• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş aracılığı ile tanışanlar?Ve ilk görüşme de beğenilmeme korkusu yaşayanlar?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Kızlar selam. Şimdi direk konuya dalıyorum.
Beni biriyle tanıştıracaklar, önümüzdeki günlerde. Bu kişi benden 3 yaş büyük. 5 yıllık bir ilişkiden 6-7 ay önce çıkmış.
Hoş,mesleğini eline almak için uğraşan bir çocuk.
Bizi onla yapmak isteyen kişi benim bir arkadaşım. Bayan. Evli. Bu çocuk da eşinin arkadaşı .
Ben arkadaşımın düğün fotolarına bakarken kim bu filan demiştim. Ordan çıktı mevzu :) Kız arkadaşı da vardı yanında, hevesli sormamıştım ama meğerse ayrılmışlar.
Neyse. Benden o çocuğa bahsetmişler . Çocuğun ismi Ahmet olsun. Ahmete bahsetmişler işte.
Falan filan. Ahmet en son giderken, Leonela'ya selam söyleyin demiş.
Sonra Ahmet saçında bi değişiklik yapmış. Arkadaşımın kocası dalga geçmiş "oğlum bu ne" filan.
Ahmet de, "niye leonela saçı böyle olanları sevmiyor mu?" demiş.
Arkadaşımın eşi , bizi yemeğe çağırıyor. Biz dediğim benim bir arkadaşım daha var. İşte Ahmet de gelicek tanışıcaz.
Tabi tam gün belli değil bakalım.
Fakat ben de aşırı heyecan var. Ben bacaklarım kalın mesela etek hiç giymem gibi bişey. Basenim filan var sinir oluyorum.
Bir arkadaşım o gün kot giyme bak filan dedi. Ben de kotla çok rahat ediyorum ya. Nasıl rahatsam öyle olmam gerekmez mi ?
Bermuda giycem dedim, kapri işte. Yok artık filan dedi:) Niye olamaz mı ? :D Tanışmaya gidiyorsun ya diyorlar.
Ama resmi bir yemek değil ki ya. Eve gidiyorum sonuçta ve anlaşmalı değil. Benim evli olan arkadaşım p.çlik yapar diye düşünüyorum:) onu çağırarak.
Ahmet'in eski kız arkadaşını gördüm face'ten az önce denk geldi. Ahmet'in eski sevgilisi ile benim eski sevgilimin soyadları aynı :D :9:
Çok komik.
Bi de kızın bacakları ince valla... Of. Benden zayıf. Bu işler görüntüye de bakıyo çünkü.
Ben sanırım beğenilmemekten çok korkuyorum :( Nasıl olmam lazım napmam lazım? Bu kompleksi nasıl atmam lazım ?
Görüyorum bazen aşırı kilolu insanları benden kiloluları, onların yanında gayet eşleri,sevgilileri var. Hatta adamlar normal yapıda vs.
Diyorum bu işler kalın bacağa basene bakmaz. Ben bacaklarıma basenlerime takığım :(
Of . Belim ince. Ama basen maşallah. Çok kompleks yaptım. Yardım edin :(
Benim gibi arkadaş aracılığı ile tanışanlardan tavsiyeler bekliyorum.
Bir de Ahmet'in bu selam gönderme işi yok, Leonela beğenmez mi diye sorması filan nedir bunlar sizce :)
Ayrıyetten şu korkum var; benim ilk sevgilim iğrenç bir balık burcuydu çok çektim. İkinci hayatıma girmek üzere olup da giremeyen de balıktı. Ben ve çevrem balıklardan çok çektik. Ya balık burcu olursa diye tırsıyorum. O kadar korkmuşum yani.

Son düzenleme:
Ay yine güzel bir heyecanla karşı karşıyayız :1: Kıyafetten başlıcak olursam. Kesinlikle nasıl rahat edeceksen öyle giyinmelisin. Bence kot veya kapri gayet de olabilir. Ya da elbise giyebilirsin. Lüks bir yere gitmiyorsun ki eve gidiyorsun ne de olsa.
Ayrıca o kızı unut. Bacakları inceymiş falan kendinle onu kıyaslama sakın.
Basenlerini çok kafana takıyorsan ve buluşma tarihine de daha varsa yediklerine dikkat edebilirsin biraz aslında. Ama bence takılmamalısın buna...

Onun sana selam göndermesi, saçlarını yapması falan apaçık ortada zaten zarf atıyor :1: sen de onun dikkatini çekmişsin demek ki.
Burçlara gelecek olursak da, her balık aynı değildir :)

Son düzenleme:
Yengec burcu: Uzun sureli bir iliskiye baslayabilir bu aralar. Gezegenler senden yana.:) Rahat ol, kasma. Kot giyersin ama ustunu daha guzel bir sekilde tamamlarsin. Zaten guzel kizsin ama asiri makyaj yapma. Sac rengini biraz degistir . Tamam iste hazirsin. :)

Ay yine güzel bir heyecanla karşı karşıyayız :1: Kıyafetten başlıcak olursam. Kesinlikle nasıl rahat edeceksen öyle giyinmelisin. Bence kot veya kapri gayet de olabilir. Ya da elbise giyebilirsin. Lüks bir yere gitmiyorsun ki eve gidiyorsun ne de olsa.
Ayrıca o kızı unut. Bacakları inceymiş falan kendinle onu kıyaslama sakın.
Basenlerini çok kafana takıyorsan ve buluşma tarihine de daha varsa yediklerine dikkat edebilirsin biraz aslında. Ama bence takılmamalısın buna...

Onun sana selam göndermesi, saçlarını yapması falan apaçık ortada zaten zarf atıyor :1: sen de onun dikkatini çekmişsin demek ki.
Burçlara gelecek olursak da, her balık aynı değildir :)

Canım şimdi şöyle o beni hiç görmedi... Belki de facebooktan bakmıştır. İsmimi aklında tuttuğuna göre.
Bakmış mıdır arkadaşlar ilk benden bahsettikten sonra acaba? Ne bileyim insan düşünüyor, ya selam söylemesi yok Leo beğenmez mi filan. İnsan bakmadan nasıl bişey bi görmeden kendini ateşe atıp böyle zarflar atar mı ? :D

Yengec burcu: Uzun sureli bir iliskiye baslayabilir bu aralar. Gezegenler senden yana.:) Rahat ol, kasma. Kot giyersin ama ustunu daha guzel bir sekilde tamamlarsin. Zaten guzel kizsin ama asiri makyaj yapma. Sac rengini biraz degistir . Tamam iste hazirsin. :)

Benim yükselen yengeç , kendi burcum başak :) Tutar mı dersin ? :) Yok yazın makyaj pek yapmıyorum gibi bişey. BB krem,rimel allık ruj. Fondoten far eyeliner filan yok.
Saçım bakır işte gördüğün gibi :) Hehe. Değiştir derken ne renk düşündün ?

Benim yükselen yengeç , kendi burcum başak :) Tutar mı dersin ? :) Yok yazın makyaj pek yapmıyorum gibi bişey. BB krem,rimel allık ruj. Fondoten far eyeliner filan yok.
Saçım bakır işte gördüğün gibi :) Hehe. Değiştir derken ne renk düşündün ?

Yengecsin sen kabul et artik:) Tutar tutar. Teniniz beyaz hanimefendi sizin:) Sana tek renk yerine kahverengi , sari tonlu golge iyi gider. Simdiki sacinla bence yasindan buyuk gorunuyorsun.:16: Benim dusuncem bu tabi.

Yengecsin sen kabul et artik:) Tutar tutar. Teniniz beyaz hanimefendi sizin:) Sana tek renk yerine kahverengi , sari tonlu golge iyi gider. Simdiki sacinla bence yasindan buyuk gorunuyorsun.:16: Benim dusuncem bu tabi.

Kahve sarı tonlu tarzlar beni çok sönük tutuyor ya :) Sıradanmışım gibi geliyor ama severim de o tonları. Şuan da dönemesem de bi gün geri dönerim :))) İnşallah tutar london. Artık sevilmeye, dinlenmeye ihtiyacım var. Bu sefer olsun hayırlı olsun istiyorum. Ne olacaksa o olacak kendimi çok kasmaya da gerek yok galiba ?

Canımm amelıyatı atlatıp yenı bır hayata acılıyosun sanırım dırek aklıma bu geldı. :) bence dogal ol nasıl rahat edıyosan oyle davran. O kız zayıfmısta ne olmus ayrılmıs cocuk. Demekkı zayıflıktan daha onemlı seyler oldugunu dusunuyor. Sans senden yana olsun canım... Sonucu yazarsın buraya artık. :)

Canım şimdi şöyle o beni hiç görmedi... Belki de facebooktan bakmıştır. İsmimi aklında tuttuğuna göre.
Bakmış mıdır arkadaşlar ilk benden bahsettikten sonra acaba? Ne bileyim insan düşünüyor, ya selam söylemesi yok Leo beğenmez mi filan. İnsan bakmadan nasıl bişey bi görmeden kendini ateşe atıp böyle zarflar atar mı ? :D

O çocuğa senden bahsetmişlerse eğer kesin bakmıştır. Yoksa durup dururken selam göndermez ya da leonela böyle saçları seviyor demez :) Bu arada senin onun yaptığı gibi saçları sevdiğini nereden biliyor ki arkadaşın mı bahsetmiş acaba :)

"kısmette varsa kızın yüzü ay, evi saray görünür" derler.
hem erkekler balık etli hatunları seviyormuş öyle duydum (kendime de pay çıkarayım bari) :34:
hakkınızda hayrlısı olsun inşallah.

O çocuğa senden bahsetmişlerse eğer kesin bakmıştır. Yoksa durup dururken selam göndermez ya da leonela böyle saçları seviyor demez :) Bu arada senin onun yaptığı gibi saçları sevdiğini nereden biliyor ki arkadaşın mı bahsetmiş acaba :)

Evet inşallah bakmıştır :) Yoook. Hani Leo sevmez mi böyle saç, beğenmez mi yoksa? Anlamında sormuş. Hani niye dalga geçiyorsunuz, Leo beğenmez mi yoksa? Tarzı bir soru sormuş :)

Evet inşallah bakmıştır :) Yoook. Hani Leo sevmez mi böyle saç, beğenmez mi yoksa? Anlamında sormuş. Hani niye dalga geçiyorsunuz, Leo beğenmez mi yoksa? Tarzı bir soru sormuş :)

Hmm eğer durum böyleyse kesin senin fotoğrafını görmüş ve beğenmiş :) Baksana daha tanışmadan senin fikirlerini merak ediyor çocuk hadi hayırlısı :9:

Canımm amelıyatı atlatıp yenı bır hayata acılıyosun sanırım dırek aklıma bu geldı. :) bence dogal ol nasıl rahat edıyosan oyle davran. O kız zayıfmısta ne olmus ayrılmıs cocuk. Demekkı zayıflıktan daha onemlı seyler oldugunu dusunuyor. Sans senden yana olsun canım... Sonucu yazarsın buraya artık. :)

İnşallah güzel sonuçlar olur ve yazarım canım... Hayırlısı diyorum. İnşallah yeni bir hayat kapılarını açmıştır :) Teşekkür ederim çok...

"kısmette varsa kızın yüzü ay, evi saray görünür" derler.
hem erkekler balık etli hatunları seviyormuş öyle duydum (kendime de pay çıkarayım bari) :34:
hakkınızda hayrlısı olsun inşallah.

Cümleni çok sevdim. Facebook umda paylaştım. Çok teşekkür ederim. İnşallah en hayırlısı olur :)

Hmm eğer durum böyleyse kesin senin fotoğrafını görmüş ve beğenmiş :) Baksana daha tanışmadan senin fikirlerini merak ediyor çocuk hadi hayırlısı :9:

İnşallahhh .... Sağol canım ya içime su serptin. Daha önceki nickin neydi ? Biz senle daha önce de konuştuk sanki ama nickini çıkaramadım, fotoğrafınla tanıyorum :)

En azından sanırım onda da beğenilmeme korkusu var. :D

İnşallahhh .... Sağol canım ya içime su serptin. Daha önceki nickin neydi ? Biz senle daha önce de konuştuk sanki ama nickini çıkaramadım, fotoğrafınla tanıyorum :)

En azından sanırım onda da beğenilmeme korkusu var. :D

Canım nickim hep buydu belki aynı avatarı kullanan başka bir arkadaşla konuşmuşsundur :)

Aynen onda da senin ki gibi korkular mevcuttur. Sen rahat ol ve kendin gibi ol bu yeter. İnşallah her şey çok güzel olur senin için... :))

bana da cuma günü gelecekler ben görücem onun stresini yaşıyorum. Yorumları okudum bakalımm benimki nasıl geçecekk...

Canım nickim hep buydu belki aynı avatarı kullanan başka bir arkadaşla konuşmuşsundur :)

Aynen onda da senin ki gibi korkular mevcuttur. Sen rahat ol ve kendin gibi ol bu yeter. İnşallah her şey çok güzel olur senin için... :))

Bakalım inşallah çok güzel olur canım ALLAHın izniyle, iyi temennilerin için çok teşekkür ederim :) Senle daha önce konuşmamış olsak da, sanki sürekli sohbet ediyormuşuz gibi yakın enerjin, öyle hissettim teşekkür ederim :) Eğer olurda bir konuda sana zıt bir şey söylersem hatırlat bana kendini. Hafızam zayıf :( Hemen gardımı geri alırım hehe...

konunuzu çok sevdim :) okurken heyecanlandım:)) bende tipik bir başak burcu olduğumdan hep en kötüsunü düşünür kendimi yorarım... benim içimde iyi olacağına dair bir his var... inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini bekliyoruz

Back