Tüm söylemek istediğim teşekkürlerİster girilsin ister girilmesin
Dinimizce karı koca arasında bile günah fakat bu insanların kendi tercihleri kimseye karışamayız
Bir de anket olmamış onu düzelt istersen
Seçenekleri de çoğalt önceden yapmıştım, deneyeceğim hiç yapmadım yapıyoruz yapmıyoruz gibi seçeneklerin olsun cevabım gelince girmiyoruz çünkü zaten evliyiz ve ak yolu varken mok yolunu tercih etmiyoruz teşekkürler
Arkadan ilişkiye giriyor musunuz ?
Girmiyoruz
Giriyoruz
Ben teşekkür ederim canım :)Tüm söylemek istediğim teşekkürler
Evet çoğunlukla gore karar vereceğim tecrübe sonuctaçoğunluğun cevabına göremi karar vrceksin
Girilmeden nasıl günah oluyorİster girilsin ister girilmesin
Dinimizce karı koca arasında bile günah fakat bu insanların kendi tercihleri kimseye karışamayız
Bir de anket olmamış onu düzelt istersen
Seçenekleri de çoğalt önceden yapmıştım, deneyeceğim hiç yapmadım yapıyoruz yapmıyoruz gibi seçeneklerin olsun cevabım gelince girmiyoruz çünkü zaten evliyiz ve ak yolu varken mok yolunu tercih etmiyoruz teşekkürler
İnsanların fantezilerine saygım var. Saygım var derken olumlu bakıyorum anlamında demek de istemem. Sadece eleştiri yapmam yargilamam anlamında anlaşılsın. Cevabım hayır. Bu tür bir birliktelik yapmıyoruz. Dini boyuta girmeden şunu da belirtmek isterim. İleriki yaşlarda bağırsakların görevi olan dışarıya doğru itme gücü kayboluyor ve altına kaçırma durumları oluyormuş. Bilimsel bir makalede okumuştum.Evet çoğunlukla gore karar vereceğim tecrübe sonucta
İster girilsin ister girilmesin "sanane" anlamında demişGirilmeden nasıl günah oluyor
Ayrıca dini yorum yapmak yasak.
Girilmemesi değil zaten girilmesi günah :)Girilmeden nasıl günah oluyor
Ayrıca dini yorum yapmak yasak.
Haha noktalama işaretlerinin önemiİster girilsin ister girilmesin "sanane" anlamında demiş
Evet iyi ki varlar yoksa mesaj doğru yere ulaşmıyor...Haha noktalama işaretlerinin önemi
Arkadan ilişkide hamile kalınır miAyda 1-2 kere oluyor anca. fazlası zarar çünkü. Ayrıca herkes bir dine bağımlı olmak zorunda değil. Dini açıklama istese belirtirdi kişi zaten.
Kalınmaz güzelim Kalınmaz. Çünkü adi üstünde hak yolu değil *** yoluArkadan ilişkide hamile kalınır mi