- 7 Ocak 2014
- 361
- 378
- 303
Benim memleketim ama bende gebzeyi bilmiyorumOlsun bak tesadüf :) ben buraları bilmiyorum ama evlenip geldim işte duydum Başiskele falan
Gel birgün kahve içelim sende görersinBenim memleketim ama bende gebzeyi bilmiyorum
Olmadı mı şimdiTüh İzmir deseydin olurdu
Yok kız neden olmasın.Olmadı mı şimdi
Dakikim de değilim de bilemedim şimdiYok kız neden olmasın.Gel, benimde arkadaşa ihtiyacım var. Ama iki sorum olacak ? Dakik misindir, gezmeyi sever misin ? Bunlar önemli kriterlerim
Gideriz kız profilime bak konumu oku, en yakın arkadaşım bu konuda çok yoruyor beniDakikim de değilim de bilemedim şimdigezmeyi kim sevmez kız beni tatile mi goturcen
Kankayi ben alıyordum kız nasıl rol çaldınGideriz kız profilime bak konumu oku, en yakın arkadaşım bu konuda çok yoruyor beniDakiklik ve sözünde durma benim için önemli yine dikkat edersin bunlara hahha Baya iş görüşmesi gibi arkadaş alıyorum şuan. Senin nedir bir kankadan beklediğin ?
İnşallah diyelim o zamanGel birgün kahve içelim sende görersin
İnşallahİnşallah diyelim o zaman
Kocaelilililer
İzmir'e taşınınOlsun bak tesadüf :) ben buraları bilmiyorum ama evlenip geldim işte duydum Başiskele falan
Sen hiç balıh köpeyi gördün?Gel birgün kahve içelim sende görersin
Haha inan nasıl döndü durum bilmiyorum. Tamam rol çalmak denmez buna canım bizde açıklıyoruz kendimiziKankayi ben alıyordum kız nasıl rol çaldın
Kriterim rol calmamasi
En büyük en tek en yüce en en enBENCİLlll olmaması tek ve net
Bence bir çay içebilirizHaha inan nasıl döndü durum bilmiyorum. Tamam rol çalmak denmez buna canım bizde açıklıyoruz kendimiziBencil değilimdir bir artıyı hakettim mi ?
Sen kanka istemiyorsun ama bir söyle bakalım sen nerdensinİzmir'e taşının
İzmir'e taşının dediğime gore Hakkari'de mi oturuyorumdurSen kanka istemiyorsun ama bir söyle bakalım sen nerdensin
bende arıyorum .Evlilik dolayısıyla yerleştim kocaeline ne bir arkadaşım ne de bir dostum varKendime knka aranıyor kizlar
Niye ki kızlarağasında kahve içmeye mi gideceksiniz toplaşıpTüh İzmir deseydin olurdu
Ayni benbende arıyorum .Evlilik dolayısıyla yerleştim kocaeline ne bir arkadaşım ne de bir dostum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?