• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas edinemiyorum. Kendimi cok yalniz hissediyorum

Belelek

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
229
0
316
İstanbul
Merhabalar,

Liseden sonra samimi hi. Arkadasim olmadi. İnsanlari surekli ben aramaktan cok yoruldum. Samimiyet kurmaya calisiyorum ama kimsenin beni umursadigi yok.
Bazi kisilerle samimi oluyoruz onlarida cikarci buluyorum. Hep benim evime gelmek istiyorlar hic beni davet etmiyorlar. Yanlis mi dusunuyorum, bilmiyorum.
Disaridan bakilinca ukala oldugumu dusunuyorlar. Bu iznenimi nasil silebilirim?
Moralim bozuluncq arayacak yakinim yok. Neden sogutuyorum insanlari anlamiyorum.

Neden hiç arkadaşın yok ki..?? Üzüldüm yaaa bitane olsun bari tam olsun canım benim yaaa..
Ne iş yapıyosun evlimisin bekarmısın..??
:58:

canım okul arkadaşlıkları okul bitince sürmüyor malesef üzüldüm evet haklısın arkadaşsız olmuyor insan.arkadaşın yeri apayrı fakat ne gelirse insanın başına inan arkadaştan geliyor... güvenmedigin haz etmedigin biriyle sırf yalnız kalmıyım diye arkadaşlık etme kendini suçlama.insanları iyi tanı.bir tane olsun sağlam olsun.allah hayırlı insanlarlla karşılaştırsın

Neden hiç arkadaşın yok ki..?? Üzüldüm yaaa bitane olsun bari tam olsun canım benim yaaa..
Ne iş yapıyosun evlimisin bekarmısın..??
:58:

canım okul arkadaşlıkları okul bitince sürmüyor malesef üzüldüm evet haklısın arkadaşsız olmuyor insan.arkadaşın yeri apayrı fakat ne gelirse insanın başına inan arkadaştan geliyor... güvenmedigin haz etmedigin biriyle sırf yalnız kalmıyım diye arkadaşlık etme kendini suçlama.insanları iyi tanı.bir tane olsun sağlam olsun.allah hayırlı insanlarlla karşılaştırsın
Bende ayni dusuncedeyim. Bi tane olsun saglam olsun. Kurs arkadasliklatida kurs bitince son buluyo :( off ya soyle derdimi heyecanimi paylasacagim bi tane arkadasim olsa..

Canım benim Bu paylaşımalarla alakalı bişey sen insanlara önyargılı ve güvensiz yaklaşıyorsan yada samimi olmuyorsan bu gibi durumlarla karşılaşabilirsin... İçten samimi bir şekilde gününün nasıl geçtiğini yada evde eşinle aranda geçen komik bir diyaloğu ortamdaki arkadaş olamak üzere olduğun birine hiç anlattınmı paylaştınmı..? Eğer içten bir şekilde yaptıysan bunun devamı da gelmiştir karşındaki de sana çok özel olmasada birkaç bişey anlatmıştır... Yeni arkadaşlıklar merakla başlar ve sorular soruldukça meraklar diner eğer kafa yapına da uygunsa zarar gelmeyeceğine inanıyorsan da paylaşımlar la da arkadaşlıklar pekişir...
Benim çoookk arkadaşım oldu ilk okul hariç:52: ozamanlar içe kapanıktım Ortaokulda da biraz öyleydi ama lisede fena açıldım bir değil birkaç guruba mensuptum diyebilirim :1: Seninde dediğin gibi lise arkadaşlarımın hiç biriyle görüşmüyorum karşılaşırsam selam verir geçerim...:63: Ne oluyorsa 20 yaşından sonra oluyor olgunlaşıyorsun.. Bir dostum var o da evlendi çorluya taşındı birbirimize uzağız ama telefonda da olsa görüşüyoruz dertleşiyoruz.. Ve arkadaşlarımda var... Tanıdıklarım da var... Ama inan bazen hiçbirine ihtiyaç duymuyorsun... Ablam en yakın arkadaşım şu günler de...:70: Kuzenlerim var.. Ben 7 aylık evliyim evlendiğimin 3. haftası kuzenlerimle altın günü başlattık..:62: Çokk komik ve eğlenceli oluyur.. Birkaç işe girdim çıktım ama şimdi çalışmıyorum... Sıkılmaya başladım ama eğer olursa çoook değişik planlarım var Hayellerimin mesleği için 2 yıl uğraşıcam inşaallah olur...:40: E... işte böylee ne çokk konuştum yaa..:30: Hayat bu ne getireceği belli olmaz bi bakarsın çevrende onca insan sonra bakarsın ki yerlerinde yeller esmiş..:21: Ayrıca bu psikolojik bişey değil canım hemen kendini o kalıplara sokma! Bu sitede birçok arkadaşın olacak çookk eğleneceksin onlardan biri de benim..:40:
:33::33::33:

cnm beni de dışarıdan ukala kendini beğenmiş görürler ayrıca etrafımda menfaatçi arkadaşım çok oldu ben artık arkadaşlarımı filtreledim zaten yaşadığım şehirde tek tük arkadaşlarım var diğer şehirlerde ise artık yanlızca bir kaçıyla görüşüyorum..

Canım benim Bu paylaşımalarla alakalı bişey sen insanlara önyargılı ve güvensiz yaklaşıyorsan yada samimi olmuyorsan bu gibi durumlarla karşılaşabilirsin... İçten samimi bir şekilde gününün nasıl geçtiğini yada evde eşinle aranda geçen komik bir diyaloğu ortamdaki arkadaş olamak üzere olduğun birine hiç anlattınmı paylaştınmı..? Eğer içten bir şekilde yaptıysan bunun devamı da gelmiştir karşındaki de sana çok özel olmasada birkaç bişey anlatmıştır... Yeni arkadaşlıklar merakla başlar ve sorular soruldukça meraklar diner eğer kafa yapına da uygunsa zarar gelmeyeceğine inanıyorsan da paylaşımlar la da arkadaşlıklar pekişir...
Benim çoookk arkadaşım oldu ilk okul hariç:52: ozamanlar içe kapanıktım Ortaokulda da biraz öyleydi ama lisede fena açıldım bir değil birkaç guruba mensuptum diyebilirim :1: Seninde dediğin gibi lise arkadaşlarımın hiç biriyle görüşmüyorum karşılaşırsam selam verir geçerim...:63: Ne oluyorsa 20 yaşından sonra oluyor olgunlaşıyorsun.. Bir dostum var o da evlendi çorluya taşındı birbirimize uzağız ama telefonda da olsa görüşüyoruz dertleşiyoruz.. Ve arkadaşlarımda var... Tanıdıklarım da var... Ama inan bazen hiçbirine ihtiya
ç duymuyorsun... Ablam en yakın arkadaşım şu günler de...:70: Kuzenlerim var.. Ben 7 aylık evliyim evlendiğimin 3. haftası kuzenlerimle altın günü başlattık..:62: Çokk komik ve eğlenceli oluyur.. Birkaç işe girdim çıktım ama şimdi çalışmıyorum... Sıkılmaya başladım ama eğer olursa çoook değişik planlarım var Hayellerimin mesleği için 2 yıl uğraşıcam inşaallah olur...:40: E... işte böylee ne çokk konuştum yaa..:30: Hayat bu ne getireceği belli olmaz bi bakarsın çevrende onca insan sonra bakarsın ki yerlerinde yeller esmiş..:21: Ayrıca bu psikolojik bişey değil canım hemen kendini o kalıplara sokma! Bu sitede birçok arkadaşın olacak çookk eğleneceksin onlardan biri de benim..:40:
:33::33::33:
Cok icten yazmissin. Tesekkur ederim. Aslina bakarsan eglenceliyim. Guler yuzluyum. Ama ne bileyim insanlarla samimiyeti ilerletemiyorum.
Su an benim en yakin arkadasim kaynanam ve esim. Ama insan kendi akranlarini istiyor cevresinde.
İnsanlara karsi onyargiliyim bu dogru. Kendi kendime analizlerde bulunuyorum bu boyle biridir soyledir diye garip bi sekilde dogru cikiyor. Bana ve karakterime uygun hareketlerini gordugumde sirt ceviriyorum. 2. Bi sans vermem gerekiyor ama yapamiyorum.
Bi tane arkadasim olsun alisverise kahve icmeye onunla gideyim bi derdim oldugunda ona anlatayim sevincimide bilsin sıkintımi da.
Onyargisiz nasil yaklasirim ki ? İnsanlari oldugu gibi kabul etsem sanirim problemi cozmus olacagim. Yanlis mi dusunuyorum.

cnm beni de dışarıdan ukala kendini beğenmiş görürler ayrıca etrafımda menfaatçi arkadaşım çok oldu ben artık arkadaşlarımı filtreledim zaten yaşadığım şehirde tek tük arkadaşlarım var diğer şehirlerde ise artık yanlızca bir kaçıyla görüşüyorum..

Aynen benimde arkadaslarim cok menfaatciydi. Ortaokuldan bu yana bi arkadasim vardi 5 aydir gorusmuyoruz. Surekli esiyle bize kalmaya geliyor ay nolur sizde bize gelin diyor 2 kere niyetlendik esimle turlu bahanelerle geri cevrildik. Neydi niyeti anlamadim ama esime cok utandirdi beni.
Ya bu dunya cok cikarci oldu yada cevremdeki insanlari secemiyorum.

Aynen benimde arkadaslarim cok menfaatciydi. Ortaokuldan bu yana bi arkadasim vardi 5 aydir gorusmuyoruz. Surekli esiyle bize kalmaya geliyor ay nolur sizde bize gelin diyor 2 kere niyetlendik esimle turlu bahanelerle geri cevrildik. Neydi niyeti anlamadim ama esime cok utandirdi beni.
Ya bu dunya cok cikarci oldu yada cevremdeki insanlari secemiyorum.[/QUOTE

evet malesef çok var bunlardan...menfaat dünyası

tatlım benım butun bayanlar aynı dertten muzdarıp.bayanlar dıyorum cunku erkeklerde boyle sorunlar pek fazla olmuyor genellıkle bızım hemcınslerımz boyle kıskanc ve menfaatcı oluyorlar.bosuna kadın kadının dusmanı demezler dımı .benım arkadsım vardı sırf gosterıs meraklısıydı benım yanıma gelırken ozendıgı gıbı sevgılısın yanına gıderken ozenmezdı :9: sevgılısyle fotolarına bakardım gayet ozensız sıradan gıyınmıs oluyor ,ama benım yanıma gelırken takıp takstırır kuafore gıder sac bas yaptırırı hatta yenı yenı elbıseler alır o derece :9:sevgılısıne ozenmıyordu bana ozendıgı gıbı .benı cok sevdıgınden mı tabıkıde hayr hava yapacak yaa :9: hemcınslerımz ıste boyle sekercımm gosterıs meraklısı olurlar kıskanc olurlar cıkarcı olurlar ne yazıkkı .bunlara cok takılmamak gerek aslında .benım gosterıs meraklısı arkadslarım da oldu ,kıskanclarda cıkarcılarda .tek tek eledım hayatımdan dogru olanıda bu ztn .yalnız kalmamak ıcın ,sana yanls gelen bırseyı sakın kabullenmeye calısma .emın ol kendını yıpratıyorsun ,sonucda toparlıabıldıgın bırsey olmuyor. sen onu degısecek dıye beklerken emın ol degısmıyor ve kendını gunden gune daha cok uzyorsun . ben arkadsıma o sansı cok verdım, aman dedım kac yıllık arkım sırf bu yuzden arkadslıkmı bıter degısecek emınım ;dıye dıye 3 yılı devırdık ben tukendım ama o degısmedı .anlıcagn sakın ama sakın kendınden odun verme .kendıne herkezden cok fazla deger ver gerekırse ukala ol .ayrıca suda bır gercekkı ,arkadslıklar hep uzun surmez buna ınandırmalısın kendını .okuldann kafana uyan bırı olur onla cok ıyı olursunuz ,okul bıter o da bıter .kurstan dersaneden ordan burdan cok ıyı arkadslarınız olur ,kurs dersane bıter onlarda bıter .kısacası goc etmek gıbı bırsey bu .bunlara karsı guclu olmalısın .bak evlımıssın komsularınla samımıyet kurmaya cals olmuyorsa bak ne guzel kayınvalıden arkads gıbyms senınle sevınmelısn bence cnm ,kayınvalıdesıle kanlı bıcaklı olanlar var .kayınvalıdenle arkads ol onunla gıt alıswerıse kaveye kaynanın akrabalrıyla gunler duzenle .gayatte eglenırsın cnm .ıyı fıkır bence .

Son düzenleme:
Merhabalar,

Liseden sonra samimi hi. Arkadasim olmadi. İnsanlari surekli ben aramaktan cok yoruldum. Samimiyet kurmaya calisiyorum ama kimsenin beni umursadigi yok.
Bazi kisilerle samimi oluyoruz onlarida cikarci buluyorum. Hep benim evime gelmek istiyorlar hic beni davet etmiyorlar. Yanlis mi dusunuyorum, bilmiyorum.
Disaridan bakilinca ukala oldugumu dusunuyorlar. Bu iznenimi nasil silebilirim?
Moralim bozuluncq arayacak yakinim yok. Neden sogutuyorum insanlari anlamiyorum.

Samimi arkadaşın yok çünkü birçok insan samimi değil. Kusur sende değil onlardadır belki de. Bu yüzden kendine güvenini kaybetme.

Çok arkadaşım olmasındansa az ve öz olmasını tercih ettim, bu konuda hep seçici davrandım. Sen de öylesin ve bence bu çok güzel.

Tavsiyeme gelince, insanların bu samimiyetsizliğine ve çıkarcılığına alış. Onlarla arkadaş ol ama "bu insan madem samimi değil, madem çıkarcı; o zaman bendeki yeri sadece yanım olabilir, kalbim olamaz" de. Hem yalnız kalmazsın hem de insanlara hak ettikleri kadar değer verirsin. Bir süre sonra baktın ki karşıdaki kişi aslında samimiymiş, o zaman kendine dost yaparsın onu :)

Belelek yalnız değilsin bende aynı senin gibi arkadaşsız olanlardanım
Yalnızca kk arkadaşlarım var
Canım sıkılınca arabileyeceğim kimsem yok
Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Evliliğimde de çok mutlu olduğum söylenemez
Belki de bu yüzden çok arkadaş istiyorum bilemiyorum
İnsanlar neden kaçıyır ne istiyorlar anlamıyorum
Dediğin gibi hep bana gelmek istiyorlar daha doğrusu ben davet etmek zorunda kalıyorum
Belki onlarda beni davet eder diye ama yok

Dediğin gibi hep bana gelmek istiyorlar daha doğrusu ben davet etmek zorunda kalıyorum

sanki ben yazmısım bu kadar olur bende ark edinemiom

tatlım benım butun bayanlar aynı dertten muzdarıp.bayanlar dıyorum cunku erkeklerde boyle sorunlar pek fazla olmuyor genellıkle bızım hemcınslerımz boyle kıskanc ve menfaatcı oluyorlar.bosuna kadın kadının dusmanı demezler dımı .benım arkadsım vardı sırf gosterıs meraklısıydı benım yanıma gelırken ozendıgı gıbı sevgılısın yanına gıderken ozenmezdı :9: sevgılısyle fotolarına bakardım gayet ozensız sıradan gıyınmıs oluyor ,ama benım yanıma gelırken takıp takstırır kuafore gıder sac bas yaptırırı hatta yenı yenı elbıseler alır o derece :9:sevgılısıne ozenmıyordu bana ozendıgı gıbı .benı cok sevdıgınden mı tabıkıde hayr hava yapacak yaa :9: hemcınslerımz ıste boyle sekercımm gosterıs meraklısı olurlar kıskanc olurlar cıkarcı olurlar ne yazıkkı .bunlara cok takılmamak gerek aslında .benım gosterıs meraklısı arkadslarım da oldu ,kıskanclarda cıkarcılarda .tek tek eledım hayatımdan dogru olanıda bu ztn .yalnız kalmamak ıcın ,sana yanls gelen bırseyı sakın kabullenmeye calısma .emın ol kendını yıpratıyorsun ,sonucda toparlıabıldıgın bırsey olmuyor. sen onu degısecek dıye beklerken emın ol degısmıyor ve kendını gunden gune daha cok uzyorsun . ben arkadsıma o sansı cok verdım, aman dedım kac yıllık arkım sırf bu yuzden arkadslıkmı bıter degısecek emınım ;dıye dıye 3 yılı devırdık ben tukendım ama o degısmedı .anlıcagn sakın ama sakın kendınden odun verme .kendıne herkezden cok fazla deger ver gerekırse ukala ol .ayrıca suda bır gercekkı ,arkadslıklar hep uzun surmez buna ınandırmalısın kendını .okuldann kafana uyan bırı olur onla cok ıyı olursunuz ,okul bıter o da bıter .kurstan dersaneden ordan burdan cok ıyı arkadslarınız olur ,kurs dersane bıter onlarda bıter .kısacası goc etmek gıbı bırsey bu .bunlara karsı guclu olmalısın .bak evlımıssın komsularınla samımıyet kurmaya cals olmuyorsa bak ne guzel kayınvalıden arkads gıbyms senınle sevınmelısn bence cnm ,kayınvalıdesıle kanlı bıcaklı olanlar var .kayınvalıdenle arkads ol onunla gıt alıswerıse kaveye kaynanın akrabalrıyla gunler duzenle .gayatte eglenırsın cnm .ıyı fıkır bence .

içimi rahatlattın. gerçekten bende bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. kadınlar dediğin gibi kıskanç (!) geçen bir akrabamızla konuştuk o da aynı dertten muzdarip.. o formulü bulmuş. insanlardan beklenti içine girmeyecekmişiz o zaman daha mutlu olunuyormuş. denemeye karar verdim..

altın günü gibi bişey düzenlemek istedim ama kimse yanaşmadı :(

aynen benimde.. valla bazen telefonumda dakika kalıyo kimi arasam diye rehberde gezinip duruyorum ama bulamıyorum. hatta bir kaç kere aramışsam o beni hiç aramamışsa siliyorum ararsa eklerim diyorum ama aramıyor.. ( kendi kendime doğru yapmışım diyorum)
inşallah benimde kk arkadaşlarım olucak :21: buradaki insanlar çok içten gelio..
ben mesela bu durumu dışarıdan birne açamam zaten kötü olmamı dört gözle bekliyolar kim bilir arkamdan ne söylerler :(

sanki ben yazmısım bu kadar olur bende ark edinemiom

aynen benimde.. valla bazen telefonumda dakika kalıyo kimi arasam diye rehberde gezinip duruyorum ama bulamıyorum. hatta bir kaç kere aramışsam o beni hiç aramamışsa siliyorum ararsa eklerim diyorum ama aramıyor.. ( kendi kendime doğru yapmışım diyorum)
inşallah benimde kk arkadaşlarım olucak :21: buradaki insanlar çok içten gelio..
ben mesela bu durumu dışarıdan birne açamam zaten kötü olmamı dört gözle bekliyolar kim bilir arkamdan ne söylerler :(

Kızlarrr... Sizde sorun yookkk, sadece fesat insanlarla karşılaşmışsınız hepsi buu.. Takmayın kafanızaa..:34:
Bu sitede çookk kaynaşıp da dışarda buluşanlar var vee görüşmeye de devam ediyorlar... Hiç olmadı bir gün böyle bir etkinliğe katılırsınız...:61: Benim arkadaş sorunum yok sayılır ama beni de aranıza alırsanız buluşurken memnun olurum...:1:

Kızlarrr... Sizde sorun yookkk, sadece fesat insanlarla karşılaşmışsınız hepsi buu.. Takmayın kafanızaa..:34:
Bu sitede çookk kaynaşıp da dışarda buluşanlar var vee görüşmeye de devam ediyorlar... Hiç olmadı bir gün böyle bir etkinliğe katılırsınız...:61: Benim arkadaş sorunum yok sayılır ama beni de aranıza alırsanız buluşurken memnun olurum...:1:

Super olur. Belli mi olur super dostluklar kurariz. İst yada baska sehir fark etmez yaz tatillerinda bana gelirsiniz eslerimizi tanistiririz. Boylee kaynasir giderizz. Dogumunuza dugunuze falan gelriz :)) fazla mi hayalciyim ama neden olmasin.. Karsilikli sevgi saygi olduktan sonra muthis dostluklar kurulabilir.

canım hiç sıkma canını yaa bazen yanlızlıktaa güzeldirr arkdaşlıklar kalamdı artık yaa eski dostluklar bile bazen menfate dayanıyorr yada içten bir nispete benim arıcak konuşacak dertleşcek arkdaşlarım varr çok ama olmasaydıdı innan hiç umrumda deil beni aramayanı ben hepten silerimmm:82:

Back