Arkadan ilişki sırasında zevk suyundan hamile kalınır mı ?

İlişki tercihiniz bizi ilgilendirmiyor da en azından detayına kadar anlatmasaydiniz daha iyiydi

Eşiniz ise korkmayın neden tedirginlik yaşıyorsunuz? Hamile kalırsanız aldırırsınız.

Benim namusuma sen mi karar vereceksin hadsiz ? Sanane ben sana açıklama yapmak zorunda değilim sen kimsin ki ? Bana hakaret içerikli şeyler yazıp dalga geçen ve özellikle namus hakkında hakaret etmeye çalışan sizi şikayet etmiş bulunuyorum. Bir dahaki sefere insanlarla konuşurken adam akıllı olup kimsenin hayatına bilgi sahibi olmadıkça ve o insan sizden yardım istemedikçe bulaşmazsınız. Siber suçlar sizinle ilgilenecektir. İyi günler diliyorum.

Ben anlamadım soru sordum düzgünce niye değişik yorumlar atılıyor buraya. Bilginiz yok ise yazmayın ya da doğrusunu söyleyin. Bilmemek ayıp mı ?
Ayıp mı?Bunu siz mi sordunuz?Konuda epey ayıplı iş var

Eşiniz oldugunuza emin misiniz es olsa buraya gelip hamile miyim yazacagınızı sanmam

kimsenin kimseye namusuyla ilğili yorum yapma hakkı yok evet , bu sizin bileceğiniz iş.ama sorduğunuz soru çok saçma değil mi sizce? yani evlenmeyi biliyorsunuz ama çocuk nasıl yapılır bilmiyorsunuz. yok dışkı geldi falan gercekten kötüydü.ayrıca ben neden se evli olduğunuza düşünmüyorum.evli bir insan böyle bir soru sormaz ama ya.

Simdi bir de bunu deneyelim dediniz.

Alt tarafı bir soru sordum bu kadar üzerime gelmenize gerek yoktu. Her şeyi bilmek zorunda değilim. Size cevap vermek veya açıklama yapmak istemiyorum.

Ya valla hadi susayim diyorum ama olmuyor. Madem her seyi bilmek zorunda degilsiniz biz sizin diskinizi neden bilmek zorundayiz. Allahim aklimi koru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…