E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
bakıyorum canım evet orası çok iyi ve her bölüm varkaydirigubbakcemile5harika bir hastane tam teşekküllü ... istanbulda yok böyle çocuk hastanesi:1no2:
akdeniz anemisi değil dimi?
offf gerçekmi yaa :1no2: çok üzüldüm cnm benm ya kıyamam ben onlara ...
evt baştan söylemekte fayda var durumunu kesinlkle tecrübeli olmalı alıcak kişilmaz:
bademcik ameliyatı öncesinde kuzumun damarını bulamdılar anesitesi için sonra kalçadan iğneyle yarı baygın hale getirip ameliyathanede takmışlardı :1no2:
allah ım sen yardımcımız ol :Saruboceq:
akdeniz anemisi taşıyıcısı cnm herhangi bir tehlikesi yok ama..
aşırı kansızlık var ve kesnlkle ilaçla yükselmiyor gıdalarla desteklenebiliyor halsizliği filan :1no2: bendede var gebelikte onada geçmiş ...benmde bu rahatsızlık yüüznden kalbimde ritim bozukluğu var gerekli kan pompalanmayınca ritim şaşıyor çok hızlı hareket ve tempolu yürüyüşler yapamıyorum..kendimden geçtim ama kızım için üzülüyorum
şimdi netten araştırdım cnm ege üni.tıp fakültesinde çocuk hastanesi açılmış ..
her branş var sanırım orası daha iyi olucak ..
ben senide bilgilendiririm cnm ..
canım hem de hemen kaydirigubbakcemile
akdeniz anemisi taşıyıcısı cnm herhangi bir tehlikesi yok ama..
aşırı kansızlık var ve kesnlkle ilaçla yükselmiyor gıdalarla desteklenebiliyor halsizliği filan :1no2: bendede var gebelikte onada geçmiş ...benmde bu rahatsızlık yüüznden kalbimde ritim bozukluğu var gerekli kan pompalanmayınca ritim şaşıyor çok hızlı hareket ve tempolu yürüyüşler yapamıyorum..kendimden geçtim ama kızım için üzülüyorum
aslında bende spora yönlendirmek istedim..uzak doğu sporlarından birine yollayın bence. ben küçükken gitmediğime çok pişmanım. isteseydim yollarlarmıydı bilmiorum da, hem kas yapısı düzeliyor (eğer hantallık varsa) hem de ideal kiloya farkında olmadan erişiyolar :) kendini koruyabilmesini söylemiyorum bile, bence şahane bişi.
taşıyıcı demek ...tehlike yoksa o zaman sorun yok ....
gıdaları "doğal besin destekleri" olarak ver istersen...gerçi artık diyetisyen de sizi yönlerirecektir...
biliyorsun yengecim artık binlerce çeşit her derde deva doğal besin tabletleri var...kilo almaması ama gıdasını da ihmal etmemesi açısından diyorum...
kızlar sizce obezmidrbizim çocuklar yoksa obezite başlangıcımıdır yaa..??
yengeçim kansızlık için düzenli olarak Spirulina kullanmanızı tavsiye ederim....
ben çok kullandım ve ağır şeker hastası babam bu Spirulina ile yanaklarından kan damlayan bir adama dönüştü....
bunlara en doğru cvbı uzmanlar vericek cnm yerimseniben ama malasef normal sınırlarında üzerinde oldumuzu gözardı etmemeliyiz
spirulina nedir cnm şurup filanmı CADIARZU
jimnastik ve yüzmede hocalar fazla zorlamaz, veya öyle ilgi çekiciliği yoktur bence. belki kızınız da benim gibi düşünüyodur :)
uzakdoğu sporlarında hoca ve öğrenciler arasında müthiş bi dayanışma oluyor ve azim aşılıyorlar. ben gitmedim ama giden arkadaşlarım duyduğum bu. benimki tabi bir öneri siz bilirsiniz :)
sardunyam süper bişi bu yaa ...
bizdede b12 eksikliği var ve bu kızımda özellikle okulda zor ezbere ,bendede unutkanlığa yol açıyor :1no2:
peki tatlım bu nasıl tüketiliyor özür dilerim ama onu anlıyamadım ..aktardanmı alınıyor ..
kaynatılıp içilen bişimi CADIARZU
eczanelerde solgar markası altında bolca bulabilirsin tatlım:1hug:günde 2 ve ya 3 kez bir bardak suyla ...
aşırı kansız ağır şeker hastası bir bacağı diz altından kesik 45 kiloya düşmüş babamı ayağa kaldırdı bu spirulina...
tmm cnm araştirim bunuda kaydirigubbakcemile5
babanada acil şifalar dilerim allah bir daha düşürmesin :Saruboceq:
cnm ya bu hafta şehir dışından misafirler geldi şimdi görümcemde kalıyorlar bana ne gün gelicekleri belli değil o yüzden önümüzdeki haftaya erteledim :kedi: zaten pazar günü dönüyorlar ..sen böyle devam et cnm takibe kaydirigubbakcemile5aminn :Saruboceq: Allah razı olsun canım benim:Saruboceq:
yengeçim randevu aldın mı tatlum
Seni cok iyi anliyorum.KIz cocugu olunca insan daha bir geriliyor kilo konusunda..
Benim kizim kilolu degil ama maalesef baba tarafina cekti ve iri kemikli.
Bu beni cok üzüyor.Bana benzemesini cok isterdim,ben cok minyon tipliyim.
Kemiklerim dar.Ne kadar da kilo alsam göstermiyorum bu yüzden.Ama kizimda öyle degil iste.Kemikli oldugu icin cok zayif olmasi lazimki sisman durmasin.
Bu yüzden bende kilosunu sürekli kontrol altinda tutmaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?