• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu 8. Gün test

• Konu Sahibi Konu Sahibi 141020
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abim inş canım bu süreç sadece sağlıklı bebeği kucağına alınca biter biliyorum onun dışında hep stres
Maalesef öyle oluyor , 1. Bebekte de aynı stres içindeydim 2. Olsa öyle olmam dıyordum hayır yina aynı heyecan stres bu değişmiyor

Benim de 3.gun embriyosu.acaba bu güne kadar hangi belirtileri yasidiniz, mesela yerlesme lekelenmesi falan oldumu
Merhabalar bende 17 aralıkta 3 gün embriyo transferi oldum bende olumlu sonuç aldım bende 6 gün test yaptım sonra 8 gün yaptım git gide koyulaştı kan değerlerimde güzel artık oldu sonra malesef kanamam geldi iğne vuruldum şuan herşey yolunda ama kalp atışları için 8 haftada çağırdı bakalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herse

Merhabalar bende 17 aralıkta 3 gün embriyo transferi oldum bende olumlu sonuç aldım bende 6 gün test yaptım sonra 8 gün yaptım git gide koyulaştı kan değerlerimde güzel artık oldu sonra malesef kanamam geldi iğne vuruldum şuan herşey yolunda ama kalp atışları için 8 haftada çağırdı bakalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herse
Ah canım inşallah sağlıkla büyüyüp kucağına alırsın 💐💐

Bende 6. Günüm test yapmadık henüz 🥹 korkuyorum
Senin kaçıncı gün embriyosu kimisi geç dölleniyor kimisi çıkıyor korkacak birşey yok benim ilk transferimde 5 gün embriyosu yerleştirmiştik 6 gün yaptığımda çıkmamıştı diğer günlerde çıkmıştı

Senin kaçıncı gün embriyosu kimisi geç dölleniyor kimisi çıkıyor korkacak birşey yok benim ilk transferimde 5 gün embriyosu yerleştirmiştik 6 gün yaptığımda çıkmamıştı diğer günlerde çıkmıştı
Benim 5. Gün embriyosu canım 💐 idrarda mı çıkmamıştı canım 6. Gün

Anladım canım rabbim bize de sağlıkla pozitif i görmeyi nasip etsin

Back