• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş arıyorum

Yok kız neden olmasın. :D Gel, benimde arkadaşa ihtiyacım var. Ama iki sorum olacak ? Dakik misindir, gezmeyi sever misin :D ? Bunlar önemli kriterlerim
Dakikim de değilim de bilemedim şimdi :D gezmeyi kim sevmez kız beni tatile mi goturcen:D

Dakikim de değilim de bilemedim şimdi :KK70: gezmeyi kim sevmez kız beni tatile mi goturcen:KK70:
Gideriz kız profilime bak konumu oku, en yakın arkadaşım bu konuda çok yoruyor beni :D Dakiklik ve sözünde durma benim için önemli yine dikkat edersin bunlara hahha :D Baya iş görüşmesi gibi arkadaş alıyorum şuan. Senin nedir bir kankadan beklediğin ? :D

Gideriz kız profilime bak konumu oku, en yakın arkadaşım bu konuda çok yoruyor beni :D Dakiklik ve sözünde durma benim için önemli yine dikkat edersin bunlara hahha :D Baya iş görüşmesi gibi arkadaş alıyorum şuan. Senin nedir bir kankadan beklediğin ? :D
Kankayi ben alıyordum kız nasıl rol çaldın :D
Kriterim rol calmamasi:D
En büyük en tek en yüce en en en :D BENCİLlll olmaması tek ve net 😎

Kankayi ben alıyordum kız nasıl rol çaldın :KK70:
Kriterim rol calmamasi:KK70:
En büyük en tek en yüce en en en :KK70: BENCİLlll olmaması tek ve net 😎
Haha inan nasıl döndü durum bilmiyorum. Tamam rol çalmak denmez buna canım bizde açıklıyoruz kendimizi :D Bencil değilimdir bir artıyı hakettim mi ? :D

Back