Arkadam kaybettim:((

allah rahmet eylesinn rrabbim mekanını cennet etsinn yakın birini kaybetmek nasıl duygudur bilirim mayısta bende babamı kaybettim henuz acımız taze bu başlığı görünce yazmadan edemedim allah gunahlarını affetsin mekanı cennet olsun

başınız sağolsun,allahdan rahmet diler ,sevenlerinede sabırlar vermesini isterim
ölüm hayatın gerçeklerinden biri ,her ne kadar düşünmesekde malesef başımıza gelince anlıyoruz.
dünyamız kararıyor birdaha acıkmayacak susamıyacakmış gibi oluyorinsan bundan sonraki ömründe gülemeyecek miş gibi, hiç mutlu olunmayacak gibi
hayat işte sonuçta insanız yüreğimizi dağlasada bir süre sonra günlük sıkıntıların içinde kaybolup gidiyoruz, sanki ölen hiç ölmemiş gibi
bende yılbaşı günü 4 sıralarında dayımı kaybettim, o zaman hisetiklerim buydu
şimdi düşünüyorumda ,yiyip içebiliyom ,gülüyomda
sanırım tek teselimiz gidenin çok iyi biri olması ve güzel bir yerde bizleri beklediği çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Sözün Bittiği Yer..
Başın Sağolsun Canım Allah Sabrını Versin Ailesine Ve Sevdiklerine..

canım benım basın sagolsun mekanı cennet olsun ınsaallah
sabırlar versın rabbımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

okurken bile çok kötü oldum yaaa rabbim mekanını cennet eylesin:Saruboceq:

Allah mekanini cennet eylesin, geride kalanlara sabir versin..
Tanimasam da cok cok üzüldüm..
Ölümün her türlüsü üzücü ama genc ölümler beni cok etkiler ve derinden üzer..
Sabir sabir sabir diliyorum..

allah rahmet eylesin canım yaaa...
çok üzücü hem de düğün öncesi.allah ailesine sabır versin.trafik canavarı hergün gencecik bedenleri aramızdan alıyor. buna bir dur demeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…