- 8 Temmuz 2011
- 731
- 161
- 303
- 42
Şu mübarek ayda, birbirinize hayırlı olabileceğiniz, iyi, kötü, sıradan, durağan günlerde de kendinizi yalnız hissettirmeyecek, ne zaman olursa olsun aramaktan çekinmeyeceğiniz ve yanınızda olmayı isteyecek, hayırlısıyla candan, samimi ve daimi bir arkadaşınız olur İnşaallah. Amin.
Ben de en yakın zamanda hayırlısıyla, hayırlı bir komşu istiyorum yaa Burada çoğu kişi çocukları, eşleri vasıtasıyla falan tanışıyor ve bildiğim kadarıyla hepsi de aileler ama bende şimdilik o da yok. Bunun da çekingenliği var sanırım. Bir de herkese güvenemiyorum, bazen bunda da vardır bir hayır inş. diyorum ama yine de tereddüt etmeden kapısını çalabileceğim bir komşum olsun istiyorum işte. Komşusuz pek güzel olmuyor. Şöyle yanımda, karşımda, çaprazımda, olmadı üst katımda, alt katımda ama bu binada iyi bir komşum olsa güzel olurdu inş. Bana da dua eder misiniz:)
Canım inşaallah rabbim sana da gönlüne göre bir komşu verir.. Ev alma komşu al demişler dimi..?? Sen nerde oturuyorsun canım..?? Yenimi taşındın..?