gibisinden...ama hepsi unutulur gidilir... eger yakın yerlerde de oturmuyorsan gorusecegin kimse kalmaz bir sure sonrasında... benimde oyle cok sıkı fııkı oldugum can ciğer bir arkadasım yok... malesef ki yok... keske olsaydı dedigim zamanlar olmuyor mu ? oluyor elbette cok sıkıldıgımda arayacagım ve dertlesecegim cok yakın bir arkadasım yok benimde.... gerci bu zamanda cokta guvenilmiyor oyle herkese...

Allahtan ablam var onunla cok yakınım oda olmasaydı heralde halim harap olurdu...

bu arada arkadasım seni cok iyi anlayabiliyorum emin ol sorun sende değil... sorun hayatın ta kendisinde...insanlar boyle
ya onlar gibi olacaksın yada yalnız kalacaksın...

Çıkar dünyası olmuş resmen... Dostluklar... Arkadaşlıklar...
Bir bir bu dünyanın içinde kayboluyor...:59:
Vardı da ne oldu..?
Yoktu daa ne oldu....??
Artık onlarda herkes gibi....:37:

bende arkadaş konusunda pek sanslı olduğumu söyleyemem..

bi kaç arkadaşımın beni yarı yolda bırakması haliyle önyargılara neden oldu.. birde bende 1,5 yaş büyük ablamın varlığı.. başkasına ihtiyaç duymadım kardeş değil arkadaş gibi büyük :70:

bu saatten sonra sütten ağzı yanmış yogurdu üfleyerek yer moduna geçtim, yaşadıklarım beni mükemmeliyetçi bir insan olmaya itti..

bende ki durum biraz daha farklı senden ben kendi duvarlarımı yaşadıklarımdan dolayı aşamıyorum arkadaşlarım çokca var ama ne kadar samimisin dersen işte orası sıkıntı..
azıcık aşım kaygısız başım :))

gerçekten insan ihtiyaç duyuyor içini rahatça dökebileceği birisnin olmasına :7:

böyle kız kardeşin kuzenin de mi yok güzel anılarınızı, heyecanlarınızı, üzüntülerini paylaşacağınız :44:

Kendi başımdan geçen bir dönemi anlatayım sana. Yıllarca hep, popüler kişilerin grubuna girmek istedim. İlkokulda, ortaokulda, lisede... Çok fedakarlıklar yaptım, karakterimden hep ödün verdim. Yinede hakettiğmi düşündüğüm değeri göremedim. Hiç bir zaman aralarına almadılar beni. Yoruldum bu durumdan ve geçen sene üniversiteye başladım. Hiç arkadaş edinmedim, kimseye gitmedim, sadece derslerime önem verdim . Ancak duruma bak ki ne zaman arkadaşsız kalmayı kabul ettim, o zaman pek çok arkadaşlık talebi aldım.Çünkü kaybedeceğim birşey yoktu, bu yüzden sadece kendim oldum. Ben insanlara gitmedim, onlar bana geldi. Sadece kendim oldum. Ve lisede patavatsız olarak adlandırılan ben , üniversitede dobra dürüst olarak anıldım . Diyeceğim o ki , arkadaşının olup olmaması çok ta önemli değil bu hayatta inan. Herkes kendi çıkarı peşinde, herkes kendisinin iyi olmasını ister buna sende dahil. İnsanlara güvenme, onlara gitme, bırak onlar gelsin senin yanına. Sen sadece sen ol. İnan bana, arkadaşın olup kendin olmamandansa, kendin ol yanlız kal. Hem yanlızlık o kadar da kötü birşey değiill. Kendinin değerini bil, karakterini önde tut. Dürüst ol, doğru ol, adaletli ol. Daima doğru olduğuna inandığını yap. Kimseden de korkma yanlız kalırım diye, lafını esirgeme ancak saygısız da olma. İnsanlar önce yabancı karşılar , garip biri der ama sonra olduğun gibi kabul eder işte o zaman hem kendine saygın olur, hemde çevrende sana saygı duyan ve hayran kalan insanlar olur. Sözü çok uzattım galiba ancak döktüm hep içimdekileri , çünkü istemiyorum insanların sırf yanlız kalmamaları için başka birisiymiş gibi davranmalarını... Sevgiyle kal...

arkadaşlıgında kimyası vardır yüzeysel arkadaşlıktan farklı olmalı gerçekten samimiyetle derdini anlatabılıcegın karsılıgında sadece iyi niyetle sana yardım etmeye çalısan biri senın arkadaşındır arkadaşlık yanlıs anlasılıyor bazen sadece gezelım tozalım eglenelım bu arkadaslık degıl kullanmaktır sırf yalnız kalmamak için ne kadar yanlış öyleleride çok ayırtetmesı kolay düşüncelerının çok farklı oldugu biriylede arkadaş olamazsın arkadaşının sana benzemesi lazım derler ya arkadaşıda onun gibi işte o zaman gerçekten kım arkdsn anlrsn kıskanç olmamalı arkds dedıgın kendı eksıklıgını sendede tamamlamaya calısmamalı dürüst ve iyi niyetlı olmalı ve benzemelısınız hayata bakıs acılarınız aynı olmalı o zaman o arkadaslık ömur boyu sürer.

Kendi başımdan geçen bir dönemi anlatayım sana. Yıllarca hep, popüler kişilerin grubuna girmek istedim. İlkokulda, ortaokulda, lisede... Çok fedakarlıklar yaptım, karakterimden hep ödün verdim. Yinede hakettiğmi düşündüğüm değeri göremedim. Hiç bir zaman aralarına almadılar beni. Yoruldum bu durumdan ve geçen sene üniversiteye başladım. Hiç arkadaş edinmedim, kimseye gitmedim, sadece derslerime önem verdim . Ancak duruma bak ki ne zaman arkadaşsız kalmayı kabul ettim, o zaman pek çok arkadaşlık talebi aldım.Çünkü kaybedeceğim birşey yoktu, bu yüzden sadece kendim oldum. Ben insanlara gitmedim, onlar bana geldi. Sadece kendim oldum. Ve lisede patavatsız olarak adlandırılan ben , üniversitede dobra dürüst olarak anıldım . Diyeceğim o ki , arkadaşının olup olmaması çok ta önemli değil bu hayatta inan. Herkes kendi çıkarı peşinde, herkes kendisinin iyi olmasını ister buna sende dahil. İnsanlara güvenme, onlara gitme, bırak onlar gelsin senin yanına. Sen sadece sen ol. İnan bana, arkadaşın olup kendin olmamandansa, kendin ol yanlız kal. Hem yanlızlık o kadar da kötü birşey değiill. Kendinin değerini bil, karakterini önde tut. Dürüst ol, doğru ol, adaletli ol. Daima doğru olduğuna inandığını yap. Kimseden de korkma yanlız kalırım diye, lafını esirgeme ancak saygısız da olma. İnsanlar önce yabancı karşılar , garip biri der ama sonra olduğun gibi kabul eder işte o zaman hem kendine saygın olur, hemde çevrende sana saygı duyan ve hayran kalan insanlar olur. Sözü çok uzattım galiba ancak döktüm hep içimdekileri , çünkü istemiyorum insanların sırf yanlız kalmamaları için başka birisiymiş gibi davranmalarını... Sevgiyle kal...

kesinlikle öncelikle kendin ol başkasına benzemeye çalışma ama kendınden kaçan insan kendını oldgu gibi sevmeyen süreklı başkalarına benzemeye çalışan insan en çok kendine zarar verir çünkü insan kendini kandıramaz.

Almiracim topigi acalim mi?
Bende avrupa yakasinda oturuyorum. Ben sisli sen hangi semt?

canım konunu tesadüfen gördüm yorumları okudum ben de yazayım dedim hemen hemen herkes aynı dertten müzdarip arkadaş çok da samimi içten dost yok herkes çıkarcı herkese kulp takıyorum bazen hata bendemi diyorum ama sonra durup baktığımda gerçekten insanlar çok garip bu arada ben de şişlide oturuyorum neresindesin? ben fulyadayım 28yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 yaşında bi oğlum var kısaca kendimi tanıttım bile bak :) hiç sıkma canını çok öpüyorum

selam kızlar,
benimde arkadaşım yok,lisedeyken sıra arkadaşım vardı ama okul bitti yolda bile görsek tanımaz geçer gideriz ben anlamıyorum nasıl birşeydir

bir drdim olduğunda ne bilim canım sıkıldığında hadi gezelim diyeceğim bir arkadaşım yok,sadece annem,ablam ve 2 tane kuzenim var o kadar

çekingen bir yapıya sahipim,konuşurum ama samimliyetliliğin devamını getiremiyorumm

benide aranıza alır mısınız? bekar 21 yaşındayım. okmeydanında otruyorum bende.

selam kızlar,
benimde arkadaşım yok,lisedeyken sıra arkadaşım vardı ama okul bitti yolda bile görsek tanımaz geçer gideriz ben anlamıyorum nasıl birşeydir

bir drdim olduğunda ne bilim canım sıkıldığında hadi gezelim diyeceğim bir arkadaşım yok,sadece annem,ablam ve 2 tane kuzenim var o kadar

çekingen bir yapıya sahipim,konuşurum ama samimliyetliliğin devamını getiremiyorumm

benide aranıza alır mısınız? bekar 21 yaşındayım. okmeydanında otruyorum bende.

Hoşgeldin...:71:
Alırız tabiki de canımm ayıp ettin...:34:
Belelek nerelerdesin şekerim yaaa topiği açtın gittin.... Ortalarda kaldık arada bi dönüp bak..:22::22::22:

Son düzenleme:
canım bende başakşehirde oturuyrom 2 yaşında bir kızım var ve ne onun ne de benim bir tane bile arkadaşımız yok kafayı yemek üzereyim belki yakınızdır komşu oluruz?

Ya kızlar benimde liseden sonra hiç dostum olmadı dertleşecek iş çıkışı arayıp yada hafta sonu bişi yapabilecek çok üzücü ve sıkıcı bi durum. çalışıyorum ve asosyalım resmen. Rabbim kimseyi böyle sınamasın....

kızlar bende aynı durumdayım hiç arkadaşım yok aslında çok sevecen güleryüzlüyüm ama yinede yok
lise arkadaşlarım hep lisede kaldı
beni de aranıza alın lütfen ben ankara-batıkentteyim evliyim 9 aylık bi oğlum var

Back