Var birazİzmir'e taşının dediğime gore Hakkari'de mi oturuyorumdurtamam dengesizim ama o kadar değil
Toplasip gidelim ne var ne güzel olurNiye ki kızlarağasında kahve içmeye mi gideceksiniz toplaşıp
gebzedeyim beni acilen bulmalısın :))Ayni benbende evlenince geldim sen neresindesin kocaelinin
Kizzzz bende burdayim cik hemen dışarıgebzedeyim beni acilen bulmalısın :))
şuan çalışıyorum sen hemen işyerime gel kahve yaparım sana :)Kizzzz bende burdayim cik hemen dışarı
Aa nerde calisiyosun kız :)şuan çalışıyorum sen hemen işyerime gel kahve yaparım sana :)
dilovasında çalışıyorum evim gebze de :) daha fazla ayrıntı istersen özelden yaz bana ... çok heycanlandım gebze de bir arkadaşım mı olacak yoksaAa nerde calisiyosun kız :)
Olabilir bana yakınToplasip gidelim ne var ne güzel olur
Sizde İzmir de toplasın hadiOlabilir bana yakın
Ben kahvemi tarihi asansörde içmeyi tercih ediyorumNiye ki kızlarağasında kahve içmeye mi gideceksiniz toplaşıp
Ona bakarsan folkartta americano içmeyi tercih ederimBen kahvemi tarihi asansörde içmeyi tercih ediyorum
Al işte ben daha gitmedimOna bakarsan folkartta americano içmeyi tercih ederim
BayraklıAl işte ben daha gitmedim
Gerçi Her yer folkart sen nereyi diyosun
Valla ne iyi olurduNiye ki kızlarağasında kahve içmeye mi gideceksiniz toplaşıp
Bendee, neresinde oturuyorsunuz bulamadıysaniz ben talibimbende arıyorum .Evlilik dolayısıyla yerleştim kocaeline ne bir arkadaşım ne de bir dostum var
Nerede oturuyorsunuzbende arıyorum .Evlilik dolayısıyla yerleştim kocaeline ne bir arkadaşım ne de bir dostum var
gebzede oturuyorumNerede oturuyorsunuz
hala talip misiniz nolur talip olun :) gebzede oturuyorumBendee, neresinde oturuyorsunuz bulamadıysaniz ben talibim
Hala talibim :) Kartepe'deyim ben dehala talip misiniz nolur talip olun :) gebzede oturuyorum
yaaa çok severim kartepeyi de :) ne güzel kahve içilir orda beraberHala talibim :) Kartepe'deyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?