Şu mübarek ayda, birbirinize hayırlı olabileceğiniz, iyi, kötü, sıradan, durağan günlerde de kendinizi yalnız hissettirmeyecek, ne zaman olursa olsun aramaktan çekinmeyeceğiniz ve yanınızda olmayı isteyecek, hayırlısıyla candan, samimi ve daimi bir arkadaşınız olur İnşaallah. Amin.
Ben de en yakın zamanda hayırlısıyla, hayırlı bir komşu istiyorum yaaBurada çoğu kişi çocukları, eşleri vasıtasıyla falan tanışıyor ve bildiğim kadarıyla hepsi de aileler ama bende şimdilik o da yok. Bunun da çekingenliği var sanırım. Bir de herkese güvenemiyorum, bazen bunda da vardır bir hayır inş. diyorum ama yine de tereddüt etmeden kapısını çalabileceğim bir komşum olsun istiyorum işte. Komşusuz pek güzel olmuyor. Şöyle yanımda, karşımda, çaprazımda, olmadı üst katımda, alt katımda ama bu binada iyi bir komşum olsa güzel olurdu inş. Bana da dua eder misiniz:)
Canım inşaallah rabbim sana da gönlüne göre bir komşu verir.. Ev alma komşu al demişler dimi..?? Sen nerde oturuyorsun canım..?? Yenimi taşındın..?
Amin Amin Amin...:) İnşaallah canım, Allah razı olsun.
Başakşehir'de oturuyorum, yeni de taşınmadım ama...
cnm bende çok yalnızm ama allah yeter ben 20 yaşında evlendim okadar gelenim vardıki gittiğim insan çoktu sonra benim kendi problemlerm oldu insanların işine yaramadm kimsenin çocuğuna bakamadım pastasını yapamadım anladım ki gerçek dost değillermiş şimdi onlar benden tepki gelmeyince beni aramaya çalısıyorlar şimdi ben pas vermiyorum sıkıtılı günlermde yanımda yoktunuz diyorm ve böylelikle arkadaşsız kaldım ama içim rahat en azından kullanılmıyorum
İki buralarda sohbet edip gonlumuz olsun. Ben acikcasi bu siteye uye olunca mutlu oldum. Ne guzel insanlar umursayip yazdiklariniza cevap veriyor diye.
Esinde napsin kafa yapilari uymuyorsa zorlamayla arkadaslik kurulmuyo maalesef
Esim bana yeter diyorum bende bazen ama insan istiyo soyle candan arkadasi olsun diye.
Kendi başımdan geçen bir dönemi anlatayım sana. Yıllarca hep, popüler kişilerin grubuna girmek istedim. İlkokulda, ortaokulda, lisede... Çok fedakarlıklar yaptım, karakterimden hep ödün verdim. Yinede hakettiğmi düşündüğüm değeri göremedim. Hiç bir zaman aralarına almadılar beni. Yoruldum bu durumdan ve geçen sene üniversiteye başladım. Hiç arkadaş edinmedim, kimseye gitmedim, sadece derslerime önem verdim . Ancak duruma bak ki ne zaman arkadaşsız kalmayı kabul ettim, o zaman pek çok arkadaşlık talebi aldım.Çünkü kaybedeceğim birşey yoktu, bu yüzden sadece kendim oldum. Ben insanlara gitmedim, onlar bana geldi. Sadece kendim oldum. Ve lisede patavatsız olarak adlandırılan ben , üniversitede dobra dürüst olarak anıldım . Diyeceğim o ki , arkadaşının olup olmaması çok ta önemli değil bu hayatta inan. Herkes kendi çıkarı peşinde, herkes kendisinin iyi olmasını ister buna sende dahil. İnsanlara güvenme, onlara gitme, bırak onlar gelsin senin yanına. Sen sadece sen ol. İnan bana, arkadaşın olup kendin olmamandansa, kendin ol yanlız kal. Hem yanlızlık o kadar da kötü birşey değiill. Kendinin değerini bil, karakterini önde tut. Dürüst ol, doğru ol, adaletli ol. Daima doğru olduğuna inandığını yap. Kimseden de korkma yanlız kalırım diye, lafını esirgeme ancak saygısız da olma. İnsanlar önce yabancı karşılar , garip biri der ama sonra olduğun gibi kabul eder işte o zaman hem kendine saygın olur, hemde çevrende sana saygı duyan ve hayran kalan insanlar olur. Sözü çok uzattım galiba ancak döktüm hep içimdekileri , çünkü istemiyorum insanların sırf yanlız kalmamaları için başka birisiymiş gibi davranmalarını... Sevgiyle kal...
Almiracim topigi acalim mi?
Bende avrupa yakasinda oturuyorum. Ben sisli sen hangi semt?
selam kızlar,
benimde arkadaşım yok,lisedeyken sıra arkadaşım vardı ama okul bitti yolda bile görsek tanımaz geçer gideriz ben anlamıyorum nasıl birşeydir
bir drdim olduğunda ne bilim canım sıkıldığında hadi gezelim diyeceğim bir arkadaşım yok,sadece annem,ablam ve 2 tane kuzenim var o kadar
çekingen bir yapıya sahipim,konuşurum ama samimliyetliliğin devamını getiremiyorumm
benide aranıza alır mısınız? bekar 21 yaşındayım. okmeydanında otruyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?