Arkadan ilişki sırasında zevk suyundan hamile kalınır mı ?

Eşimle arkadan (anal yoldan) ilişki yaşadık. Herhangi bir zevk suyu aktı mı bilmiyorum. Ama özel bölgem suluydu. Biraz da dışkı geldi arkadan. Sizce hamile olma ihtimalim nedir ? Birileri diyor hamile kalınır birileri kalınmaz diyor neye inanacağımı şaşırdım. Bilen varsa cevaplayabilir mi ?
İlişki tercihiniz bizi ilgilendirmiyor da en azından 💩 detayına kadar anlatmasaydiniz daha iyiydi

Eşiniz ise korkmayın neden tedirginlik yaşıyorsunuz? Hamile kalırsanız aldırırsınız.

Onceki konudan anladigim kadar erkek arkadaşinizla yapmişsiniz. Eşiniz degil. Banlanmayi ve linçi goze alarak soyliycem igrençsiniz. Her defasinda hayretle okuyorum boyle yazilari. Namus kafada olur diye diye namus kavramini yok ettiniz. Guzelim Turkiyeyi ne hale getirdiniz. Ah Turkiyem vah Turkiyem
Benim namusuma sen mi karar vereceksin hadsiz ? Sanane ben sana açıklama yapmak zorunda değilim sen kimsin ki ? Bana hakaret içerikli şeyler yazıp dalga geçen ve özellikle namus hakkında hakaret etmeye çalışan sizi şikayet etmiş bulunuyorum. Bir dahaki sefere insanlarla konuşurken adam akıllı olup kimsenin hayatına bilgi sahibi olmadıkça ve o insan sizden yardım istemedikçe bulaşmazsınız. Siber suçlar sizinle ilgilenecektir. İyi günler diliyorum.

Ben anlamadım soru sordum düzgünce niye değişik yorumlar atılıyor buraya. Bilginiz yok ise yazmayın ya da doğrusunu söyleyin. Bilmemek ayıp mı ?
Ayıp mı?Bunu siz mi sordunuz?Konuda epey ayıplı iş var

Eşiniz oldugunuza emin misiniz es olsa buraya gelip hamile miyim yazacagınızı sanmam :kusmuk:
:kusmuk:

kimsenin kimseye namusuyla ilğili yorum yapma hakkı yok evet , bu sizin bileceğiniz iş.ama sorduğunuz soru çok saçma değil mi sizce? yani evlenmeyi biliyorsunuz ama çocuk nasıl yapılır bilmiyorsunuz. yok dışkı geldi falan gercekten kötüydü.ayrıca ben neden se evli olduğunuza düşünmüyorum.evli bir insan böyle bir soru sormaz ama ya.

Erkek arkadaşımla çıplak temas yoluyla bir sürtünme yaşadık. Kızlık zarına bir giriş olmadı, ucunu sürttük sadece bir kaç kere. Erkek arkadaşımın özel bölgesi de kuruydu hatta ama yine de evhamlanıp, belki sıvı vardı da biz fark etmedik diyerek ertes 72 aldım. İçinden 1 tane çıktı ve bu durumdan 6 saat sonra içtim. Adet günüm 6 mart idi. Ayın 26 sından beri hiçbir yan etki görülmedi kasık ağrısı dışında. Kanama falan da yaşamamıştım. Adet günümden bir gün önce yanı ayın 5 inde ben dışarıdayken kan gelmiş, fark etmedim. Bu kan koyu kahverengi idi sonra tuvalete gidince ve silince normal kırmızı kan çıktı. Regli oldum sanmıştım ama değilmiş. Sizce hamile miyüm ? Bu kanama nedir ? Neden oluyor ? Acilen cevap verirseniz sevinirim.

Simdi bir de bunu deneyelim dediniz.

Alt tarafı bir soru sordum bu kadar üzerime gelmenize gerek yoktu. Her şeyi bilmek zorunda değilim. Size cevap vermek veya açıklama yapmak istemiyorum.

Ya valla hadi susayim diyorum ama olmuyor. Madem her seyi bilmek zorunda degilsiniz biz sizin diskinizi neden bilmek zorundayiz. Allahim aklimi koru.

Back
X