Arkadan ilişki sırasında zevk suyundan hamile kalınır mı ?

Alt tarafı bir soru sordum bu kadar üzerime gelmenize gerek yoktu. Her şeyi bilmek zorunda değilim. Size cevap vermek veya açıklama yapmak istemiyorum.
Her şeyi bilmek zorunda degil misiniz? Kimse size anatomi 1 dersi alın demiyor ama nereden hamile kalındığını bilmeyen sevişmesin bir zahmet. Saçma sapan işler ya. Dışkınıza kadar yazmışsınız pess!

Benim namusuma sen mi karar vereceksin hadsiz ? Sanane ben sana açıklama yapmak zorunda değilim sen kimsin ki ? Bana hakaret içerikli şeyler yazıp dalga geçen ve özellikle namus hakkında hakaret etmeye çalışan sizi şikayet etmiş bulunuyorum. Bir dahaki sefere insanlarla konuşurken adam akıllı olup kimsenin hayatına bilgi sahibi olmadıkça ve o insan sizden yardım istemedikçe bulaşmazsınız. Siber suçlar sizinle ilgilenecektir. İyi günler diliyorum.
Siber suçlar: Böyle b*ktan mevzular için bizi meşgul etmeyiniz. :KK70::KK70::KK70:

Benim namusuma sen mi karar vereceksin hadsiz ? Sanane ben sana açıklama yapmak zorunda değilim sen kimsin ki ? Bana hakaret içerikli şeyler yazıp dalga geçen ve özellikle namus hakkında hakaret etmeye çalışan sizi şikayet etmiş bulunuyorum. Bir dahaki sefere insanlarla konuşurken adam akıllı olup kimsenin hayatına bilgi sahibi olmadıkça ve o insan sizden yardım istemedikçe bulaşmazsınız. Siber suçlar sizinle ilgilenecektir. İyi günler diliyorum.
Genel platformda dışkından bahsederken nasil bir cevap bekliyordun acaba?) Davada dişkimdan bahsederken igrenc diye tabir edildim diye de eklersin)) karşi dava da ben açarim merak etme. Bu konularda iyiyimdir)

Her şeyi bilmek zorunda degil misiniz? Kimse size anatomi 1 dersi alın demiyor ama nereden hamile kalındığını bilmeyen sevişmesin bir zahmet. Saçma sapan işler ya. Dışkınıza kadar yazmışsınız pess!
Bu kadar cehalet olamaz yaa!!! İnsanlarımızdan azıcık cinsellik bilgilerinin olmasını beklemek çok mu lüx? Bu nasıl bir bilgisizlik halidir anlayamıyorum; ne kendi cinsel organlarından haberi var ne de nasıl hamile kalınırı biliyor. Bunlar bir de çocuk sahibi oluyor. Yazık çocuklara, tamamen hayvani bir içgüdünün sonucu.
Ya da konu sahibi bir erkek ama o da zırcahil, kaçmış zaten.

Back
X