• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARKADAŞ aranıyooorrr !! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Htcengn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
52
23
3
29
Kızlar adım Hatice 23 yaşındayım hemşireyim konyada okudum 4 yıl çalıştım şuan çalışmıyorum evlenince istanbula taşındım bıraktım, evleneli 1 sene 3 ay doldu ümraniyede oturuyorum çok yalnızım eşim polis bazı geceler nöbete gidiyor , canım sıkılıyor sohbet edebileceğim arkadaş olabileceğim kızceler arıyorum :KK19: :KK200:

Son düzenleme:
Kızlar adım Hatice 23 yaşındayım hemşireyim konyada okudum 4 yıl çalıştım şuan çalışmıyorum evlenince istanbula taşındım bıraktım 1 sene 3 ay doldu evleneli ümraniyede oturuyorum çok yalnızım eşim polis bazı geceler nöbete gidiyor , çocuk deniyoruz aylardır olmuyor onada canım sıkılıyor sohbet edebileceğim arkadaş olabileceğim kızceler arıyorum :KK19: :KK200:

canım 3 ay daha cok yenı :KK49:

Ben varim canm ben de hemsireyim 2 yillik evliyim biz de 3 aydr cocuk dusunuyoruz benm de cevremde sohbet edebilecegim guvenebilecegim kimse yok, bu sehire yeni tasindim calisma arkadaslarim ve sosyal cevremdekiler dahil herkes sahte sanki herkes yuzume gulup arkamdan is ceviriyor

Ben varim canm ben de hemsireyim 2 yillik evliyim biz de 3 aydr cocuk dusunuyoruz benm de cevremde sohbet edebilecegim guvenebilecegim kimse yok, bu sehire yeni tasindim calisma arkadaslarim ve sosyal cevremdekiler dahil herkes sahte sanki herkes yuzume gulup arkamdan is ceviriyor
Yaşın kaç canım nerde çalışıyorsun. Milyon tane yere başvuru yaptım iş bulamadım ya. Çok kötü yerleride ben istemiyorum. Altunizade Esteworlde girdim maaşım iyiydi işimi de iyi yapıyorum şükür onlarda beğendiler ama sorumlu işimi beğenmesine ve ağzıyla söylemesine rağmen psikolojik olarak beni yordu bende birşeylere baş kaldırdım öyle olunca o benim ayağımı kaydırmadan ben kendim istifa ettim maalesef. Bence bu devirde çalışma arkadaşlarına da güvenmemek lazım o çalıştığım yerde kimseyi tanımıyorum yemeğe bile yalnız gidiyorum bi tane personel le asansöre bindik işlerde çoktu yorulmuşum of bacaklarım ağrıdı demişim sorumluya yetiştirmiş kadın bana taktı of demişsin of demişsin bende sonunda dayanamadım benim ağzımdan çıkana da mı sen karar vercen desim işimi yapıyorum ister of derim ister pof derim ki bunu serviste yapmamıştım asansörde söyledim. Diğerlerinin saçı açık oluyo sorun yok bana saçaklı dedi bende resti çektim çıktım işte böyle bi daha da başka yer denk gelmedi :KK43:

Nerde oturuyorsun nerelisin yaşın kaç burcun ne tabiki güven çok önemli ben arkadaşlığa çok önem veririm o kadar değer veriyorumki haddinden fazla her seferinde kazık yedim karşılıklı güven olursa evime gelip bi kahve içmeni isterim eşin ne iş yapıyor kaç yaşında belki biz tanıştıktan sonra eşinlede gelirsin belki aynı zamanlar da çocuğumuz olur ay ne güzel :KK54:

C
Nerde oturuyorsun nerelisin yaşın kaç burcun ne tabiki güven çok önemli ben arkadaşlığa çok önem veririm o kadar değer veriyorumki haddinden fazla her seferinde kazık yedim karşılıklı güven olursa evime gelip bi kahve içmeni isterim eşin ne iş yapıyor kaç yaşında belki biz tanıştıktan sonra eşinlede gelirsin belki aynı zamanlar da çocuğumuz olur ay ne güzel :KK54:
ahh canm keske mumkun olsa ben istanbuldaydm trabzona tasindim, devlette calisiyorum ben 26 yasindayim ozel ya da devlet fark etmiyor heryerde tuhaf insanlar var..boga burcuyum bu arada keske ayni sehirde olsaydik

C

ahh canm keske mumkun olsa ben istanbuldaydm trabzona tasindim, devlette calisiyorum ben 26 yasindayim ozel ya da devlet fark etmiyor heryerde tuhaf insanlar var..boga burcuyum bu arada keske ayni sehirde olsaydik
Aa bende bu şehre yeni taşındım deyince istanbula sandım. Keşke vala neyse burdan konuşuruz napalım. İnşallah biran önce alışırsın hayırlısıylada bi yavrun olur inşallah canım benim:KK200::anneadayı:

Aa bende bu şehre yeni taşındım deyince istanbula sandım. Keşke vala neyse burdan konuşuruz napalım. İnşallah biran önce alışırsın hayırlısıylada bi yavrun olur inşallah canım benim:KK200::anneadayı:
Hii evet yanlis soylemisim orda :KK15: evet burdan da konusabiliriz..insallah sen de biran once hamile kalip bebisine kavusursun

Back