- Konu Sahibi Kara basan
tamamdır. taşıdım ben konuyu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu taşımak değilde taşıdığım zaman eleştirilmek koyuyor yoksa taşırım önemli değil canımEline sağlık canım , 7/24 konu taşıma yapmak zorunda kalmasan bir de ne güzel olacak değil mi
konu taşımak değilde taşıdığım zaman eleştirilmek koyuyor yoksa taşırım önemli değil canım
beni anladığın için teşekkürlerKurallar açık ve net , sen kuralları uyguluyorsun. Üzme kendini
çok tatlı ya ben arkadaş olurum bu minnakla :)kedim mamuk var ? cok tatlıdır kendısı onla arkadas olabılırsın... medenıyız bız bak resımlerı ...
aracı olabılırsem cok sevınırım
[photo="medium"]1235488[/photo] [photo="medium"]1235489[/photo] [photo="medium"]1235490[/photo]
ayy tesekkur ederızçok tatlı ya ben arkadaş olurum bu minnakla :)
çok tatlı çok güzel bir kedikedim mamuk var ? cok tatlıdır kendısı onla arkadas olabılırsın... medenıyız bız bak resımlerı ...
aracı olabılırsem cok sevınırım
[photo="medium"]1235488[/photo] [photo="medium"]1235489[/photo] [photo="medium"]1235490[/photo]
cok tesekkur ederızçok tatlı çok güzel bir kedi
Aynen ben olsam erkek oldugunu dusundugum birine yazmamÜye konu açmış, acemi olabilir, kendini ifade edememiş olabilir, fake'te olabilir, anlamaya çalışmak veya şüphelendiyseniz bildirmek yerine neden yazıp durdunuz ki?
Üyeliği araştıralım diye 4 kişi bildirmiş, gerisi yeni üye yakaladık deyip ellerini ovuşturmuş.
Birbirinizi etiketleyip konuya çağırıyorsunuz birde, koşun koşun, yapın geyiği, sonunda da banlanınca banlandık diye gelmeyin.
Böyle devam edin olur mu? Defalarca ikaz edilen şeyleri yapıyorsanız diyecek sözüm yok size.
Mağlesef bulamadımKara basan buldun mu sohbet edecek birini ?
Ha ha ha tabi tabiBen erkek değilim